maanantai 13. huhtikuuta 2009

Huililoma


Tämä täti täällä oli jo ihan finaalissa, mutta uskomatonta mitä miniloma voi saada aikaan! Itse asiassa vietimme nyt pääsiäisenä Unelmassa ensimmäistä lomaa, koska viime kesä meni kokonaan remonttia tehdessä. Ja pelkkää viikonloppuvisiittiä en ihan lomana pidä, mutta torstai-illasta maanantai-iltaan on jo kunnon loma :)

Ja se on tosiaankin rakkautta. Rakastan Unelman jokaikistä nurkkaa ja soppea. Ja mikä parasta, koko perhe viihtyy Unelmassa. Siellä on aikaa olla ja nautiskella perheen kesken, maata sohvalla, lukea hyvää kirjaa, syödä maukasta ruokaa, pelata Afrikan tähteä tai monopolia, saunoa tunnelmallisessa rantasaunassa ja viettää ystävien kanssa iloisia hetkiä. Se on meidän perheen rakas Unelma :)

Mutta tästä minilomasta vielä pikkuinen jutunpätkä. Menimme Unelmaan jo torstai-iltana ja olin päättänyt olla tekemättä mitään erikoista pääsiäisen aikana. Parit vierasvisiitit oli sovittu (terveisiä ihanalle kolmikuiselle Annikalle), mutta ne eivät tosiaankaan rasittaneet vaan päinvastoin. Pe-su meni siis huilatessa, mutta tänään alkoivat jo energiat palautua. Ja kun en muuta keksinyt, aloin pestä kristallikruunun kristalleja. Myös mies sai osansa energianpuuskastani, hänet pakotettiin poraushommiin. Parit jutut löysivät tiensä seinille. Harmi, että kankaat tms. tykötarpeet olivat jääneet kaupunkiin, joten en päässyt ompeluhommiin. Myös tapetointivälineet uupuivat, muuten olisin rynnännyt eteisen kimppuun, joka huutaa vielä tapettia.

Ikääntymisessä on kuitenkin se hyvä puoli, että viimein osaan kuunnella mieltäni ja kroppaani. Jos on väsy, pitää levätä ja jos on energiaa, on mukava puuhastella. Aina se ei tietenkään ole näin helppoa, mutta ainakin itse osaan nykyään sanoa ei ja pitää kalenterin riittävän väljänä vapaa-aikana. Joskus täytyy vaan saada olla :)

Tästä on mukava aloittaa uusi työviikkoa. Keväistä energiaa kuvassa näkyvien Tilda-kukkasten kera teille kaikille!

Terkuin Merja

13 kommenttia:

-A- kirjoitti...

Ihania Tilda-kukkasia! Minäkin hamstrasin juuri Tildan kankaita varastaoon, jospa vain joskus ehtisin niistä jotain tehdä!

Nina kirjoitti...

Tervehdys touhutädille täältä "puistosta"! Pikkasen kiire pukkaa...

Tiia kirjoitti...

Kuulostaa kyllä todella ihanalta paikalta tuo Unelma ladata akkuja ja nauttia keväästä,..ja tietty joka vuodenajasta =)

Pirteää alkanutta viikkoa!

Maissi kirjoitti...

Pääsiäisen viettonne kuulostaa oikein ihanalta ja rennolta. Meillä ihan samanlaista. Sopivassa määrin vieraita ja kyläilyä ystävien luona. Hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Sitähän tässä kiireisessä maailmassa tarvitaan!

Harmittaa kun tulevan viikonlopun tapaaminen jää minulta väliin. Harkitsin kyllä kauan aikaa, josko olisin päässyt tulemaan. Olisi ollut kiva nähdä sinua ja tietty muitakin tildaan hurahtaneita.

Voihan sinäkin hyvin, ystäväiseni Unelman hengetär :´)

mimmu kirjoitti...

Onneksi kankaat jäivät, maltoit ottaa aikaa itsellesi! Mäkin tahon Unelman!

Mari kirjoitti...

Voi kun kuullostaa ihanan rentouttavalta pääsiäisenne:)

Inkivääri kirjoitti...

Kuulostaa todelliselta unelmapääsiäiseltä, mukavaa kevään jatkoa:)

katrilli kirjoitti...

Olen seurannut blogistasi Unelman remontointia ja elämäänne siellä. Teillä on ihana paikka, jossa sielu lepää ja saa rentoutua. Olet taitava sisustamaan ja ompelemaan! Oikein ihanaa kevättä ja tulevaa kesää Unelmassa sinulle ja perheellesi!

Halauksin katrilli

Lennu kirjoitti...

Kyllä kuulostaa oikealta unelmalta sinun paikkasi todellakin sanan varsinaisessa merkityksessä.
Hyvä että kankaat jäi, ettet päässyt rehkimään liikaa.
Kivoja aurinkoisia päiviä toivottelen!

Nina kirjoitti...

...oijjoi...minäkin alan olla rakastunut teidän Unelmaan...kuulostaa ja näyttää niiiin hyvältä!

Ilona kirjoitti...

Moikka!
Tulin vastavierailulle! Kasperiina on kyllä tuttu, mutta miten ihmeessä olen missannut blogisi!? No, nyt asia korjattu:) Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen,
Ilona

Sisustus Sievä kirjoitti...

Ihania tilda juttuja ja ne kankaat on niin nam..

rentouttavia päiviä. Mia

disa kirjoitti...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