maanantai 16. toukokuuta 2011

Sisustuksellinen risuviikonloppu


Mitä ihmettä bloggerissa on oikein tapahtunut? En ole käynyt blogissani perjantaiaamun jälkeen ja silloin blogissani olleet kommentit ovat hävinneet taivaan tuuliin. Yritin kommentoida viestejänne perjantaina, mutta se ei onnistunut ja nyt niitä ei enää ole, höh!

No anyway ei anneta sen häiritä, vaan eteenpäin mars! Viikonloppu on takana ja  minulla on aivan uskomattoman levännyt ja iloinen mieli. Vaihdoin vapaalle perjantaina klo 13, jolloin suuntasimme kahden opiskelukaverini kanssa kohti Turkua. Sisustuksellisen viikonlopun "virallinen" matkaohjelma oli lyhyt ja ytimekäs, siihen oli merkitty ainostaan Adalmiinan Helmi ja Loviisan Aitta, muun ohjelman improvisoimme fiiliksen mukaan. Ja fiilistely kannatti, sillä retkeily toteutettiin löysin rantein, mutta erittäin tehokkaasti. Tutustuimme erilaisiin sisustuskauppoihin laidasta laitaan ja suurin ahaa-elämykseni oli, että liikkeen koko ei ole ratkaiseva tekijä vaan kaupan tunnelma. Turkulaiselle Elvinalle annan tunnelmasta täydet 10 pistettä, siinä puodissa oli jotakin :)


Vapaani päättyi lauantai-iltana klo 21 ja sunnuntaina olikin vuorossa varsinainen työleiri. Villa Unelman pihapiirissä kaadettiin talven aikana iso läjä puita ja oksat jäivät kaatourakan jäljiltä pitkin tonttia. Huhkimme risujen kanssa kuusi tuntia ja olin urakan jälkeen aivan kuitti. Paljon saimme aikaiseksi, mutta toinen mokama viedä odottaa, huh!

En jaksanut juurikaan valokuvata risu-urakkamme jälkeen, mutta muutaman kuvan sain kuitenkin otettua.


Hellan päällä olevan ihanan emalikulhon löysin äskettäin kirpparilta ja siinä aion säilyttää kesällä uusia perunoita. Pienempi kippo on aikaisempi kirppislöytöni ja siinä pidän yleensä tomaatteja.


Tämän ihastuttavan ruosteisen vadin löysin taas Adalmiinan Helmestä ja se pääsee vihermajaani. Siis siihen samaiseen pytinkiin, jota ei ole vielä olemassakaan. Nyt tosin meillä on Mr Järjen kanssa jo yhteisymmärrys siitä, että pytinki rakennetaan vielä tänä kesänä. Hiphei, aivan mahtavaa :)

Vaikka viikko alkaakin näköjään sateisissa merkeissä, let´s try to enjoy it! Mukavaa toukokuista viikkoa sinulle!

Terkuin Merja

15 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Oi, onnittelut yhteisymmärrykseen pääsemisestä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kiitos vastauksesta tuolla aiemmassa bloggauksessa.
Miehet useinkin on tylsän järkeviä,tietysti se on hyväkin,joskus.
Huvitti yhdessä postauksessa oleva pullojuttu,siitä ravintolan vesipullosta.Itse herätän yleensä ihmetystä samasta syystä, viimeksi matkalla, jossa oli pöydässä enemmänkin väkeä. Saalikseni sain myös mielestäni kauniin vesipullon ja sellaisen vihreän perrierin kivennäisvesipullon kummatki sain muilta, en ollut itse ostanut.Mukavaa alkanutta viikkoa ,pulloillaan tai pöllöillään ihan kuinka vaann t Riitta

Merja K kirjoitti...

Vekarus, olen itsekin hieman hämmästynyt asian saamasta käänteestä, hih ;)

Riitta, hauska tuo pullojuttu, miehet eivät tosiaankaan aina ymmärrä meitä :) Jos muuten tulet Kartanon kevätpäivään, tule nykäisemään hihasta, jookos!

