torstai 13. maaliskuuta 2008

Jackpot


Löysin oheiset lasimunat kaapin kätköistä ja nehän sopivat mainiosti esille näin pääsiäisen lähestyessä. Ajattelin täyttää ne jo hyvissä ajoin pääsiäisnameilla - näyttävät mielestäni kivoilta värikkäät karkit sisällään. Ja nuo kaikki munathan siis olivat täynnä karkkeja, mutta jotenkin kummasti ne ovat huvenneet tässä parin päivän aikana. Lapset toki tietävät, että karkkeihin ei kosketa ilman lupaa kuin karkkipäivinä ja perheen miespuolinen edustaja ei taas ole ollut viime päivinä mailla eikä halmeilla. Ihmettelen siis kovasti, minne karkit ovat kadonneet ;) (huomaatte varmaankin, että hedelmäkarkit ei oikein kuulu suosikkeihin.... vain suklaa näyttää kelpaavan)
Villa Unelman historiaa ajattelin valottaa hieman, kun täällä blogissani siitä niin meuhkaan. Teimme kaupat tuosta talosta viime syksynä. Olimme jo pidempään hakeneet vapaa-ajanpaikkaa, jossa voisi olla myös talvella. Kävimme katsomassa useampaakin taloa, mutta sopivaa ei vain tuntunut löytyvän. Mietimme jo tontinkin ostoa, mutta nekin olivat joko tosi pienellä rakennusoikeudella tai mielettömän kalliita. Olin luopua jo toivosta :( Kunnes mieheni älysi katsoa taloja kiinteistöjen puolelta ja sieltähän tuo Unelma löytyi. Tiesin heti ensivisiitillä pihaan ajettaessa, että tässä se on!
Talossa on se ongelma, ettei siellä ole suihkua sisällä. Ja kun se oli myynnissä kiinteistönä, taloa kävivät katsomassa ostajat, jotka hakivat vakituista asuntoa. Vaikkakin tontilla on rantasauna, ymmärrän toki, että ehkäpä sitä ei talviaamuna ensimmäisenä halua pakkasessa hilpasta aamupesulle rantasaunaan. Ja koska talo oli ollut myynnissä jo aika pitkään, saimme tinkastua hinnasta mukavasti pois :) Matkaakin kotiovelta on sinne vajaan tunnin verran ja talo on kauniin puhtaan järven rannalla. Mikä lottovoitto! Päätin, että ei kannata lotota enää ikinä, koska pääpotti tuskin osuu samalle ihmiselle kahdesti ;)
Sen pituinen se!
Torstaiterveisin Merja :)

4 kommenttia:

anu kirjoitti...

Ihania munia meilläkään ei niissä kyllä sisältö kauan pysyisi!

anu kirjoitti...

Tulinpa taas...tuo Villaunelma on ihanan näköinen ja sinun juttujesi ja sisustustaitojesi perusteella siitä tulee UPEA!!!Innolla lisää odotellen!
Anu

Tarja kirjoitti...

Ihania, ihania... niin munat kuin VillaUnelmakin! Voi että, on se kyllä aivan ihanaa, kun unelmat toteutuu, olipa ne sitten pieniä tai isoja!

maisuli kirjoitti...

Oi miten hienoja lasimunia...

Hyvää viikon loppua merjalle

t.maisuli