perjantai 28. maaliskuuta 2008

Ihanuuksien ihanuus
Iitun blogista bongasin viime viikolla, että vihdoinkin Franske Fornemmelser i Nordiske Haver on saapunut Suomeen. Itse olin niin tiiviisti töissä, että en päässyt tätä ihanuutta hakemaan, mutta onneksi mies lupautui hakupojaksi ja kävi ostamassa minulle kirjan täältä. Pääsiäinen kuluikin sitten tiiviisti tätä kaunotarta selatessa.
Kirjassa 181 sivua täynnä henkeäsalpaavan kauniita kuvia ja mahtavia ideoita. Villa Unelman puutarha odottaa laittajaansa ja tästä kirjasta löytyy yksi jos toinenkin idea Unelman pihaan. Ehdoton suosikkini on tuo kuvissakin näkyvä huvimaja. Se on ihan must! Myös riippukeinulle olen katsonut pihasta paikkaa. Lämmin kesäpäivä, riippukeinu, hyvä kirja ja olkihattu - se kuulostaa miltei täydelliseltä lomapäivältä :)
Unelma etenee. Maanantaina alkaa keittiöremontti, jonka ensimmäinen työ on hirsiä peittävien kerroksien poistaminen. Voi kun hirret olisivat kunnossa ja ne voisi jättää näkyviin. Oma aikani on viime päivinä kulunut tiiviisti maali- ja tapettikaupoissa. Nekin materiaalit alkaa olla kohta valittuna.
Ja hiphei, se on viikonloppu taas!
Terveisin Merja

7 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Voi mitä ihania kuvia - nyt tuli kyllä paha paikka, sillä tahtoisin ehdottomasti tuon kirjan!

anu kirjoitti...

Kyllä on ihana kirja!niin ihkut tunnelmat tulispa kesä!Tai toisaalta olisi ihana päästä ulkomaille!
Hyvät viikonloput!

Titti kirjoitti...

Ah Sinua onnellista kun jo omistat tuon kirjan. =) Kiitos kun jaoit siitä pienen makupalan meidänkin kanssamme.
Olen netti-kirjakaupoista (suomalaisista) koittanut katsella tuota ja AdLibriksestä kysellytkin, mutta ainakaan vielä ei ole näkynyt.
Jo kauan sitten AdLibriksestä vastasivat, että käyvät parhaillaan neuvotteluja tuon kirjan myyntiin ottamisesta... Liekö neuvottelut venyneet... ;-)
Mukavaa viikonloppua Sinulle!

magi kirjoitti...

Hyvää viikonloppua!

Hanna kirjoitti...

Ihania kuvia!!!

Annu/annujaliinu.com kirjoitti...

Mä tilasin kans tuon tuolta samaisesta paikasta, tuli parissa päivässä. Minunkin suosikki on tuo huvimaja!

Melle ja minä kirjoitti...

Niin ihania kuvia, kumpa olis jo kesä :)