maanantai 5. toukokuuta 2008

Paluu tildailujen pariin


Tilda -tehdas käynnistyy taas yskähdellen kohtuullisen tauon jälkeen. Sain väkerrettyä oheisen kynätelineen kuopukselle Unelmaan. Suunnittelen vakavasti jopa ompelukoneen esille kaivamista pölykerroksen alta, joten kohta olen taas tosi toimissa :) Tosin tauko on tehnyt hyvää, tammi-helmikuun pakersin niin innolla Tilda -ompeluksia, että väsy yllätti. Ja kiireet Unelman kanssa ovat myös vaatineet oman veronsa - kun on päivän viettänyt remontin keskellä, illalla ei ole enää tildailut houkutelleet.
Mutta olen silti edelleenkin auttamattomasti koukussa Tildaan ja jatkan ompeluksia, kun Unelman remontti valmistuu. Valoa tunnelin päässä onkin jo näkyvissä, sillä remontti valmistunee ensi viikolla. Meille jää sen jälkeen enää parin huoneen tapetointi ja kattojen maalaus, jes! Pian pääsen siis lempipuuhani eli sisustamaan Unelman huoneita. Kaapeissa ja komeroissa odottaa laatikko jos toinenkin vuosien varrella hankittua sisustustavaraa pullollaan, joten joulu koittaa meikäläiselle tuossa touko-kesäkuun vaihteessa :)
Iloista viikon alkua!
Terkuin Merja

15 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Voi että mä olen sitten rehellisesti KADE kaikille teille jotka osaatte OMMELLA!!! Mitä kaikkea ihanaa voisikaan luoda kankaasta, jos osaisi. Mutta vaikka askartelen sujuvasti muuta, neulan ja langan kanssa olen toivoton tunari :-(

Ihanaista viikkoa!!

Merja K kirjoitti...

Marja Kristiina rohkaisun sana :) Minulla on yksi asiakas, joka ei oikeasti ole ommellut. Verhon käänteiden ompelukin on ollut työn ja tuskan takana. Hän otti kuitenkin härkää sarvista ja aloitti pienistä Tilda -ompeluista. Nyt hän on jo ommellut useammakin jutun ja hyvin luistaa. Ihanaista viikkoa myös sinulle!!

Maissi kirjoitti...

Moi! Kyllähän sitä Tldailemaan ehtii myöhemminkin. Teillä piisaa nyt niin mukavaa tekemistä siellä unelmassa, että nauti siitä vielä hetkisen.
Tosin, kyllähän ne mukavatkin hommat alkavat joskus kyllästyttää, mutta lopputulos varmasti motivoi. Joka tapauksessa tsemppiä ja jaksua vielä viimeiseen rutistukseen!

Nuo pinkit reinosi olivat tosi ihanat! Voisin toivoa samanlaisia synttärilahjaksi. Välillä aina lainailen mieheni ruskeasävyisiä! Tosin ne ovat aika suurta kokoa, mieheni kengännumero kun on 46 :´)

Mukavaa viikkoa!

jaana kirjoitti...

Onpas mahtavassa vaiheeaa teidän remontti!!! Varmasti tuntuu mukavalta!

Nuo Reinot on ihan MIELETTÖMÄN ihanat!!!!

Merja K kirjoitti...

Maissi moikka, kiitos tsempistä :) Jos halajat reinoja, kannattaa ehkä ottaa yksi numero pienempi kuin normaali kokosi. Ovat nimittäin aika väljät. Huomenna taas Unelmaan!

Merja K kirjoitti...

Hei Jaana! Mahtavalta tuntuu, mutta huomaan että pienoinen remonttiväsymys hiipii. Olen niin tiiviisti ollut touhussa mukana. Mutta toisaalta on kiva, kun olen oppinut paljon uusia juttuja, joista on hyötyä myöhemminkin. Odotan vaan sitä sisustusvaihetta niiiiiin hartaasti :)

magi kirjoitti...

Voimia loppurutistukseen, meillä vasta alussa! Reinot on muutes aika käheet!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Magi tsempistä :) Kävin ihastelemassa piharakennuksenne kuvaa sivuillasi, se on tosi nätti!

Piipa kirjoitti...

Vastavierailulla!
Ihana kynäpurkki, todella suloinen!
Minulla on myös niin, että kaikenlaiset projektit odottavat valmistumistaan, eikä aikaa tunnu riittävän. Olen kuitenkin kotiäiti, joten ihailen tarmokkuuttasi! Ja kuvathan kertovat sen paljon kaikkea ihanaa olet puuhaillut, tsemmiä minäkin toivottelen!

Niin ja Reinot ovat aivan iiihanat! Minun mieheni varmaan nauraisi itsensä tainnoksiin, jos tuollaiset hankkisin, mutta mikäpä sen hauskempaa kuin tuottaa iloa kanssaihmisilleen ;D

Merja K kirjoitti...

Piipa, kiva kun kävit visiitillä :)

Titti kirjoitti...

Innolla odotan sisustus kuvia Unelmasta... ;-)
Aurinkoista päivää ystäväiseni!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Titti, aurinkoa myös sinulle :) Unelmasta juuri palanneena, mieli iloisena ja työhän tyytyväisenä. Ihania juttuja taas tänään valmistunut. Laitan niistä kuvia myöhemmin.

Punaisessa Tuvassa kirjoitti...

Ihana kynäpurkki!
Minäkin olen aivan koukussa blogiisi..
Aina rynnin koneen aukaistuani katsomaan remonttikuvia..itse olen melkeenpä samassa veneessä nimittäin. Me remontoidaan 30-luvun taloa, sillä erolla että asutaan kaiken hyrksyn myrskyn keskellä. ;)

Merja K kirjoitti...

Heissan, kiva kuulla, että Unelma on sinunkin mielessäsi. Tänään sain muuten ensimmäisen huoneen viimeisteltyä eli yksi huone on kokonaan valmis :) Poks sen kunniaksi!

anu kirjoitti...

Tosi hienon kynäpurkin olet tehnyt!
Iloista keskiviikkoa!