Saila kirjoitti...

Mahtavaa, että Mr Järki on vihdoin tullut järkiin! Ja vitsit, että oon kade sulle tollasista reissuista! Täälä meillä ku saa ajaa melko kauan, että mitään niin mahottoman mukavaa putiikkia vastaan tulee! :D

Nonna kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa tuo Turun-retkenne! Täytyis itsekin järkätä jotain rouvaporukalle.

Nuo emalijutut on kivoja, mullakin on niitä jonkin verran "kertynyt". Uudet perunat tuossa kannellisessa kuulostaa oikein ihanalta. Kohta se kesä on!

Mukavaa viikkoa! Ehkäpä nyt tulee touhuttua sisähommiakin välillä!

Merja K kirjoitti...

Saila, Mr Järki tulee yleensä järkiinsä, tosin vaatii aina hiukka vääntöä ;)

Nonna, emalikipot on minun uusin "keräilykohde" ja Riihimäen lasipurkit tietty

Irmastiina kirjoitti...

Meinäsinkin kysyä, mistä tuo ihana emalikulho on, mutta olihan siitäkin kerrottu..:)

Adalmiinan Helmi ja Loviisan Aitta ovat ihania, ihania puoteja...:)

Ruusa kirjoitti...

VOi ihanaa, nyt jään odottamaan teidän yhteisymmärryksenne tuotosta innolla!! :)

Ehkä se omakin joskus..
(sain taas viikolla tavaraa siihen meidän tulevaan huvimajaan.. ;) )

Rilla kirjoitti...

Minäkin onnittelen yhteisymmärrykseen pääsemisestä. Meillä vielä hieman säätöä erään pergolaportin kanssa. Saattaa jäädä tulevaan kesään, niin pitkällä kuitenkin ollaan, että se aiotaan tehdä! Ajankohta avoin ;)

Taikku kirjoitti...

Mielenkiinnolla tulen seuraamaan millaisen pytingin teette. Meillä olis tarkoitus tehdä myös kasvihuone vanhoista ikkunoista..mutta blogimies aloitti aidan rakentamisen joten kasvihuonetta saanen odottaa..

Blogger on ollut p:stä. Minulta oli hväinnyt kommentteja ja muokkauksia taivaan tuuliin ja kahteen päivään en päässyt edes kommentoimaan tai muokkaamaan..pikkuisen harmitti kun meni monta juttua bittiavaruuteen..

Kivaa viikkoa sinne!

Merja K kirjoitti...

Irmastiina, nuo puodit ovat tosiaankin ihania. Oli kiva käydä tuulettumassa ja ihastelemassa niiden valikoimia :)

Ruusa, asioilla on tapana järjestyä, eikö vaan? Kyllä sinunkin viherhuoneen aika vielä koittaa

Rilla, miesten kanssa saa välillä ottaa koko neuvottelurepertuaarin käyttöön. Heittäytyvät välillä niin hankaliksi ;)

Taikku, josko aitan jälkeen olisi viherhuoneen vuoro?

Kultsin kämppä kirjoitti...

Opiskelukavereiden kanssa hummaaminen on aina hauskaa! Ja yhtä hauskaa on tietty myös löytää noita ihania emaliastioita!

Sari kirjoitti...

Elvina on ihana kauppa. Sehän oli alunperin heidän kahvionsa yhteydessä, mutta muutti sitten eri osoitteeseen. Ehkä kahvila tarvitsi enemmän tilaa. Elvinan kahvila löytyy osoitteesta Yliopistonkatu 15 eli kulman takaa.

Merja K kirjoitti...

Kultsin kämppä, näin on, hummailu on aina mieleen ;)

Sari, ihmettelinkin tuota asiaa, kun luulin, että kahvila ja sisustuspuoti on samassa liiketilassa. En vaan tullut kysyneeksi asiaa, kiva kun se selvisi näin :)

Senni kirjoitti...

Blogissani ois sulle jotain... :)