perjantai 8. marraskuuta 2013

Pehmeää tuoksua


Olen addiktoitunut viime aikoina erilaisiin tuoksukynttilöihin. Niitä onkin kertynut kotiin jo aikalailla, sillä käydessäni työreissuillani mitä ihanimmissa sisustuspuodeissa, yleensä ainakin yksi tuoksukynttilä on löytänyt tiensä ostoskoriini. Ostan harvemmin enää sisustustavaroita, olen tullut tosi harkitsevaiseksi niiden suhteen, mutta hemmottelen itseäni kynttilöillä, käsivoiteilla ja saippuoilla.Suosikkituoksuni vaihtelee viikoittain ja tällä viikolla se on ollut Le Père Pelletierin Poudre de Riz -tuoksu. Tämä kynttilä on Villa Sandrasta Hyvinkäältä. Ostin myös toisen kynttilän samalla reissulla ja se tuoksuu ihan toffeelta. Tuota kynttilää poltan keittiössä ja sen tuoksu on ihana! Ensimmäistä kertaa kynttilää polttaessani Mr Järki & esikoinen kumpikin kysyivät kotiin tullessaan, olinko leiponut omenapiirakkaa :)

Useimmissa kynttilöissä minua viehättää tuoksun lisäksi myös ulkonäkö. Tässäkin kynttilässä on kaunis metallikuori ja tyylikäs etiketti. Kynttilä ja esikoisen kuviksen tunnilla tekemä kenkä on kiva pari hyllykön päällä.


Viuf, meni tämä viikko ja viikonloppua kohden mennään. Kiva & puuhakas viikko kuitenkin taas takana :) Voi hyvin ja iloa viikonloppuusi!

Perjantaiterkuin Merja

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Upeita kuvia! <3

Vekarus kirjoitti...

Tuo taideteos on niin hieno!

Ja niin ihana tunnelma noissa edellisen postauksen kuvissa, teillä on ollut kivaa!

Iloista viikonvaihdetta!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Pieni Lintu!

Nonna, superhauska päivä, ei pöllömpi työ :)