lauantai 2. tammikuuta 2010

Lunta ja pakkastaLuonto on kyllä tarjoillut parasta antiaan viime päivinä. Ja huomaan kiinnittäväni eri tavalla huomiota luonnon kauneuteen täällä Unelmassa kuin kotona. Tänään esimerkiksi huomasin, miten hiljalleen lumihiutaleet leijailevat, en ole koskaan aikaisemmin kiinnittänyt moiseen asiaan huomiota. Myös sininen hetki on sykähdyttänyt joka päivä. Hämärä hiipii hiljalleen ja hetken kuluttua maisema kääriytyy pehmeään pimeyteen. Täällä Unelmassa luonto on niin lähellä, että tuntuu kuin se tulisi ikkunoista sisälle asti, kotona kaupungissa samanlaista tunnetta ei synny. Eilen käydessämme hiihtolenkillä metsän kauneus salpasi hengityksen. Niin rauhallista ja uskomattoman kaunista!


 Yllä näkyvä maisema avautuu makuuhuoneemme ikkunasta.

Huomenna on paluu kotiin ja asia harmittaa minua jo etukäteen. Haluaisin jäädä tänne Unelmaan, mutta arjen velvollisuudet kutsuvat ja kotiin on pakko palata.   Pah :(
Nyt kun olen saanut ladata akkuja, mielessä pyörivät taas monenlaiset suunnitelmat ja ideat. Ensi viikolla aionkin kaivaa ompelukoneen esille ja aloittaa tildailut. Kevääseen ei ole enää pitkä aika ja esimerkiksi viimeisimmässä Tilda-kirjassa on kivoja keväisiä ja kesäisiä ompeluideoita.

Kankaita on varastossa odottamassa läjäpäin, kunhan vain löydän ne. Mr Järki on nimittäin siivonnut varastoamme, enkä ole ihan varma, minne kangaskätköni on siivottu :)

Nyt lähdemme hiihtämään. Pakkasmittari tosin näyttää -20 C, joten täytyy pukeutua lämpimästi. Mukavaa lauantai-iltaa!


Pakkasterkuin Merja

6 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Mekin kävimme tänään ihailemassa sinistä hetkeä ja harmittelemassa kelirikkoa. Mukavaa hiihtoretkeä! Innolla odotan aikaansaannoksiasi, kunhan kotiin ehdit.

Rilla kirjoitti...

Huh, miten ihania tilda-juttuja sinulla on blogi pullollaan. Jäin ihan jumiin näitä lueskellessani :)
Oikein hyvää tätä vuotta!
terkuin,
Rilla

Louise kirjoitti...

Olet aivan oikeassa - kyllä luonto on mahtava ja maalla sen huomaa aivan eri tavalla. Tajuan kyllä että viihdyt erinomaisesti "Unelma-talossasi" :O)

Merja K kirjoitti...

Hei Vekarus, blogissasi oli hienoja kuvia Helsingistä :)

Moikka Rilla, kiva kun löysit tänne. Hyvää uutta vuotta!

Heissan Louise, kiva kun poikkesit :)

Teija kirjoitti...

Pakkasterkkuja täältäkin, lukusilla taas hetkeen. Mukavia postauksia, ja ihania matkoja ootte tehneet :)

Oikein ihanaa uutta vuotta ja paljon kivoja hetkiä Unelmassa!

Merja K kirjoitti...

Hei Teija, ihanaa uutta vuotta!