tiistai 26. toukokuuta 2009

Paluu arkeen


Viime kirjoituksesta onkin jo vierähtänyt tovi - päivät menevät niin nopsaan, ettei itse tahdo pysyä perässä. Ja nyt kun aurinko paistaa, ei millään malta olla sisällä ja koneen ääressä..

Como-järvi on nähty ja loma olikin varsin onnistunut. Laitan muutaman kuvan näytille, mutta kirjoitan paremmalla ajalla lisää tarinaa. Paikka oli aivan ihastuttava ja odotukset ylittyivät moninkerroin.

Ylimpänä olevassa kuvassa on näkymä hotellimme parveekkeelta. Como-järvi aukeaa suoraan edessä ja mahtavat vuoret kohoavat järven molemmin puolin.


Oheinen pytinki on George Clooneyn omistuksessa. Bongasimme sen, kun olimme risteilemässä järvellä. Harmi, että itse komistusta ei näkynyt ;)


Moisella ajopelillä huristimme pitkin Italian teitä ja auto oli todella symppis :)

Mutta jatkan siis tarinaa toisella kertaa, Comosta on paljon kerrottavaa. Nyt odottaa matkalaukku tyhjennystä ja pyykkikone täydennystä. Palaamisiin!

Terkuin Merja

7 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Näyttää upealta paikalta. Mukava nähdä lisääkin kuvia!

Sooloilija kirjoitti...

Wau, ihanat on maisemat! Tuonne pitää päästä joskus.

Olen usein lukenut tuosta Clooneyn huvilasta, jossa hänen näyttelijäystävänsäkin kuulemma usein vierailevat. Mahtavaa, että olette nähneet senkin..

-A- kirjoitti...

Matkakuume iski!!! Voi, kuinka haluaisin välimerelle... Nyyh!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Kävin Italiassa ja siellä juuri Como-järvellä viime syksynä, ihastuin paikkaan myös! Rauhallista, kaunista, ihmiset ystävällisiä, tahtoo uudelleen!!! Voitko antaa vinkkiä missä hotellissa majoituitte, suunnitelmissa lähteä sinne tänä kesänä...

Merja K kirjoitti...

Heissan kaikille ja kiitos kommenteista :)

Hotellimme oli Barchetta Excelsior. Pyydettiin nimenomaan huone, josta on näkymä järvelle ja onneksi saatiin sellainen

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Koitan netistä jäljittää hotellin yhteystiedot.

Anonyymi kirjoitti...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城