maanantai 10. maaliskuuta 2008

Tanssii Camelien kanssa


Katselin eilen sivusilmällä "Tanssii tähtien kanssa" ohjelmaa samalla kun värkkäilin - mitäs muuta kun Tildaa. Siis tildailin :) Kateeksi kävi osanottajia, itse kun haluaisin myös tanssioppiin. Olisi ihanaa saada useammaksi viikoksi ihan oma ope.

Magi kirjoitti blogissaan jokin aika sitten flow -kokemuksista. Jäin miettimään omaa "flowtani" ja tulin siihen tulokseen, että pääsen siihen tilaan tanssiessani. Se on aivan mahtava tunne, kun rytmi ottaa haltuun ja musiikki ikäänkuin imaisee sisälleen. Ei ajattele, että katseleeko joku tai näyttääkö tyhmältä, vaan sitä on vaan täysin ja ehdoitta musiikin armoilla. Varsinkin lattarit ovat takuuvarmaa tavaraa, siinä saa irroitella ja kunnolla!

Jos nyt olisin nuori ja miettisin mitä haluaisin tehdä, niin menisin ehdottomasti tanssitunneille ja alkaisin treenata ihan tosissani. Ja nimenomaan noita latinomeininkejä. Kävin muutama vuosi sitten bailatinotunneilla, jossa "Tanssii tähtien kanssa" -kisassa tanssiva Janne Talasma oli opettajana. Mahtava tyyppi ja loistava opettaja. Viime aikoina ei vaan mukamas ole ollut aikaa mennä tunneille. Tekosyitä aina löytää, selvitänkin heti tänään, koska seuraavat tunnit alkavat.

Ensi lauantaina lähden pitkästä aikaa kaupungille rakkaan ystäväni kanssa, joka onneksi myös pitää tanssimisesta. Rouvat siis suuntaavat johonkin tanssipaikkaan ja toivottavasti sunnuntaiaamuna jalat ovat rakoilla :) En kuitenkaan tiedä ,uskallanko laittaa ihan tuollaisia ihanuuksia jalkaani, joita Magin blogista löytää. Kengät ovat aivan ihania, tosi kauniita, kateeksi käy, mutta kun itselläni vakkarikengät ovat nykyään 10 vuotta vanhat camelit. Melkein siis antiikkia, mutta eivätpähän purista eivätkä hierrä. Enkä varmaankin raaski koskaan luopua kengistäni, niillä kun on jo paljon tunnearvoakin. Montakohan kilometriä niillä onkaan tullut talsittua ja missä kaikessa ne ovatkaan olleet mukana. Tanssilattialla niillä tosin voi tulla hiukka kuuma ;)

Täytyypä kaivella kaappeja, eiköhän sieltä jotkut kengät löydy. Ja varmasti löytyy, ainakin jos mieheltäni kysyy - hänen mielestään kun omistan noin "50 paria" samannäköisiä kenkiä. Ei kyllä pidä paikkaansa. Ja minkäs sille voi, jos sattuu pitämään mustista saappaista. Naisella ei sitä paitsi ole koskaan kenkiä liikaa, ettäs miehet tiedätte!

Tanssien ja laulaen uuteen viikkoon Merja

4 kommenttia:

taburetti kirjoitti...

Ei muuta kuin tanssien kohti viikonloppua!!!!
Ja hauskaa iltaa lauantaille!!
Ai itselläkin alkoi tanssi jalkaa kutkuttamaan kun ajattelin mikä aika onkaan kulunut kun viimeksi olen tanssinut. Ja se on yksi niistä asioista joita todella pidän.
-Jaana-

Maissi kirjoitti...

Hei! Itsekin olin viime viikonloppuna hyvän ystäväni juhlissa. Illalla päädyimme tanssilattialle, jossa sitten viihdyimmekin! ihanaa pitkästä aikaa. Hauskaa viikkoa sinullekin!

Maissi kirjoitti...

ps. Suosittelen siis ehdottomasti tanssimaan lähtöä! Niin hauskaa oli meilläkin!

magi kirjoitti...

Hei!
Minä harrastan bailatinoa ja siinä kyllä tunti vierähtää kuin siivillä...