tiistai 26. helmikuuta 2008

Munakanatalo


Joka matkalla ja reissulla, suuntautui se sitten ulkomaille tai kotimaahan, pitää koluta kaikki mahdolliset sisustuskaupat läpi. Niin myös hiihtolomalla, mutta onneksi sisustuskauppoja ei ollut lähimaisemissa kuin yksi, joten aikaa ei tuhraantunut ihan tolkuttomasti tähän touhuun. Ja löytyihän sieltä jotakin mukavaa kotiin tuotavaksi, nimittäin oheinen egiegitalo. Kyllä kelpaa nyt kananmunien lekotella ylisillä ja kanojen pitää majaa alakerrassa.
Kotkot-terveisin Merja Kasperiinasta

7 kommenttia:

anu kirjoitti...

Juuri tuollaista kaappia olen halunnut kans ihana!!!ja tuo ihana kasa sydämmiä aiemmissa kuvasissa,ajattelin koittaa ompelua kans,peukut pystyssä että kone toimisi kun on vähän oikukas tuo ompelukoneeni!:)ja aivan upea blogi sinulla!lueskelen ja katselen taas pian!

Titti kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana! Itsekkin olen haaveillut tuon tyylisestä!
Mukavaa päivää Sinulle!

maisuli kirjoitti...

Kiva!

Mistä kaupasta ostit..? Ollaan lähössä ensiviikoksi kainuuseen :)

t.maisuli

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Vitsi kun en muista kaupan nimeä. Samainen liike on Sotkamossa ja Katinkullan viereisen S-marketin ohessa. Ainakin yksi talo jäi vielä tuohon S-marketin liikkeeseen. Mukavaa lomaa teille!

Tarja kirjoitti...

Lumililja on Vuokatissa S-marketin talossa ja Sotkamon keskustassa oleva on Lumikuu :o)

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Kiitos Tarja korjauksesta. Luulin, että olivat sama liike, mutta ei siis olekaan? Nuo nimet ovat niin samanlaiset ja kun kiireessä katsoin, en huomannut eroa :) Tämä ostos siis Lumililjasta

Tarja kirjoitti...

Laitan vielä korjauksen korjauksen ;o
Samaa liikettä ovat, vaikka onkin erilaiset nimet. Tuo Vuokatissa oleva on ehkä hiukkasen isompi kuin tämä Sotkamossa oleva.