keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Tilda-ompeluksiaPääsin kuin pääsinkin ompelemaan, lainasin äidiltäni 40 v. vanhaa Eva-konetta ja onpa se hyvä! Pesee mennen tullen uuden singerini, aivan loistomasiina.

Aloitin ompelu-urakkani pitkän tauon jälkeen hieman pienemmistä projekteista. Nämä korunuket olivat sopivan pieniä ja valmistuivat tosi äkkiä. Malli on uusimmasta Tilda-kirjasta. Tosin kankaat eivät ole Tildaa, kaivelin kangaskätköjäni ja tykästyihin noihin kankaisiin. Esikoinen halusi itselleen tuon vihreäsävyisen, hempeä roosa taas matkaa Unelmaan. Kuopuksen nukke on vielä tilauksessa, ompelen välillä jotain muuta. Oheiseen pellavaan on jo piirretty kolmen enkelin kaavat, katsotaan mitä niistä tulee. Tuntuu, että en voi kylliksi hehkuttaa tätä talven ihanuutta. Pidän talvesta, jos se on vaan kunnon sellainen. Ja kunnon sellaisista saa nykyään aika harvoin enää nauttia täällä "etelässä". Olimme taas tänään hiihtämässä ja kuopuskin jopa hiihti ilman sen suurempia marinoita. Ehkä tekniikka ja kunto ovat hänelläkin jo vähän karttuneet. Itse hiihdin lopuksi pikkulenkin lujalla vauhdilla, siis lujalla rapakuntoiselle ja hyydyin täysin "Marjo Matikaisen nousuun". Nousu lienee saanut nimensä siitä, että ko. hiihtäjä aikoinaan harjoitteli näissä maisemissa ja nousu on pitkä ja jyrkkä. Ihailin vierestä, kun eräs luisteluhiihtäjä nykäisi nousun hirmuisella temmolla ylös, jo pelkkä katselu hengästytti :)

Vain kaksi päivää ja taas on viikonloppu. Vaikka lomalla on mukavaa, on myös arkeen palaaminen kiva asia. Ei siis laisinkaan harmita, että säännöllinen arki alkaa taas ensi viikolla. Tosin koululaisten hiihtolomaan ei ole enää kovin pitkä aika, joten arkeen ei ainakaan tässä välissä ehdi leipääntyä.

Talvisin terveisin Merja

Ps. Kiitos ystävälliselle blogini lukijalle, joka tarjosi ompelukonettaan lainaksi :)

9 kommenttia:

Pikkupiiku kirjoitti...

Talvi on tänä vuonna todella kaunis, sitä ei voi liikaa kehua! Niin monta lumetonta on ollut ainakin näillä meidän korkeuksilla, että nyt kyllä nauttii.
Noiden Tildojen ompeluun en ole vielä ehtinyt. Uusin kirja on kyllä yöpöydällä ja idoita odottamassa. Kauniita nuo sinun ompelemat.

Merja K kirjoitti...

Hei Pikkupiiku, kiva kun piipahdit :) Oletko ehtinyt hiihtämään?

marikan kirjoitti...

Kivoja tuli noista korutelineistä, minullakin on ollut ajatuksissa ommella sellaisia...ehkä jonain päivänä...

Miia kirjoitti...

hiihtämistä pitäis kyllä kokeilla pitkästä aikaa joskus.. kuulemma löytyy yllättävistä paikoista lihaksia :D Ihanaa kun on lunta! ja tosi nättejä korutelineitä tuli :)

Vekarus kirjoitti...

:-)

Ihanaa, että olet päässyt ompelemaan! Nyt odotellaan innolla enkelien valmistumista!

SeriL kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta ihan näin alkuun :) Pääsin vihdoin koneen ääreen ja löysin ihanat ompeluksesi. Pidän itse myös Tildailusta ja odotan siis jännityksellä enkeleitäsi... :D

Hannele kirjoitti...

Tosi kauniit! Tällaisista varmaan meidänkin tytöt tykkäisivät, nyt kun heilläkin alkaa koruja kertymään :)

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Mullakin on tosi vanha Eva merkinen ompelukone, olen saanut sen käytettynä lahjaksi joskus 1990 ja se pelaa edelleen kuin unelma :)

lin kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女