maanantai 23. toukokuuta 2011

Viikonloppu Köpiksessä


Siskon kanssa kivalla reissulla viikonloppuna Köpiksessä. Alunperin minun piti lähteä Mr Järjen kanssa Göteborgiin, mutta erinäisten vaiheiden ja kommervenkkien jälkeen päädyin siskoni kanssa Köpikseen :)

Siskon kanssa reissaaminen on hiukka erilaista kuin Mr Järjen ja niinpä kolusimmekin antaumuksella lauantaina Köpiksen kauppoja läpi. Perjantaina kaupat olivat kansallisen juhlapäivän takia kiinni, joten silloin keskityimme kaupungin ihastelemiseen.
Ohessa muutamat vinkit koluamistamme kaupoista:



Nimensä mukaisesti täällä oli ainakin osittain retroaiheista tavaraa. Kaupassa myytiin mm. kauniita tapetteja ja jäännöspaloja saattoi ostaa pikkurahalla. Tällaista tilaisuutta ei tietenkään voinut jättää käyttämättä :) Kauppa oli energistä väri-ilotulitusta tulvillaan, tykkäsin kovasti!



Kauniita kuoseja papereissa ja tekstiileissä. Täältä lähti mukaan lahjapapereita, värit ovat namuja. Harmi, että ehdimme kauppaan vasta viisi minuuttia ennen sulkemisaikaa, joten ostokset jäivät vähäisiksi. Bungalowin tuotteet bongasin äskettäin Hannin blogista. 


Iso kolmikerroksinen askartelukauppa, jossa on laaja ja kiva kangasvalikoima. Uusi Tilda-kirja oli ilmestynyt, se täytyi tietty ostaa ja samalla kartuttaa kangasvarastoja. 


Täällä näkee kaikki mahdolliset huonekaluklassikot saman katon alla. Huokauksia ja ihastelua, liike on sisustussuunnittelijan taivas!



Pienen merenneidon lähettyvillä on Langeliniekaj, jossa on mm. Noa Noa outlet. Outlet-kaupoissa tarvitaan kärsivällisyyttä, ihmisiä siellä oli tungokseen saakka. Kokoja oli rajoitetusti, joten on tuurista kiinni, tekeekö hyviä löytöjä. Outlet-kauppojen vieressä olevassa laiturissa oli aivan mielettömän kokoinen risteilijä "parkissa". Enpä ole ennen moista paattia nähnyt :)


Ja illalla menimme tietty Tivoliin. Siskoni ei ole ennen käynyt Köpiksessä ja halusin näyttää hänelle Tivolin upean iltavalaistuksen. Huvipuistossa on kiva kävellä rauhassa ja ihastella ympäristöä. Ja hurjapäille on tarjolla laitteita poikineen :)


Tivolissa on myös usein hyviä bändejä esiintymässä ja tälläkin kertaa lavalla oli vauhdikasta livemeininkiä. Kiva reissu kaiken kaikkiaan!

Alla olevaan arvontaan ehtii vielä osallistua, joten kipin kapin kommenttia jättämään :) Iloista alkavaa viikkoa kaikille!

Terkuin Merja

14 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Oi, kuulostipa kivalta reissulta. Ehkä minäkin joskus sinne Köpikseen pääsen, täytyy yrittää laittaa jotain säästöön matkakassaan, nyt se on kyllä vielä ihan tyhjä...

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana matka teillä siskonkanssa ollutkin!
Niin ihania putiikkeja...:)

Hanni kirjoitti...

Ah kivoja kuvia ja ihanan kuuloinen reissu, shoppaajan a-luokan matka ;)

Tuolla Retrovillassa en oo käynyt, laitan korvan taakse :)
Mutta siellä outletissä ei oo koskaan ollut ruuhkaa kun mä oon käynyt -olisko ton risteilijän matkustajat sattuneet paikalle samaan aikaan?

Mukavaa sadepäivää :)

Ruusa kirjoitti...

KIITTI!!! Tämä tuli niin osuvaan paikkaan, koska perjantaina hurautan itseni Köpikseen! :))

Tai no, jos ei tuhkat tule silmille-tai siiville sitä ennen...!!

Ihanalta näyttää! :)

Hanna kirjoitti...

Ihania Köpis-ideoita! Mulla olis alkusyksystä matka sinne, joten Bungalows ja muut kutsuvat!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Täällä taas pitkästä aikaa ihastelemassa. Kuulostipa tuö Köpis ihanalta reissulta!

Harmittaa kovasti etten työmatkan vuoksi pääse ensi viikonlopun tapahtumaan, olisi ollut kiva törmätä!

Rilla kirjoitti...

Voi vitsi, että tää postaus tuli sopivaan aikaan :D Kunhan nyt vaan päästään...
Pitää tehdä muistilistaa näistä! Kiitos vielä kerran.

Louise kirjoitti...

Siskon kanssa on mitä ilmeisimmin ihanaa matkustaa ;) Kööpenhamina on fantastinen kaupunki!!

Malou kirjoitti...

Olit meillä kylässä! Tai ainakin naapurissa. :o) Kelit olivat kivat, eikös? Sateisena päivänä olisi voinut harmittaa perjantain rukouspäivä.

Merja K kirjoitti...

Intianminttu, Köpis on tosi kiva kaupunki, suosittelen :) Sinne saa ihan kohtuuhintaisia lentojakin ja booking.com:sta sopuhintaan hotellin

Irmastiina, ihanaa tosiaankin oli :)

Hanni, olivat varmaan risteilijän matkustajat shoppailemassa, tunkua tosiaankin oli. Tosi shoppailija ei tosin välitä pikkutungoksesta ;)

Ruusa, ihanaa matkaa!

Merja K kirjoitti...

Hanni, kiva, että reissu tiedossa :)

Bea, harmi, olisi ollut kiva tavata. Maybe next time :)

Rilla, iloista reissua, toivotaaan että tuhkat pysyvät poissa!

Louise, siskon kanssa reissaaminen on vähän eri kuin Mr Järjen :) Tosin myös kalliimpaa, kun "pääsee" koluamaan kauppoja ;)

Malou, hauska, että käytiin naapurissa, kivat maisemat siellä teillä :)

Taikku kirjoitti...

Voi kun ihku reissu! toivottavasti minäkin vielä pääsen köpikseen.. kun nyt saisi käännytettyä tuon blogimiehen sinne Roomaan!!:)

Merja K kirjoitti...

Taikku, tsemppiä käännytyspuuhiin :) Sitkeys yleensä palkitaan ainakin Mr Järjen suhteen ;)

marimeri kirjoitti...

Kiitos kuvista !
Jopas onkin paatilla kokoa ja näköä :-).