tiistai 16. syyskuuta 2008

Tiistain turinat

Tiistaissa jo mennään ja synttäriviikonloppu on onnellisesti takanapäin. Ja on aivan mahtavaa, kun kotona on siistiä!!
Siivouksen ja synttäreiden lisäksi saimme hoidettua kolmannen ässän eli sänky on päivitetty uuteen kuosiin. Olen jo jonkin aikaa puhunut miehelleni, että patjamme ovat way too old ja niinpä meille saapuu ensi viikolla upouudet nukkumissysteemit. Myyjä sai vakuutettua paremman puoliskoni, että sillä on tosiaankin väliä, millaisella patjalla nukkuu yönsä. Tosin itselläkin on tästä kokemusta kahden hotelliyön verran. Olimme nimittäin viime kesänä Ruotsissa eräässä hotellissa ja aamulla loistavien yöunien jälkeen oli pakko kurkata sängyn alle. Näin ei ole koskaan ennen käynyt, että siis haluaa kurkata sängyn alle. Ja what a surprise, patja oli Hästens!

Ohessa parit kuvat Unelman olkkarista. Työkoneeltani ei löytynyt tähän hätään muita kuvia, joten tällä kertaa näitä näytillä. Huomaattekos, että kuvissa on näkyvissä outo valoilmiö, nimittäin aurinko :)
Tänään illalla teen leffa- ja ruokailukeikan ystäväni kanssa, joten kivaa on tiedossa. Menemme vihdoin katsomaan Mamma Mia -leffaa, jossa on silmänruokaa enemmänkin näytillä ;) Tosin en ole ihan vakuuttunut Brosnanin laulutaidoista, mutta pianhan se kuullaan.



Iloista ja energistä tiistaipäivää!
Terkuin Merja

14 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Oi, kuulostaapa oikein kivalta iltasuunnitelmat.

Huomasinkin tuossa käydessäni kasperiinan sivuilla, että lopetat putiikin pidon. No kiva kuitenkin että nettikauppa pysyy...=)

Milloin muuten tulee joulun tilda uutuudet??? =)

t.maisuli

ps. oikein rattoisaa iltaa teille!=)

Sara-Julias Mom kirjoitti...

Mukavaa iltaa!

Ihana tuo olohuone:-)

Marja Kristiina kirjoitti...

Hyvänen aika, liike loppumassa? No, hienoa että nettikauppa jatkaa.

Unelman unelmainen sisustus... minulla ei taida enää olla superlatiiveja, on se vaan joka puolella niin ihana ja viihtyisä! Ja ajatteles, ei se oikeastaan enää tavallaan ole edes Unelma vaan Totinen Tosi.

Pidähän hauskaa elluissa ja kerro sitten onko worth seeing. Minä olen ollut kahden vaiheilla (se Brosnan...) vaikka toisaalta ikivihreät biisit houkuttavat.

Mari kirjoitti...

Ihanaiselta näyttääpi... Niin raikkaalta:) Tuosta leffasta olen kuullut paljon hyvää! Mukavaa iltaa:)

Mari

Katja kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa iltasuunnitelmat, mutta voi miten ihanalta tuo olohuone näyttää =0)

Anonyymi kirjoitti...

Olohuoneesi näyttää ihanan viihtyisältä.

Karita

Maissi kirjoitti...

Kauniita kuvia, kyllähän on ihana olohuone!!!

Mamma mia olis munkin leffalistalla. Kerrohan millainen oli.

Iltasi kuulostaa oikein mukavalta, nauti!

Piipa kirjoitti...

Onpas ihania ilta suunnitelmia ja nuo kuvat olkkarista aina niin kauniita tuo peilin alla oleva kaappi, todella ihana!!!

Nanna kirjoitti...

Täällä toinen kuumeisesti sänkyä odottava! Tosin odotan ihan niitä sängyn runkoja.. patjat lattialla alkaa hieman jo rassaamaan! Kuukausi vielä ja kontin sänkyineen pitäisi olla täällä!

p.s. laitoin kuistin syksytunnelmia blogiini

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voi mikä ihana ilta sinulla! mun on pitänyt kans mennä se leffa katsomaan nimenomaan silmän ruuan vuoksi!:) Ja nuo kuvat unelman olohuoneesta on tosi upeita!

Maria Kiiveri kirjoitti...

Terve Merja!
Kuulin muilta blogilaisilta, että sulla olis vielä jäljellä Franske stämning kirjaa, onko näin? Yritin katsoa tuolta sun nettikaupan sivuilta, mutta en löytänyt. Haluaisin kovasti yhden kirjan jos mahdolista. Mikä sen hinta ja on paljonko tuo joulukirja maksaa, sekin näytti kivalle:) kiitos jo etukäteen.

Riitta / Wanilla kirjoitti...

Hei Merja,
Kiitos sinulle visiitistäsi!
Kerrassaan unelma Unelma teillä!
Mukavaa syksyn jatkoa,
Terkuin,
Riitta

Sooloilija kirjoitti...

No mitkäs fiilikset jäi Mamma Miasta? Onko päässä soinut ne tarttuvat sävelmät? Mulla soi monta päivää mm. se Hani hani-biisi ja Dancing Queen. Hyvän tuulen elokuvahan se on..

taburetti kirjoitti...

Heissan!!

Minulla myös Mamma mia vielä katsomatta... tyttäreni katsoivat ja kehuivat.
Unelmanne olohuone on niin unelman näköinen.... siis kaunista!

torstai terkuin Jaana