perjantai 1. tammikuuta 2010

Tammikuun ensimmäinen



Pidän kovasti uuden vuoden päivästä, koska koko vuosi on vielä puhtaana ja koskemattomana edessä. Tuntuu, että mikä vain on mahdollista ainoastaan taivas on rajana. Mitään erityisempiä lupauksia en yleensä tee, tosin ruokavalion ja liikuntatottumukset aion ottaa tarkempaan syyniin, taas kerran

Tulimme juuri luistelemasta ja Unelma on suloisen lämmin. Olemme positiivisesti yllättyneitä talon lämmöstä. Ajattelimme, että talo voisi olla näillä pakkasilla aika viileä, mutta onneksi olimme väärässä. Takka loimuaa aamusta iltaan ja se vielä osaltaan lisää ihanaa tunnelmaa. Lämmitimme eilen rantasaunan ja viilensimme itseämme kipakoiden löylyjen jälkeen tekemällä parit lumienkelit. Veri lähti kiertämään kohinalla, vaikka lumi tuntuikin tosi kylmältä.



Vietimme joulua Tampereella ja ehdin kierrellä aatonaattona kaikki Tampereen ihanat sisustuskaupat. Oheiset possut löytyivät Villa Harmoniesta, jolla on liike nykyään Tallipihalla. Possut saivat nimikseen Pinky ja Ernest ja ne löysivät vakituisen asuinpaikan Unelmasta. Possujen lisäksi tein myös muita löytöjä, mutta ne odottavat kaapeissa ja komeroissa ensi joulua.

Tunnelmallista perjantai-iltaa!

Terkuin Merja

5 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Pinky ja Ernest ovat kyllä söpöjä, meiltäkin löytyy kaksi, mutta pari lisääkin voisi olla :)

Merja K kirjoitti...

Hei Kesäkukka, Unelmaankin mahtuisi vaikka kokonainen lauma noita söpöläisiä :) Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

kati kirjoitti...

Ihanaa elosi teillä siellä Unelmassa! Paljon onnellisia hetkiä tälle vuodelle!!

Satsu kirjoitti...

Mistä olet löytänyt ihanaisen seinäkalenterin? Oma kohdalleni ei ole etsiskelyistä huolimatta sattunut...

Merja K kirjoitti...

Moikka Kati, ihanaa uutta vuotta!

Hei Satsu, muistaakseni löysin tuon Tampereelta kirpparilta