perjantai 27. toukokuuta 2011

Värkkäystä, värkkäystä


Olen ollut tosi ahkera viime päivät ja huomiseksi on valmistunut paljon myytävää. Olen samalla ideoinut uusia tuotteita ja vaikka välillä touhu on meinannut karata stressin puolelle, on minulla silti ollut tosi hauskaa tuotteita tehdessäni. Värkkäys on kyllä ehdottomasti minun juttu :) 

Ohessa muutamia aikaansaannoksiani.


Shopping-taulu on yksi suosikeistani..


Olisiko onnenavaimelle käyttöä..


Näissä laatikoissa voisi vaikka viedä lahjan opelle..

Näin lyhyesti tällä kertaa, nyt on pakko jatkaa puuhasteluja. Jos olet huomenna tulossa Kartanon kevätpäivään, nappaa minua hihasta. Ja paikan päältä löytyy siis myös Polkadot -blogin Hanni ja hänen ihanat ompeluksensa sekä paljon paljon muuta..

Iloista tulevaa viikonloppua!

Perjantaiterkuin Merja

14 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Aivan ihania nuo rasiat! Tää ope ainakin ottais ihan mielellään tuollaisia paketteja! ;)Harmi kun asutaan niin kaukana, tulisin kyllä muuten nykimään hihasta :).

sirkkis kirjoitti...

Ihanat rasiat ja minunkin värimieluinen. Onnee myyntiin

Natalia kirjoitti...

hola muy lindo todo lo que haces, muy inspirador, me gustaron las fotos de tu viaje y los colores que invaden tu casa en el verano y los cuadritos una maravilla!
cariños desde Tucumán Argentina

Natalia kirjoitti...

hola muy lindo todo lo que haces, muy inspirador, me gustaron las fotos de tu viaje y los colores que invaden tu casa en el verano y los cuadritos una maravilla!
cariños desde Tucumán Argentina

Irmastiina kirjoitti...

Aivan inania tauluja ja entäs nuo rasiat, todellakin noissa olisi hienoa viedä opelle jotakin..:)

Louise kirjoitti...

Myyntimenestystä huomenna!! kivannäköiset laatikot ;)

Hanni kirjoitti...

Hurjan ihania värkkäyksiä. IhanaaIhanaa, huomenna nähdään!!

Virpi kirjoitti...

Aivan upeita rasioita! Viettäkää mukava päivä huomenna :)

Maikki kirjoitti...

Kauniita! Tuo avaintaulu oli kyllä suosikkini ja mikä jottei tämäkin ope ottaisi kevätpakettinsa tuollaisessa suloisessa rasiassa!

Anonyymi kirjoitti...

Pieni kielioppivirhe sulla tuossa taulussa. Gone shopping se pitäisi olla... Mutta mitäpä pienistä, kunhan ei mene enkunopelle lahjaksi:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta tapahtumasta kartanolla!

Olisi kiva, jos laittaisitte kurssin pystyyn lahjapakkausteemalla. Nuo rasiat ovat iki-ihania ja samoin muistelen, että olet paketoinut ainakin viinipulloja superhienosti. Lahjakassisikin ovat mielettömän kauniita!

Halit ja nähdään pian,
Siiri

Kultsin kämppä kirjoitti...

Kartanopäivät jäivät tällä kertaa väliin, mutta seuraavalla kerralla aion päästä paikalle!

Anonyymi kirjoitti...

Noissa rasioissa on yksi "vika" - niitä ei raaski antaa eteenpäin :). Ehkä yhden maltan antaa, mutta kaksi niistä jää asumaan meille. KIITOS!
-jaana s.-

Merja K kirjoitti...

Heissan ja kiitos kaikille kommenteista :) Jäi vastaamatta teille myyjäiskiireessä. Sen verran kuitenkin kommentoin vielä, että shopping on myös substantiivi, ei pelkästään verbi