lauantai 3. toukokuuta 2008

Innokkaat apulaiset Unelmassa

Viime aikoina on ollut hieman hiljaiseloa täällä blogissani. Tuntuu, että vuorokauden 24 h ei vaan riitä mihinkään vaan tarvittaisiin lisää aikaa. Kiireestä olen luopunut, tai siis yritän olla ajattelematta kiirettä, mutta silti ei vaan ehdi tehdä kaikkea. Mutta olkoon niin ja hyväksyn sen.

Vappu oli ja meni, vietimme vappuaattoa hyvässä seurassa ja iloisissa tunnelmissa. Vappupäivänä olikin sitten vähän väsy, mutta jaksettiin tsempata sekin juhlapäivä. Kiitos vielä ihanille ystäville :) Sää oli kyllä aivan mahtava, ihana aloitus toukokuulle.

Unelmaan ehdimme vasta tänään "innokkaiden" apureidemme kera. Kuvassa näkyy lasten lempipuuha eli maalaaminen, tässä on kuopus 5 v. päässyt lastenhuoneen patterin kimppuun. Ja niinhän siinä sitten kävi, että maalissa oli sekä lapsi, vaatteet että kengänpohjat ja pian myös lattia. Äiti EI tietenkään ollut suojannut lattiaa kokonaan ja niinpä iloinen valkoinen maalivana kiemurteli sinne ja tänne. Itse kun olen päättänyt olla stressaamatta, en korvaani lotkauttanut moiselle, mutta mieheni ei ollut asiasta kovin mielissään. Tosin hän väitti, että olin tiputtanut osan roiskeista lattiaan kattoa maalatessani, mutta se EI tietenkään voi pitää paikkaansa, tarkka tyttö kun olen ;) Tosin aika usein niin kovin suurpiirteinen..

Esikoinen löysi itselleen oivan lukupaikan, ihanan sammaloituneen kiven keskellä pihaa. Olen itsekin katsonut usein tuota kiveä kaihoten, mutta lukemaan sen hellään huomaan en ole vielä ehtinyt. Meillä saattaapi vielä tulla kesällä kilpailu, kumpi ehtii kivelle ensin.

Päivä kului taas niin tosi nopeasti, eikä saavutukset olleet kovin kummoisia. Lattian sentäs ehdin käsitellä toiseen kertaan osmocolorin kuusisävyllä ja ero on melkoinen, kun vertaa lattian väriä yhden käsittelyn jälkeen. Lattia on mielestäni tosi kaunis.

Kotimatkalla tulikin sitten noutaja kuopukselle. Kaikkensa antaneena, aivan kanttuvei, lippis silmillä ja suu mustana hän heti nukahti kaksi minuuttia liikkelle lähdön jälkeen. Kyllä remontti ramasee :)
Terveisin Merja

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Voi, kuulostaa NIIN tutulta tuo, ettei meinaa tämä 24 h riittää millään. Blogia ei oikein kerkiä päivittämään kuin kerran viikossa. Mutta elämä on tässä ja nyt ja se voi myös muuttua.

Ihana äidin pikku apulainen ja väsähtänyt lapsonen.

Heidi
<3

Essun tasku kirjoitti...

Ihana pikku apulainen!!!<3
Maalaaminen onkin mukavaa hommaa!!!
Lattia näyttää TODELLA kauniilta!!!
Minua ihan hirvittää miten sitä löytää oivallisen lattiamateriaalin-ja sävyn,kun meillä vihdoin ja viimein lattia saa uuden kuosin!!!
Vaaleaan kallistun aina vain enemmän!!!Täytyykin lukaista uudemman kerran lattiapostauksesi!!!
Ja pällistellä huolella kaikki remonttijutut,jos vaikka saisi hyviä vinkkejä korvan taakse!!!
Remontti-intoa ja valmistumisen riemua Unelmaan!!!=O)

Maissi kirjoitti...

Moi! Kaunis lattia on tulossa teille. Yllättävän paljon muuttui tuon toisen käsittelyn jälkeen. Käsittelin muuten tuon puusohvani samaisella osmo colorin puuvahalla, vai onko tuo ylipäätään sitä?? Minulla vaan sävy oli muistaakseni pähkinä. Tuo valkoinen on tosi ihku tuossa lattiassa!!

Ihanaa remppa-apulainen teillä!

Merja kirjoitti...

Ihana nukahtanut lapsukainen,näyttää olevan meidän Charlotan kaksonen,nimittäin sama lakki löytyy ja samanväriset kiharat ;)))