maanantai 9. toukokuuta 2011

Kartanon kevätpäivä, tervetuloa!


Kun aloitin bloggaamisen vuosia sitten, ei tullut mieleenikään, että blogien kautta tutustuisin niin moneen mukavaan ja samanhenkiseen ihmiseen. Tämä on kyllä ollut bloggauksen yksi isoimmista plussista :) Tänään taas yksi blogi sai kasvot, kun tapasin Polkadot -blogista tutun Hannin. Terkkuja ja oli kiva tutustua!

Minä ja Hanni olemme kumpikin myymässä tuotteitamme Cafe Latte Spiritin pihamaalla järjestettävässä Kartanon kevätpäivä -tapahtumassa. Iloinen happening järjestetään lauantaina 28.5. klo 10-16 ja paikkana on siis Leppävaarana kartano, jonka pihapiirissä ko. sisustuspuoti sijaitsee.

Viehättävä Cafe Latte Spirit sisustuspuoti on avoinna tapahtuman aikana ja kartanon pihamaalla on monta myyntipöytää. Hanni myy ThelmanKammarin ihania ompeluksia, itse myyn tuunattuja pieniä säilytysjuttuja, kukkakauppa Visuelle myy kesäkukkia, Pihapaakari antaa puutarhavinkkejä ja kirpparipöytä on täynnä lastenvaatteita. Monta hyvää syytä tulla siis paikan päälle, tarkemmat ajo-ohjeet löydät täältä :)

Tervetuloa ja jos tulet pistäytymään, tartu ihmeessä hihasta! Olisi kiva tavata ihan kasvotusten ihmisiä, jotka käyvät täällä blogissa jutustelujani lukemassa ;)

Iloa ja aurinkoa viikkoosi!

Terkuin Merja

Ps. Facebookissa tapahtuma löytyy täältä

5 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Herttaisen söpö virkkaus aiemmassa postauksessa ja älyttömän kivalta kuulostaa tapahtumanne. Jos olisi lähempänä, tulisin viivana paikalle!!!

Krisse kirjoitti...

Olispa kiva jos pääsisi paikalle. Joskus ehkä......
Hauskaa viikon alkua..

Krisse kirjoitti...

Olispa kiva jos pääsisi paikalle. Joskus ehkä......
Hauskaa viikon alkua..

Mari - Somasti kirjoitti...

Tarttuisin ehottomasti hihastasi, jos siellä sinuun törmäisin! :) Kummipoikani asuu noilla nurkilla, joten joskus yhdistän tapaamisen hänen kanssaan ja tuolla puodissa käynnin! :)

Merja K kirjoitti...

Intianminttu ja Krisse, ehkäpä joskus vielä tapaamme :)

Mari, voitkin tosiaan joskus yhdistää nuo asiat. Cafe Latte on kyllä worth visit :)