maanantai 26. toukokuuta 2008

UnelmaviikonloppuJa niinhän siinä kävi, että kamera jäi Unelmaan, joten niitä kuvia en nyt voi valitettavasti näyttää. Mutta esitelläänpä sitten tuunaukseni. Olen jo pitkään etsinyt vanhaa vaakaa Unelman keittiöön, sitä kuitenkaan löytämättä. Joko esteenä on ollut ulkonäkö tai hinta. Törmäsin kuitenkin äskettäin kuvassa näkyvään uusvanhaan hökötykseen. Siinä huonona puolena oli kuitenkin tuo musta väri. Niinpä maalasin sen valkoiseksi ja hioin sieltä täältä. Ja nyt minulla on mieleinen vaaka. Ajattelin vielä ruostuttaa tuon vadin, se on hiukka liian kiiltävä.

Mutta siis Unelman uutisiin ja ilman kuvia tällä kertaa. Viikonloppu oli aivan mahtava ja meni ihan liian nopeasti. Emme saaneet läheskään tehtyä sitä mitä suunnittelimme, mutta mihinkäs tässä on kiire. En ole tapetoinut yli kymmeneen vuoteen, joten en muistanutkaan, miten aikaa vievää touhua se on. Ja meillä oli vielä sellaista tapettia, jonka voi vaan vetää suoraan rullasta seinään ja leikata vasta sitten sopivaksi. Tosin makkarissa oli paljon pientä nyhertämistä erilaisten kolojen kanssa, joten se vei aikaa. Ja muutama seinä piti pohjatapetoida, koska pohjat olivat niin huonot. Saimme kuitenkin jo laitettua paikoilleen keittiöön pöydän ja tuolit (ne ovat oikeat namut!) ja oli mukavaa syödä pöydän ääressä. Keittiö on edelleenkin NIIIIN minun lempipaikka :)

Ja mukavinta oli, että lapset viihtyivät. Unelmassa ei ole vielä telkkaria, mutta kertaakaan kumpikaan ei haikaillut töllön perään. Lapset keksivät ulkona leikkejä ja touhuja, eikä riitaakaan juuri tullut. Molemmat vielä varmistivat, kun tuli kotiinlähdön aika, että tulemmehan seuraavanakin viikonloppuna. Ja äiti ei olisi halunnut lähteä kotiin lainkaan, sydän on tehnyt kodin Unelmaan...

Uusi viikko taas ja ihan kauhistuttaa, miten nopeasti nämä viikot vierivät. Sää on ainakin lämmin ja kaunis, joten nautitaan siitä :) Energistä alkavaa viikkoa!
Terveisin Merja

12 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa! Inhoan sanaa 'laatuaika' mutta tuo tuntuu oikeasti hyvältä laatuajalta. Perheen yhteinen projekti ja silmäterä.

Jaksuja!

Nia kirjoitti...

Upealta näyttää tuo tuunattu vaaka! Mukavaa viikonalkua sinullekin:)

Terkuin,
Puutarhaunelmia

magi kirjoitti...

Kaunis on vaaka ja ihania lastenhuoneet. Mukavaa viikkoa!

Tarja kirjoitti...

Oho, enpä ensin edes tajunnut, että kuvissa on yksi ja sama vaaka!Hienosti tuunattu :o)

IcePuppet kirjoitti...

Aivan ihana vaaka! Kaunis valkoisena, kuin myös alkuperäisenä mustanakin :-) Minä käytän omaa vanhaa kulahtanutta vaakaa vihannes- ja hedelmä "korina" ja hyvin toimii.

Mukavaa viikon jatkoa, Katja

kati kirjoitti...

Upea tuunattu vaaka sinulla! Ja ihanalta kuulosti teidän ensimmäinen yö-viikonloppu Unelmassa! Tulossa on varmasti paljon mahtavia muistoja! Tsemppiä vielä tapetointiin ym. puuhasteluihin ja mukavaa viikkoa!

Helmiliina kirjoitti...

Huikaisevan ihana vaaka!! Eihän se vaaka siellä teidän ihanassa keittiössä voisi muunlainen ollakaan..
Oih.. lastenhuone näyttää niin houkuttelevan lämpöiseltä..

Ihanaa viikkoa Sinulle!

Tiia kirjoitti...

Ihastuttava vaaka, hienosti sen olet tuunannut. Mukavalta kuulostaa teidän viikonlopun tapahtumat =)

Aurinkoista viikkoa!

Maissi kirjoitti...

Teidän viikonloppunne kuulosti oikein mukavalta! Vaaka on upea!! Hyvä idea taas kerran tuo tuunaus... Tapetin laitto on kyllä aikaa vievää puuhaa, varsinkin kun työn tuloksen haluaa olevan siisti. Tapetoimme tässä taannoin yhden makurin seinän ja aikaa kului neljä tuntia.. Mutta mihinkäs tosiaan olikaan kiire? Eipä minnekään..

Aurinkoa viikkoosi!

Titti kirjoitti...

Lämmin halaus Sinulle...

Sarppa kirjoitti...

Jopas tuli vaa'asta kaunis.. ja Unelma viikonloppunne kuulosti kyllä aivan unelmalle =)

Mukavaa viikkoa

tittas kirjoitti...

Hieno tuli vaakasta! Minulla on samanlainen ja olen sitä jo pari viikkoa suunnitellut maalaavani ja nyt kyllä tartun tuumasta toimeen kun siitä noin kaunis tulee. Kaunis on blogisikin, ihan ekaa kertaa täällä vierailen :) Pitää tutustua tarkemmin.

Titta