perjantai 9. toukokuuta 2008

TuunailujaSattuipa sitten eilen Unelmassa käteen hiomakone ja maaliraaputin (en tiedä vempaimen oikeaa nimeä), kun olin hiomassa yläkertaan vieviä portaita. Markku laittoi suihkukaappia kylppäriin ja ko. komuutti oli siirretty kylppäristä käytävään. Maalit lohkeilivat kannesta, joten aikani kuluksi rapsuttelin ne pois. Kun kansi oli aika hyvä, alkoi etuosa häiritä minua. Siinä oli kyllä maali jäljellä, eikä se liielmälti lohkeillut, mutta kansi ja etuosa näyttivät ikäänkuin eri parilta. Ja nopea kun olen liikkeissäni, otin hiomakoneen hollille ja aloin hioa kaapin etuosaa. Raaputtelin myös reunoilta maalia pois ja mielestäni tästä komuutista tuli tosi kaunis.
Tosin huonekaluentisöinnin kurssilla ope painotti, että hiomakonetta ei saa koskaan käyttöön vanhojen huonekalun entisöinnissä, mutta tämähän ei tavallaan ollut entisöintiä vaan tuunausta :) Valotukset ovat noissa kuvissa vähän pielessä, kun se kameran käyttöohje on edelleenkin tavaamatta, mutta kyllä noista kuvista jonkinlaisen käsityksen saa. Komuutin päälle Markku on laittanut vielä tänään tuon altaan kiinni ja hanan paikoilleen, joten kylppärikin on valmis.
Minua on vaivannut eilen ja tänään pieni remonttiväsymys. Olen niin innolla ja tarmolla tehnyt erilaisia hommia Unelmassa viimeisen kuukauden ajan ja käynyt välillä hiukka ylikierroksillakin. Eilen kun Markku ilmoitti, että remontti valmistuu tänään, meni meikäläisen pasmat ihan sekaisin. Tai siis onhan vielä parin huoneen parketinlaitto, parketti tulee ensi viikolla ja hieman maalausta ja tapetointi, mutta siinä se sitten onkin. Jotenkin en ollut varautunut, että remontin "loppu" tulisi näin äkkiä - olin koko ajan jotenkin ajatellut, että remontti kestää koko toukokuun. Mutta hyvä näin.
Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Nauttikaa auringosta jos ja kun se paistaa :)
Terveisin Merja

12 kommenttia:

jaana kirjoitti...

yydsmKaikki kiva loppuu aikanaan, myös remontointi....
Kivan pesukomuutin sait tuunattua (hih, ei siis entisöityä!)!

Koetahan pikkuhiljaa alkaa nauttia työsi tuloksista ja leppuutella kesän tullessa!

Merja K kirjoitti...

Juu, mtähän ope olisi sanonut, jos olisi nähnyt minut komuutin kimpussa :) Entisöidyt huonekalut ovat kyllä kauniita, mutta jotenkin alan itse kallistua tuon tuunailun puoleeen. Ja varsinkin Unelmaan ne sopivat kuin nenä päähän!

White Linen kirjoitti...

Todella hyvännäköinen pesuhuoneen kaluste. Tuunaus teki hyvää sille :-)
Kiitos vierailusta ja kommenteista blogissani. Menisin varmaan ihan sekaisin , jos pääsisin sinne RM showroomiin..., tuo concept store oli jo niin ällistyttävän hyvä.

Maissi kirjoitti...

Moi! Tosi ihana kaluste pesuhuoneeseen tuo vanha komuuti!!! Hyvin olet onnistunut sen kanssa! Minäkin pidän paljon noista "tuunatuistakin" huonekaluista, joissa voi käyttää surutta mitä työvälinettä tahansa. Tosin, jos olisin käyttänyt puusohvaani pelkkää käsipeliä, se ei olisi tullut vielä moneen vuoteenkaan valmiiksi :´)..

Ihanaa viikonloppua ja äitienpäivää. Odotellaan, mitä kaikkea kivaa meidän varallemme onkaan järjestetty :´)

Maatiaiselämää kirjoitti...

Aivan ihana komuutti! Itseäni harmittaa vietävästi, kun olemme remontoineet viime vuosina kaksikin vessaa, enkä ajoissa älynnyt, että komuutista voisi tehdä allaskaapin =/ Mutta oma "Unelma" on haaveissa, ehkä sitten joskus!

Emmi kirjoitti...

Onpas kerrassaan suloinen komuutti :) Hienoa tuunausta Merja :)

Hyvää viikonloppua,

Emmi

Wanhatar kirjoitti...

Hienoa jälkeä:) Minäkin ehdottomasti pidän enemmän tuunattuja huonekaluja kivempina... Mukavaa äitienpäivää:)

MAri

Sabuska kirjoitti...

Onnea remontin valmistumisesta!
Toista se on täällä kun remontti ei oikeasti valmistu koskaan :-( Kun yksi nurkka on valmis huutaa jo toinen, suorastaan kirkuu, tekijäänsä. The TALO on kyllä hankittu projektiksi ilman detlinea, mutta silti... Toisaalta saamme just sellasta kun pienellä pudjetilla on mahdollisuus haluta, joten ehkä tämän ikuisuusrempan jaksaa kun tulee sitten oman näkösta. Ihanaa viikonloppua!

Sabuska kirjoitti...

Niin ja piti sanomani, että komuutista tuli IHQU!!!

Marja Kristiina kirjoitti...

Jösses - sepä kävi nopsasti! Mutta hyvä juttuhan se vain on. Vihmerä remonttireiska teillä, täytyy sanoa.

Miten muuten tuollainen vanha täyspuinen kaappi käsitellään vettähylkiväksi jos se sijoitetaan allastasoksi ja/tai muuten märkätiloihin?
Se näyttää IHANALTA!

Hanna kirjoitti...

Ihana komuutti ja tuo keittiökin näyttää ihanalta! Kylläpä teille tulee Unelma!

kati kirjoitti...

Voi että miten ihana idea ja kaunis tuunailun tulos! Mä olen ihan mykkänä täällä. Tsemppiä remontin loppurutistukseen!