torstai 7. elokuuta 2008

TuunailujaPakko tunnustaa, että olen tulossa wanhaksi. Vuosi muutama sitten kokopäivän shoppailut eivät tuntuneet missään, mutta nyt on toinen meininki wanhusraukalla..

Havahduin pari päivää sitten, että koulut alkavat ensi viikolla ja lapset ovat jotenkin mystisesti kasvaneet ulos vaatteistaan kesän aikana. Olimmekin siis tänään kolmeen pekkaan seitsemän tuntia kaupungilla ja kiersimme kaikki mahdolliset kaupat. Kuopus on vielä aika helppo tapaus, melkein kaikki käy, mitä ehdotetaan. Esikoinen onkin sitten vähän hankalampi pala purtavaksi - onneksi löysimme suunnilleen kaiken tarvittavan muutaman väittelyn, kädenväännön ja hammasten kiristelyn jälkeen. Eikä mennyt edes hermot, jes! Mutta olin aivan rätti poikki pinossa, kun mieheni tuli noukkimaan meidän raskaan työn raatajat päivän päätteeksi. Ei ole siis meikäläisestä enää shoppailijaksi ei :( Ja huom, itselle en ostanut muuta kuin muutaman Hemtexin alennuspöytäliinan, ei yksinkertaisesti jaksanut kiinnostua mistään muusta!

Ohessa kuvia taas Unelmasta. Sain kaksi kappaletta oheisia tuoleja keväällä Riitalta (halit!). Tuolit olivat kauniita tuollaisenaankin, jos olisi vain päällisen vaihtanut. Mutta Unelma kun kuitenkin on aika vaaleasävytteinen kalusteiltaan, niin tartuin pensselin ja sutasin tuolin vaaleaksi. Hioin vähän tummaa näkyviin, jotta sain kuluneen efektin. Tykkään tuolista kovasti kyllä tuollaisena vaaleana ja Tilda-enkelini sai mukavan ja pehmeän paikan sen sylistä. Ja kun maalipurkki sattui hollille, maalailin myös muitakin juttuja samalla. Laittelen niistä kuvia joskus myöhemmin.

Nyt sänky kutsuu tätä shoppailijaa, aamulla tie vie taas Unelmaan. Lauantaina on minun oikea-oikea syntymäpäivä ja lähisukulaisia on tulossa kyläilemään. Myös mieheni on luvannut "lahjoa" minua lauantaina, nähtäväksi jää, mitä paketista paljastuu :)

Torstaiterveisin Merja

8 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Kesä katosi todellakin, ihmettelen myös sitä täällä toisella puolella Espoota :-) Tosin olimme täällä vain sen heinäkuun kesästä, joten alkukesä jäi kokematta... Mutta silti! Voihan vitsit, mun pitäisi saada jossain vaiheessa ihan oikeasti tehtyä itselleni noita Tilda-enksuja. En saa aikaan.. Onko se vaikeeta ja meneekö hermot pian, kerrohan!!!

Jole kirjoitti...

Vai että lisää pöytäliinoja ostit... ;)jään jännityksellä odottamaan mitä niistä tällä kertaa syntyy!

Todella kaunis tuo tuoli, kyllä tuunaus kannatti. Kuvauksesta ei ole vielä kuulunut mitään. Tietäisihöhän Cottonella jotain?!

Mukavaa viikonloppua ja onnea!

_Nia_ kirjoitti...

Tulipa tuolista sievä! <3 Itse tuunaamalla saa kyllä kaikkia kivoja juttuja aikaan!

Auliina kirjoitti...

Onnea Sinulle myös minun puolesta, perässä tullaan :)
Olen tässä kevään ja tämän olemattoman kesän mittaan seuraillut Unelmasi toteutumista ja voin vaan sanoa että vau! Eikun tupla Wau!! Olohuone on ainakin aivan ihana...
Monessakin mielessä perässä tullaan, olen muutaman sentin päässä oman Unelmani toteutumisesta...
Kaikkea hyvää ja kaunista syksyä :)

anu kirjoitti...

Juu shoppailu on oikeasti tosi rankkaa kaikessa huvittavuudessaan!!!Minä shoppaan jonkun verran netissä se on vähäsen kevyempää!;)
Tosi ihana tuo tuoli ja tuo alempi kuva jossa on soffat on niin kaunis!
Iloista päivän jatkoa!

Piipa kirjoitti...

Todella upea tuunaus, valkoinen väri sopii tuolin tyyliin kauniisti!
Poikien kanssa minäkin joudun aina hammasta puremaan, kun mikään ei kuulemma miellytä ja mitään ei haluta sovittaa ;D neitini ei taas aina ymmärrä, että pörrö tekoturkis ei ehkä kuitenkaan ole kaikista paras haave kouluvaatteeksi :D

Maissi kirjoitti...

Minäkin takaisin blogistaniassa.. Oikein hyvää syntymäpäivää sinulle, halaus <3..

Ihanat tuolit olet tuunannut! Sopivat varmasti hyvin kokonaisuuteesi. Ja nuo edellisen postauksen olohuonekuvat.. Ihania. Kauniit tekstiilit ja mahtavat värit. Kyllä sitä väriä kuitenkin ihminen kaipaa, vaikka vaaleasta tykkääkin. Kauniilta näyttää! Sinulla on tainnut ompelukone laulaa aamusta iltaan vai illasta aamun kenties. Oletko malttanut välillä edes keskeyttää hommia :´)

Ihanaa, että sinäkin olet takaisin "täällä". Ehdin kaivata jo monesti heinäkuun aikana :´).

Tiuku kirjoitti...

Ihana tuosta tuolista tuli! Millä maalasit? Itselläni suunnitelmissa tehdä sama temppu tv-pöydälle...

Mukavaa alkavaa syksyä!