torstai 29. toukokuuta 2008

Aurinko paistaa!
Epäilen vahvasti, että tänä kesänä pihallamme vallitsee viidakkolook. Kuten kuvasta näette, olemme jo kyseisen lookin luomisessa hyvällä tiellä. Kunhan nurmi ja voikukat saavat vielä rehottaa parin kuukauden ajan, niin a vot! Sanoinkin naapureille, että voivat alkaa huomautella asiasta, kun nurmi yltää aidan yli :)

Toinen kuva on lempikivetyksestäni. Kyseinen kivetys löytyy olohuoneen ja ruokailutilan ikkunoiden alta ja kiveyksen edessä on kapea kasvukaistale. Tuo tuija nököttää vähän yksinäisenä, kaipaisi jotain kavereita vierelleen. Tänä kesänä en vaan taida viitsiä istuttaa kesäkukkia pihallemme, kun emme ole liioin niitä kastelemassa. Myös ikkunalaudoilla olevat kukkalaatikkotelineet ovat vähän orpoja ilman laatikoita ja kukkia :(

Ja sitten Tilda-ompeluksiin. Sain valmiiksi ihanaisen country girl tytsyn, minusta se on aivan hurmaava. Ja miten helppoa se olikaan tehdä, kun pakkauksessa oli kaikki muu valmiina paitsi vanu - jopa neulat ja langanpätkät. Jalkojen täyttäminen oli yllättävän haastava tehtävä ja tytsyn sääret näyttävätkin ihan samalta kuin peiliin katsoisi :) Tämä tytsy pääsee ihan piakkoin muuttamaan Unelmaan, eiköhän sille löydy paikka jonkun lipaston reunalta.

Aivan mahtava, ihana, loistava, unelmainen, aurinkoinen ja kesäinen keli. Maltoin jopa istua yli tunnin rauhassa pihalla ja olla tekemättä mitään. Viime aikoina on ollut ihan riittämiin puuhaa ja niinpä olikin aivan mahtavaa istua hetki ja nauttia auringosta :) Voiko olla ihanampaa kuin Suomen kesä! Nautitaan siitä, jookos..

Aurinkoisin kesäterveisin Merja

5 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Kuulostaa HYVÄLTÄ että hetken ajan vain istuit kaikessa rauhessa rentoutumassa. Sitä joka päivälle ohjelmaan, vaikka vain viisi minuuttia :-) Vaikka Unelman toteuttaminen on mieluisaa, voimat on kuitenkin aina rajalliset, semminkin kun on se kaikki muukin. Huolehdithan itsestäsi..?

IHANAN kesäistä, vihdoin viimein. Kyllä tätä on odotettu!

Lämpimät terveiset

Maissi kirjoitti...

Moi! Tosi ihana tuo tekemäsi country girl <3 Minä kun en saanut sitä omaani sieltä unelmakerhon kautta, niin ajattelin, että tilaan sieltä Pandurolta. Saan sit ne oikeenlaiset kengätkin!

Tajuttoman ihana sää on ollut täälläkin. Nautitaan tästä nyt urakalla ja tuo kertomasi rauhallinen istuskelu kuulostaa oikein hyvältä. Mukavaa viikonloppua :´)

Merja K kirjoitti...

Marja Kristiina, kiitos muistutuksesta, että huolehtisin myös itsestäni. Viime aikoina kaikki muu mennyt edelle ja on totta, että voimat ovat rajalliset. Yritän skarpata ja onneksi ensi viikolla on se Pariisin matka :)

Maissi moikka, minulla on nyt myynnissä noita ompelupakkauksia. Seuraavaksi ajattelin tehdä rantatytöt tai puutarhaenkelin. Huomenna on työpäivä ja siinä samalla ehtii taas ommella...

Kesäterveiset teille molemmille!

minna s kirjoitti...

Moi,ihanan emännän teit! oletkos kokeillut sitä lihatiskin käärepaperia kaavana? Kerran vinkkasin sulle siitä puodissasi.
Hauskaa kesää!

Merja K kirjoitti...

Moikka Minna, kiva kun poikkesit blogissani :) En ole vielä kokeillut, muistan kyllä vinkin. En ole "kehdannut" pyytää tuota paperia lihatiskiltä, täytyypä seuraavalla kerralla rohkaista itsensä. Aurinkoista viikonloppua!