tiistai 26. toukokuuta 2009

Paluu arkeen


Viime kirjoituksesta onkin jo vierähtänyt tovi - päivät menevät niin nopsaan, ettei itse tahdo pysyä perässä. Ja nyt kun aurinko paistaa, ei millään malta olla sisällä ja koneen ääressä..

Como-järvi on nähty ja loma olikin varsin onnistunut. Laitan muutaman kuvan näytille, mutta kirjoitan paremmalla ajalla lisää tarinaa. Paikka oli aivan ihastuttava ja odotukset ylittyivät moninkerroin.

Ylimpänä olevassa kuvassa on näkymä hotellimme parveekkeelta. Como-järvi aukeaa suoraan edessä ja mahtavat vuoret kohoavat järven molemmin puolin.


Oheinen pytinki on George Clooneyn omistuksessa. Bongasimme sen, kun olimme risteilemässä järvellä. Harmi, että itse komistusta ei näkynyt ;)


Moisella ajopelillä huristimme pitkin Italian teitä ja auto oli todella symppis :)

Mutta jatkan siis tarinaa toisella kertaa, Comosta on paljon kerrottavaa. Nyt odottaa matkalaukku tyhjennystä ja pyykkikone täydennystä. Palaamisiin!

Terkuin Merja

6 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Näyttää upealta paikalta. Mukava nähdä lisääkin kuvia!

Sooloilija kirjoitti...

Wau, ihanat on maisemat! Tuonne pitää päästä joskus.

Olen usein lukenut tuosta Clooneyn huvilasta, jossa hänen näyttelijäystävänsäkin kuulemma usein vierailevat. Mahtavaa, että olette nähneet senkin..

-A- kirjoitti...

Matkakuume iski!!! Voi, kuinka haluaisin välimerelle... Nyyh!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Kävin Italiassa ja siellä juuri Como-järvellä viime syksynä, ihastuin paikkaan myös! Rauhallista, kaunista, ihmiset ystävällisiä, tahtoo uudelleen!!! Voitko antaa vinkkiä missä hotellissa majoituitte, suunnitelmissa lähteä sinne tänä kesänä...

Merja K kirjoitti...

Heissan kaikille ja kiitos kommenteista :)

Hotellimme oli Barchetta Excelsior. Pyydettiin nimenomaan huone, josta on näkymä järvelle ja onneksi saatiin sellainen

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Koitan netistä jäljittää hotellin yhteystiedot.