torstai 12. toukokuuta 2011

Värkkäystä ja puolivalmis terde


Onpa touhukas viikko meneillään, itse täti ei meinaa pysyä perässä laisinkaan :) Onneksi viikkoon on mahtunut myös mukavia tapahtumia, eikä se ole mennyt pelkäksi aherrukseksi. Kivoin juttu tähän mennessä oli eilinen suora Stage-lähetys, jota olimme seuraamassa siskoni ja lasten kanssa. Olin aivan fiiliksissä lähetyksen jälkeen - nuorilla oli niin mahtavat energiat lavalla  ja se oli ihan käsinkosketeltavissa yleisössä. Meidän tytötkin tykkäsivät kovasti, suoralähetys oli kiva kokemus heille.


Viikko jatkuu myös huomenna kivoissa merkeissä, kun starttaamme muutaman kurssikaverini kanssa Turkua kohden. Tiedossa on sisustuksellinen viikonloppu, matkaraporttia tulossa myöhemmin ;) Pieni breikki kotikuvioista tekee kyllä hyvää, olen taas pyörittänyt kotirumbaa viime viikot yksin, kun Mr Järki on maailmalla.


Niin kiire ei sentään ole ollut, etten olisi ehtinyt värkätä. Tämän päivän värkkäykseni on kuopukselle tekemäni kassi. Hän on kuljettanut koko vuoden nuotteja käsissään soittotunnille, mutta vihdoin ja viimein sain tehtyä hänelle nuottikassin. Kuopus tykkäsi kovasti kassistaä, mutta itse en ole täysin tyytyväinen. Voi olla, että täytyy tehdä vielä toinen versio, tuumaillaan..


Ja sitten terassiasiaa. En voi uskoa, että ollaan jo näin pitkällä. Meillä on ihan älyttömän hyvä sekä tehokas remonttikaksikko hommissa ja valmista jälkeä syntyy. Terassista puuttuvat enää kaidelaudat ja ruusuritilä, sitten onkin jo valmista. Join tänään päiväkahvit uudella terassilla ja nautiskelin auringonpaisteesta - eipä tarvitse kauaa miettiä, mikä on tämän kesän lempipaikkani! Myös tuoksu on miellyttävä, lattia on nimittäin tehty lämpökäsitellystä puusta ja se tuoksuu ihanalta :)

Heikun keikun kohti viikonloppua. Voikaa hyvin!

Terkuin Merja

9 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Kaunis kassihan tuo on, ihanat koristelut!
Epäilemättä tuolla terassilla viihtyy... Nyt jo upea! :)

Mari - Somasti kirjoitti...

Eräs ystäväni oli myös eilen stagen lähetyksessä katsomassa kun hänen poikansa esiintyi.. Minulla vielä eilinen jakso katsomatta.. Oikein mukavaa Turun reissua! :)

Merja K kirjoitti...

Mari, toivottavasti ystäväsi pojan joukkkue pääsi jatkoon. Kaikki joukkueet olivat kyllä hyviä :)

Kiitos Senni!

sirkkis kirjoitti...

Sinulla on upea iso terassi ja varmaan paras kesäoleiluun.

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Oikein hyvää viikonloppua! Nyt sitten tilataan terassikelejä :)

Vekarus kirjoitti...

Todella hyvin paikalleen sopiva muutos! Aurinkoisia terassikelejä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Sinulla on kiva blogi.Mistä olet keksinyt miehellesi noin mainion nimen, saa aina hymyn huulille, eikä misään ilkeässä mielessä.
Olisin kysynyt sellaista asiaa pääseekö tuonne Cafe Latte spiritiin bussilla, jos niin kuinka lähelle.Kyselee Riitta, blogiton

Merja K kirjoitti...

Heidi, terassikelit on tosiaankin tilauksessa. Kylmä, hurrrh

Vekarus, tykkään terassista ihan älyttömästi, mielestäni siitä tuli tosi kiva!

Riitta, Mr Järki on tosiaankin Mr Järki. Minä suunnittelen, ideoin ja pulppuan, Mr Järki pitää minut maantasalla ;)

Latte Spiritiin pääsee lähelle kyllä bussilla. Kävelymatkaa jää puolisen kilometriä. Katso reittihausta bussi, joka tulee Espoooseen Rastaalantielle. Cafe Latten sivuilla on hyvä kartta sijainnista. Kiva, että tykkäät blogistani :)

Eija kirjoitti...

Ihana muutos terassiin, niin paljon kodikkaampi ja pehmeämpi. Tosiaankin ihana nimi miehelläsi, joka sopisi myös minunkin miehelle, hän myös aina rauhoittaa ja tasapainottaa minua ja minun hektistä luonnettani (Oinas naista)

Terassikelejä toivoen :)