maanantai 3. maaliskuuta 2008

Terveiset Kädentaito -messuilta

Terveisiä Kädentaito -messuilta, jotka pidettiin nyt viikonloppuna Wanhassa Satamassa. Messuilla kävi melkoinen vilinä ja vilske, enkä ehtinyt ottaa kuvia messuilta. Tämä ainokaisen otoksen sain häthätää ikuistettua kameraan :( Tässä siis osa osastostani ja pääosaa näytteli tietenkin Tilda! Sainkin kaksi päivää paasata suu vaahdossa Tildasta. Mutta se jos mikä oli kivaa, onhan Tilda tällä hetkellä lempiaiheeni.
Ehdin pikaisesti kiertää messut eilen iltapäivällä, kun tuli vähän hiljaisempi hetki. Ja olisihan siellä ollut vaikka mitä kukkaron kevennystä. Onneksi en ehtinyt liielmälti shoppailla. No jotain tarttui kuitenkin mukaan -sain hankittua aivan ihania sydäntauluja Villa Unelmaan. Laitan niistä kuvaa näytille, kun ehdin ikuistaa ne kameralla.
Uudet messureissut ovat jo suunnitelmissa ja katsotaan, minne kaikkialle sitä ennättää. Nyt tartun imuriin ja alan siivota. Pyykkikone on päällä ja rauha maassa. Imuroidessa on hyviä unelmoida keväästä!
Maanantaiterveisin Merja Kasperiinasta

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Oli kiva tavata eilen! Puhuttiin kaverin kanssa, että sä oot kyllä yrityksesi paras mainos, tultiin ihan entistä paremmalle tuulelle kun hetki höpöteltiin! Mä täällä pohdin mitäs kaikkea ihanaa tekisin ostamistani arkeista. Ihania!

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Kaunis kiitos :) Kävin blogissasi myös vierailulla ja sielläkin kirjoitit tosi nätisti. Lämmittää kovasti tällaiset kommentit! Messuilla oleminen on tosi palkitsevaa ja olen energiaa täynnä näin messuviikonlopun jälkeen. On kiva saada ihmiset hyvälle mielelle ja samalla itsekin tavata sielunsisaria. Mukavaa maanantaita!

taru kirjoitti...

Kiitosta vaan Merja! Ihanan sydämen sain heti sitten tohkeissani askarreltua ja nyt on pilttipurkitkin muuttumassa vaikka miten ihanoiksi :)

Terveisin Susannan assarina ollut thiire/Taru

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Hei Taru, kiva että askarteluvimma iski :) Joo ja pilttipurkeistahan saa vaikka mitä kivaa. Täytyykin pyytää siskoani säästämään kummityttöni pilttipurkkeja. Iloista tiistaipäivää!

Tytti kirjoitti...

Tulin myös kurkkimaan kun messuilla piipahdin luonasi kirjaostoksilla...kankaat jäivätkin vielä toistaiseksi hyllyyn..hihi...mahdatkohan muistaa... Aivan ihanat ja inspiroivat sivut sulla onkin kertakaikkiaan! Tulen toistekin kurkistelemaan ja tietysti myös ostoksille <3!!!

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Hei Tytti, saatanpa tietääkin kenestä on kysymys ;) Toivottavasti löysit kivoja ompeluohjeita. Itselläni on huomenna ohjelmassa Tilda -tyynyjen ompelua :)