torstai 18. marraskuuta 2010

Lehtiostoksilla


Mr Järki kotiutui eilen Känädästä :) Yritin ehdotella hänelle ennen reissua pientä shopping mall -kierrosta, mutta kuinka ollakaan ostoksille ei ehditty tälläkään kertaa, kuten ei ziljoonana edellisenäkään kertana ;) Kivahan se on, että reissut ovat tehokkaita, eikä paikan päällä vietetä extra-aikaa, mutta mutta.. Ainoa vaihtoehto tuliaisiin on siis lentokentät ja koska purkkien ja purnukoiden tarvetta ei ole, pyydän tuliaisiksi lehtiä. 

Tällä kertaa laukkuun olivat eksyneet "Elle Decor" ja kaikkien ideoiden äidin Martha Stewart:in "Living". Heathrow:lta olisin halunnut Ideal Home´s "Complete Guide to Christmas"-lehden, mutta siellä Mr Järki päätti kuntoilla shoppailun sijaan (vitsi, vitsi lento oli mennen tullen myöhässä;  sekä meno- että paluumatkalla Mr Järki sai pinkoa pitkin Heathrowta ehtiäkseen jatkolennolleen). 

Ehdin jo selata kummatkin lehdet puhki ja löysin tukun kivoja juttuja. Elle Decorin "Women in design" artikkelissa esiteltiin Victoria Hagan niminen sisustussuunnittelija ja googletin hänet oitis. Ensin törmäsin blogiin, jossa oli mm. juttua hänen töistään, mutta myös paljon muita mielenkiitoisia sisustusjuttua. Ko. blogin Victoria Hagan juttuun pääset tästä, mutta kannattaa selata muutenkin blogia, ainakin minä tykkäsin kovasti. Löysin myös suunnittelijan kotisivut, jossa oli mieletön portfolio. Varsinkin "waterside " ja "country" osioissa oli oikeita helmiä :)


Ostin myös kotimaasta pari ulkomaiset lehdet joulua silmällä pitäen. Brittilehdet ovat kovasti mieleeni ja sain monta ideaa näistä kaunokaisista. Kannattaa muuten vilkaista Ideal Homen joulusivut, ne löytyvät täältä 

Wau, mikä ilma. Lunta sataa, vihdoinkin! Ja mikä parasta, on luvattu pakkasta, joten lumi saattaa jopa jäädä hetkeksi maahankin. Jipii!

Some words also with my rusty English. My dear husband arrived from Canada yesterday and brought me some magazines. There was an interesting interior designer named Victoria Hagan in Elle Decor and immediately I googled her. In google I found a really beautiful blog http://inspiracionline.blogspot.com/ and also the designer´s homepage http://www.victoriahagan.com/. They both really are worth visit!


I also would like to have Ideal Home´s "Complete Guide to Christmas" magazine, but my husband was to busy to catch his flight in Heathrow in order to buy it. Maybe next trip :)

It is snowing in Southern Finland and I am so happy about it. All of this white stuff has snowed during this morning. Hope the snow will last!

 Lumiterkuin Merja

11 kommenttia:

Taikku kirjoitti...

Ihania interiöörejä! Täytyy tutustua ajan kanssa tarkemmin. Oispa aika kivaa jos ois oikein iso talo johon vois sisustaa jotain tuollaista!

Lehtikaupassa täytyy poiketa. Edes matkalukemista huomiseksi:)Kivaa viikonloppua.

Merja K kirjoitti...

Heissan Taikku, interiöörit ovat kyllä aika suureellisia, mutta itse viehätyin lähinnä tunnelmasta. Eli pienempäänkin tilaan voisi sisustaa tuolla tyylillä ja tuollaisilla tunnelmilla.

Ehdotin muuten Mr Järjelle, että tilataan Haganilta sisustussuunnitelma ;) Voipi olla, että pyörtymättä ei pystyisi kuuntelemaan suunnittelijan tuntihintaa, varsinkin kun katsoo osoitetta, jossa hänen toimistonsa sijaitsee ;)

Sanna-Mari kirjoitti...

Pitääkin ajan kanssa vilasta tässä lähiaikoina noita linkkejä. Vaikka tiedän jo nyt, että alkaa ahistaa kun en jaksa tahkota lukee...mutta kait siellä niitä kuviakin on tämmöselle laiskalle englanninlukijalle :P :D

Kifus kirjoitti...

Aww honey, thanks Merja so much for the mention! You are too kind! And I love the name Villa Unelma for your weekend house. I don't think we have a word in English that means dreams to come true. Simply beautiful!

Johanna kirjoitti...

Oi mitä ihania lehtiä, minäkin tahdon :)

Merja K kirjoitti...

Sanna-Mari, noissa mainitsemissani sivustoissa on se hyvä puoli, että niissä on paljon kuvia. Itsekin tykkään katsella enemmän kuvia kuin tahkota tekstejä. Edelleenkin pitää hyvin paikkansa, että "kuva kertoo enemmän kuin....."

Thanks Kifus :) I´m glad you liked the pictures

Johanna, tykkään ulkomaisista lehdistä, niistä saa uusia ideoita. Kotimaisetkin on kivoja, mutta muunmaalaiset lehdet käsittelevät sisustusta ja askartelua vähän eri kantilta ja erilaisin kuvin

Sarppu kirjoitti...

Voi mitä lehtiä, ihania, itse olen ollut niin poikki pari viikkoa jatkuvista velvotteista ja menoista, että en jaksa muuta kuin selailla lehtiä ja niistä tulee kyllä hyvä mieli, kauniita kuvia ja juttuja ja nuo ulkolaiset lehdet varsinkin ihania, hinta tosin ei....

-J- kirjoitti...

Noista saa varmasti kivoja ideoita! Ja eikö se niin ole että mitä ulkomaisissa sisustuslehdissä on nyt tarjolla, niin ne samat jutut tulee suomalaisiin sisustuslehtiin sitten myöhemmin :)

Merja K kirjoitti...

Sarppu, matkustelevaisessa miehessä on ainakin se hyvä puoli, että nuo lehdet saa ostettua reissusta aika edulliseenkin hintaan

-J-, eiköhän se tosiaankin näin ole :)

Nina kirjoitti...

No juu, noissa kodeissa ei ole mitään pikkusievää piiperrystä vaan kaikki on tyylikästä, ajatonta ja jokin tildamainen juttu olisikin ihan vitsi sinne. Liian hienoa ainakin minulle...

Merja K kirjoitti...

Nina, älähän nyt. Kyllä sinne voisi jotakin pikkusievääkin johonkin väliin tunkea ;)

Itse huomaan iän myötä makuni koko ajan yksinkertaistuvan. Unelma on sellainen ihana "tildamainen" paikka, mutta oma koti alkaa olla aika riisuttu. Mistäköhän moinen johtuu :)