perjantai 19. marraskuuta 2010

Väriterapiaa


Kuopuksen huoneeseen tuleva ihana BoConceptin väriläiskä kotiutui meille eilen. Tulin niin hyvälle tuulelle sen nähdessäni ja Fatboyt ovat mainio pari maton kanssa. Muuten kuopuksen huone on vielä ihan keskeneräinen, pitäisi tsempata sen remontti loppuun ennen joulua. Ajattelin valita matosta anilliininpunaisen väriksi yhteen seinään, muut seinät saavat jäädä valkoiseksi. Myös magneettimaalia olisi kiva sutaista johonkin kohtaan, hmmm täytyypä laittaa asia mietintämyssyyn :)


Viikonloppuna meillä vietetään lastensynttäreitä sukulaisporukalla ja hain kukkia-asetelmia varten kukkia. Tein ruusuista ja hopealla sprayjatuista (oma keksimä verbi, ei kai tuollaista olekaan) oksista asetelman Pentikin lasimaljoihin. Laitoin maljan pohjalle vettyneen kukkasienen, johon pistelin ruusut ja oksat. Työtilanani toimi taas keittiömme lattia ja noista hopeaoksista varisi hopeat mukavasti ympäri huushollia.


Synttäreille on tilauksessa linnakakku, katsotaan miten selviän haasteesta. Kuvia siis mahdollisesti luvassa, epäonnistuneesta yksilöstä en taida laittaa todistusaineistoa :)

Nyt täytyy tarttua mopin varteen, siivooja on ollut taas pari viikkoa lomalla ;)  Leppoisaa viikonloppua lumisissa merkeissä!

Terkuin Merja

17 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Ihanan pirteitä värejä! Ja kukka-asetelmasta tuli kaunis. Niiden tekeminen on kyllä kivaa puuhaa!
Näitkö, kun tekivät Strömsössä ihanan kukka-asetelman peltirasiaan? Mulla on sellainen tekolistalla...

Mukavaa viikonloppua!

Virpi kirjoitti...

Kivoja värejä, oikein pirteitä lasten huoneeseen :) Ja kaunis kukka-asetelma! Mä sotkin tänään kylpäärissä sammalen kanssa ja pikku neiti totesi, että saat äiti sitten itse siivota ;) Mukavaa synttäriviikonloppua teille!

Vekarus kirjoitti...

Ihana väripläjäys ja ovat kuin tehdyt toisilleen! Huoneesta tulee varmaan kaunis!

Hienon asetelmankin olet tehnyt!

Viettäkää mukavia juhlia! Onnea kakun kanssa! nimim. epäonninen leipuri :-)

Merja K kirjoitti...

Hei Hanni, tuo Strömsö on mennyt ohi, peltirasia kuulostaa kivalta. Täytyy kaivaa netistä, josko löytyisi.

Virpi, hauska kommentti teidän pikkuneidiltä :)

Vekarus, katsotaan kuinka kakun kanssa käy!

Ihanaa viikonloppua!

Miia kirjoitti...

Oi kun kiva asetelma! Hyvää viikonloppua :)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Miia :)

Sarppu kirjoitti...

Voi mikä matto, tuosta tulee tosiaan kyllä hyvälle tuulelle, sellainen väriläiskä ja pehmoisen näköinen, ihana ♥ kauniit kukka-asetelmat olet tehnyt, minunkin pitäisi vissiin väsätä jotain, kun orkideakin monen kuukauden kukkimisen jälkeen on kuolla kupsahtamassa...kaipaa niin jotain kaunista. Mukavaa viikonloppua.

Louise kirjoitti...

Onnistuit!! Kukka-asetelma on kaunis!

Nonna kirjoitti...

Ihanan värikäs ja pehmeän näköinen tuo matto!

Mukavia kakunvääntöhetkiä sulle! Kukka-asetelmasi näyttää ainakin klassisen kauniilta! Sama tyylikkyys juhlapöydässä... =)

Merja K kirjoitti...

Sarppu, olen yrittänyt saada orkideoja kukkimaan uudestaan siinä onnistumatta. Mitenköhän orkidean saisi kukkimaan uudestaan

Louise, kiitos, itsekin pidän asetelmasta :)

Nonna, aloin tänään silittää pöytäliinaa, mutta se olikin kahvissa :( Onneksi liina on valkopohjainen ja kahvi on valkoisen päällä, joten kloritia peliin

Kifus kirjoitti...

Oh, Merja honey, would it be too much to ask for you to add a translator button to your blog? They are quite easy to add (I use the google one on my blog) and I would be able to read your blog without taking Finnish lessons!

Hugs to you and a happy weekend!

Purnau kirjoitti...

Oij miten kauniita kukkasia. Voi kun minäkin oppisin tekemään asetelmia...

Merja K kirjoitti...

Kifus, sure I can do that :) Happy weekend you too!

Purnau, itse asiassa se on yllättävän helppoa varsinkin kun tökkii varret tuollaiseen kukkasieneen. Kaiken a ja o mielestäni on, että asetelmasta tulee tasapainoinen, siksi laitoin ensin ruusut tasaisin välein

Sanna-Mari kirjoitti...

Mielettömän hieno matto!
Tsemppiä kakun tekoon ja kivoja juhlia! :)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Sanna-Mari ja iloista viikonloppua!

Irmastiina kirjoitti...

Hieno matto kuopuksella ja kaunis talvinen kukkaasetelma...

Merja K kirjoitti...

Jep, kuopuskin on tyytyväinen mattoonsa. Ja tuossa ei onneksi likakaan näy kovin nopeasti, mikäli ei onnistu tipauttamaan jotakin juuri valkoiseen kohtaa :)

Leppoisaa lauantaiehtoota!