keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Kirpparilöytöjä osa 2


En ole lainkaan tiennyt, millaisten aarreaittojen ohi olen kulkenut vuosien varrella, kun olemme olleet vieraisilla mummulassa Tampereella. Seikkailimme pääsiäisviikonloppuna mieheni kanssa Tampereen kirpputoreilla ja mitä löytöjä teimmekään!
Oheisessa kuvassa on osa löydöistä Unelmaan vietynä, mutta osa tavaroista jäi Tampereelle odottamaan kuljetusta. Löysimme ainakin vanhoja kakkuvuokia, Amerikan matka-arkun, vanhan öljykanisterin, ikivanhan kahvipannun, vihreän pienen ilvespurkin, kirjoituspöydän, vanhan ompelukoneen jalkaosan, josta saa hienon pöydän, vanhan puulaatikon.... Hintataso oli kohtuullinen, mutta vain pieni osa kirppareista oli pääsiäispyhinä auki. Eli mitkä kaikki tavarat jäivätkään vielä odottamaan löytämistään :)
Tuohon öljykanisteriin ajattelin laittaa peikonpähkinäoksia. Kahvipannuun taas istuttanen jotain kivoja kesäkukkia Unelman puutarhaan. Matka-arkun kaveriksi on etsinnässä vanha vanerinen matkalaukku ja purkki löytänee paikkansa keittiöstä kuten myös kakkuvuoat.
Ja nyt kun olen löytänyt nämä aarreaitat, suunnitelmissa on tietysti tässä kevään aikana uusi retki Tampereen kirppareille. Aarrejahti jatkuu :)
Keskiviikkoterveisin Merja

11 kommenttia:

anu kirjoitti...

Oi sinä olet tehnyt oikeita löytöjä...tuntuu ettei täällä meillä päin ole muuta kuin ylihinnoiteltuja vanhoja astoita ja esineitä!miltei kaikki arabiatkin maksaa 40ealkaen. ja minä olen sen verran nuuka etten ihan kaikkea pysty ostamaan vaikka haluaisin!No okei arabian tasseja saa 1e.Ja kyllä jotkut varmaan tekee täälläkin löytöjä mutta minua vain risoo toisten kirpparimyyjien rahan ahneus:( kun ei ole kauaa kun sai muutamalla markalla jo kaikkea kivaa....vai onko vanhan arvo vaan noussut silmissä!?
No iloista päivän jatkoa minun valituksesta huolimatta!Ja vaikka kuinka valitan silti kirppikselle tieni vain usein käy!:)

nanna kirjoitti...

Todella hienot löydöt!

Ja todella sinun on pakko käydä täyttämässä perunan mentävä aukko Stockalla ;) Niitä siis saa siitä kakkoskerroksen kahvilasta (Tapiolassa), ei sieltä yläkerran ravintolasta. Tosin Picnicin uuniperuna on myös tosi hyvä, saakohan niitä sieltä enää?

Hanne kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt. Kirppareita joutunee käymään aika paljon, että löytäisi jotain muuta kuin roinaa.

Talvista kevätpäivää!

Merja K kirjoitti...

Anu: olen huomannut joskus myyjänä ollessani, että täällä meilläpäin ei kukaan enää halua maksaa mistään juuri mitään. Mutta eipä täällä ole mitään erikoista yleensä tarjollakaan.

Nanna: no nyt selkis, olinkin huolissani sivistykseni tasosta :) Käyn aina siellä yläkerran kahviossa, siksi perunat jääneet bongaamatta.

Hanne: minäkin olin tosi hämmästynyt löytöjen määrästä. Joka kirpparilta löytyi useampikin juttu. Yleensä en löydä mitään tai jos löytyy, se on aivan poskettoman kallista ja jää ostamatta

Helmiliina kirjoitti...

Ihanat löydöt!! .. juu.. pitäisi varmaan itsekin tutkia kirpputorien valikoimaa.. :)

Hannis kirjoitti...

Ihania löytöjä tosiaan!

Tiedätkö, sydän verta itkee, kun täällä on noita antiikkipaikkoja aika paljon... Tuollaista tavaraa löytyy vaikka kuinka, mutta hitsi vie, en saa sitä kuljetettua Suomeen. Emme ota konttia vaan kuljetamme tavarat matkalaukuissa ja Volvon joka tulee Suomeen, tungemme täyteen. Mutta kun se on jo melkein täynnä.

Maissi kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt! Olen itsekin innostunut kovasti kirpputorien koluamisesta.. Yksi ihana antiikkiliikekin tuossa lähistöllä on, mutta on niin tajuttoman kallis! Kirppareilta tekee löytöjä, pitäisi vaan käydä usein, että sattuisi oikeaaan aikaan. hauskaa viikkoa sinulle!

magi kirjoitti...

Tampere on muutenkin ihana paikka...

Virkku kirjoitti...

Upeilta näyttävät nuo sinun löytösi! Itse olen niitä ihmisiä, joka ei löydä (lue: ei osaa etsiä) kirppareilta ikinä mitään mielenkiintoista :(.

Heli kirjoitti...

Kaksinkertaiset onnentoivotukset! Ensinnäkin onnittelut jo tekemistäsi kirpparilöydöistä ja toinen "kerros" on onnentoivotus tuleviin aarre-etsintöihin!

Merja K kirjoitti...

Helmiliina: suosittelin kirpparikäyntejä, on hauskaa ajanvietettä :)

Hannis: kävinkin kommentoimassa blogiisi, että hankkikaa ihmeessä peräkärry, peräkärryn peräkärry, suksiboxi ja suksiboxon suksiboxi. Kamalaa tuhlausta jättää kaikki ihanuudet sinne :)

Maissi: on tosi harmittavaa, että useimmat antiikkiliikkeet ovat niin tajuttoman kalliita. Itse yleensä kierrän ne kaukaa juuri hintojensa takia

Magi: minäkin pidän kovasti Tampereesta. Olen joskus leikitellyt ajatuksella että muuttaisimme sinne. Mieheni vanhemmat asuvat Hämeenpuistossa ja siitä on mukava piipahtaa kävellen kaupungille. Juuri sopivan kokoinen kaupunki varustettuna hyvillä palveluilla.

Virkku: minäkään en aiemmin löytänyt mitään, mutta kuljin siskoni mukana kirppareille. Pikku hiljaa sitä oppi katsomaan tavaroita tarkemmin ja poimimaan jyvät akanoista.

Heli: kiitos kaksinkertaisista onnitteluista :)

Kiitos kaikille kommentoijille, viestejänne on kiva lukea! Iloista tulevaa viikonloppua