keskiviikko 20. elokuuta 2008

Tänään vuorostaan touhupäivä

Tildailut jäivät tänään töissä vähiin, sillä olin kovasti työntouhussa. Lisäksi liikkeessäni kävi mukavia vieraita, joten aika kului joutuisasti rupatellessa.

Eräs asiakkaani oli lukenut blogistani synttäreistäni lahjatoiveineen ja toi minulle ison kasan perennoja. Ihan uskomaton juttu. Hän kielsi kiittämästä kasveista, joten en kiitä, mutta toistanpahan vielä, että olen aivan ällikällä lyöty ja miten ihana yllätys lahja olikaan. Olen tosiaankin otettu tästä ystävällisestä eleestä :)


Myös ystäväni Siiri poikkesi liikkeessä ja hän oli tehnyt minulle aivan ihanan lahja. Hän oli ottanut lehtileikkeitä syntymäpäiväni Hesarista vuodelta 1968 ja tehnyt niistä taulun. Leikkeissä oli loistavia juttuja, hilpeyttä herätti mm. Lasten hotellin ilmoitus. Hotelliin sai viedä lapsia päivä-, tunti-, vuorokausi-, viikonloppu- tai yöhoitoon. Myös myynti-ilmoitus Eläintarhantien ylikulkusillasta, joka myydään eniten tarjoavalle, oli hupaisaa luettavaa. Kiitos ystävä rakas!!


Illalla kotosalla ehdin hiukka tildailla ja ohessa viimeisin tuotokseni - muistitaulu Tildan tapaan. Taulu matkaan Unelmaan, of course. Myös kortti on tämän päivän tekeleitä, menemme perjantaina nelikymppisille ja tein kortin päivänsankarille.

Kiva ja touhukas päivä kaiken kaikkiaan. Tästä on hyvä jatkaa viikonloppua kohden :)

Terveisin Merja

10 kommenttia:

Punaisessa Tuvassa kirjoitti...

Kivoja lahjoja sait. :)
Tollainen taulu kuulosti ihanalta idealta..
Uteliaisuus heräsi..milloin vietätkään syntymäpäiviäsi, tänään? :)

Maria kirjoitti...

Ihana on seurata teidän Unelma -projektia! Meillä vasta haaveillaan Sen Oikean löytymisestä. :)

Punaisessa Tuvassa kirjoitti...

Löysinkin syntymäpäiväsi blogistasi. 9.8!!
Isänikin juhli syntymäpäiviään samana päivänä..

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upeita juttuja olet tehny!
ja toi taulu jonka sait lahjaksi oli aikas makee!

Merja K kirjoitti...

Punaisessa tuvassa moikka :) Hauska sattuma tuo syntymäpäivä. Synttäreitäni onkin juhlittu jo viikkotolkulla :)

Maria, kiva kun poikkesit. Kyllä se teidänkin "unelma" vielä löytyy. Mekin etsittiin ja luovuttiin jo toivosta, kunnes tärppäsi

Myy ja vilijonkka, minustakin taulu oli loistoidea. Täytyy laittaa korvantaakkse, josko tekisi joskus vastavanlaisen jollekin toiselle

Marja Kristiina kirjoitti...

Kyllä se niin on, että metsä vastaa niin kuin sinne huutaa. Sinun ystävällisyytesi ja sydämellisyytesi palautui ihanalla tavalla. Nostan hattua ja olen onskuna puolestasi upeista ja ajatuksella annetuista lahjoista!

Merja K kirjoitti...

Heissan Marja Kristiina :) kiitos kivasta kommentista. Ja tuo sanonta on harvinaisen totta. Oma suosikkini on "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan", joka varmaankin myös pätee tässä tapauksessa ;)

Maissi kirjoitti...

Tosi ihania yllätyksiä molemmat, perenna-lahja ja taulu. Ihania..

Sekä kauniita Tildailuja!

Sarppa kirjoitti...

Tosiaan kivat lahjukset =)

lin kirjoitti...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情