keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Risuja ja Unelmaa


Minulla oli tänä aamuna herätessäni energinen olo ja kun sain lapset kouluun, kipaisin itse lenkille. Vajaan tunnin happihyppely sai veren virtaamaan kohisten ja olo oli reipas sekä raikas :) Lenkkipolun varrelle osui kaatunut kelopuu, enkä voinut vastustaa kiusausta jäkäläiset oksat nähtyän, joten taittelin muutamat oksat mukaan. Onneksi puu oli aika lähellä kotia, sillä juosin loppumatkan oksat kädessä :) 


Kävin myös asioilla läheisessä kauppakeskuksessa ja löysin takan päälle maljakot sekä kynttiläpidikkeet. Nuo pidikkeet maksoivat Tiimarissa vain euron kappale, minulla oli varmaankin aika hölmistynyt ilme kassalla. Maljakot ovat Pentikistä, ne on tarkoitettu kynttilöille, mutta aion laittaa niihin kukkia. Teen huomenna "asetelman" loppuun, kuvia siis valmiista takan päällisestä myöhemmin. Tekemäni rautalankakranssi jäi näköjään vahingossa kuvaan, sen paikka ei ole tuossa ;) Siitä on muuten tosi vaikea saada otettua hyvää valokuvaa, jonka voisin laittaa näytille tänne blogiini.


Sitten taas muutamat kuvat Unelmasta, nämä on napsittu viime visiitillämme. Kuvat ovat Unelman telkkahuoneesta, joka on siis toiminut aikoinaan kunnanlääkärin vastaanottona.

Ikean kulmasohva on todella hyvä ja sen hinta/laatusuhde on kyllä kohdillaan. Tämä yksilö on vuodemekanismillä, jota useammankin ystäväni harmistukseksi ei enää saa, normikulmasohva on kyllä edelleenkin valikoimissa. Sohva on niin iso, että koko perhe mahtuu siihen yhtä aikaa röhnöttämään. Irrotettavat ja pestävät kankaat ovat myös plussaa.


Ripustin jouluvalot vanhaan ikkunanpokaan. Vaikka emme joulua Unelmassa vietäkään, saa talowanhuskin tuta vähän joulutunnelmaa. Ostin nuo valot viime vuonna sopuhintaan joulualesta.

Lääkärin entisessä lavuaarisyvennyksessä on pieni lipasto ja sen päällä Pentikin risukranssi. Tuohon kranssiin sopisi hyvin myös jotkut pienet jouluvalot. Ei liian massiiviset, ettei kranssin kauneus jää niiden varjoon. 

Tänään on kouluilta, mutta ehdin surruuttaa singeriäni vielä ennen sitä. 

Leppoisaa jatkoa viikollesi!

Terkuin Merja

13 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Ihana kuulla energian virtaavan siellä! Täällä lapset ovat yhä vesirokkotoipilaita, ja vähitellen tekisi mieli pois täältä sairastuvalta. Itse olen onneksi terve ja mielialakin ihan korkealla. Juoksulenkki tekisi poikaa. Huomiseksi voisin sellaisen järkätä...

Ektorp on ollut kyllä kiva, meilläkin on kesäkodissa sellainen kolmen istuttava malli! Voisin ottaa tuon kulmamallin kotiin... Kaunis Unelma! =)

Merja K kirjoitti...

No voi ei, toivottavasti kotijoukot paranevat pian. Minulta meinasi mennä hermot lokakuussa, kun koko perhe sairasti kuukauden ajan. Toivottavasti pääset lenkille huomenna :)

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis tuo valaistu karmi... kaikki risut ja muut ovat ihania, mulla niitä aina jää kainaloon, kun olen Niilon kanssa lenkillä... naapurit varmaan ihmettelevät..:)

Vekarus kirjoitti...

Voi, miten ihania kransseja olet tehnyt! Minä löysin saaressa myrskyn tiputtamia erittäin naavaisia oksia ja keräsin ne talteen, nyt odotan mielenkiinnolla mitä teet oksistasi :-)

Merja K kirjoitti...

Irmastiina, minuakin nauratti, kun mietin mitä vastaantulijat ajattelevat :)

Vekarus, löysitkö ihan naavaisia oksia? Ne ovatkin harvinainen näky, enpä ole törmännyt.

Katsotaan, mitä oksista keksin ;)

Louise kirjoitti...

Voi että kuulostat ihanan energiseltä :)

Merja K kirjoitti...

Louise, liikunta antaa kyllä uskomattomasti energiaa. Eikös se Stubbkin ole tokaissut, että liikunta antaa hänelle lisää tunteja vuorokauteen. Melkein allekirjoitan tuon lausahduksen

päivi kirjoitti...

miekin tulen usein lenkiltä risuja tai muuta metsän antia kainalossa... kerran naapuri katsoi ihmeissään kun tulin kotiin pyörällä ja vanha pinnatuoli oli tarakalla... löytö tienvarsi roskiksesta:)
luonon antimet on kyllä niitä kauneimpia!
poka valoineen ihastuttaa<3

lämpöiset iltaterkut
Päivi

Merja K kirjoitti...

Tuo pinnatuoli oli hyvä :) Ja siinä se tosiaankin näkee, että löytöjä voi tehdä mistä vaan, kunhan pitää silmät auki.

Iltaterkkuja myös sinne suuntaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ohh wish I could understand what you're writing, Merja! Anyway, you have a lovely blog. I assume the photographs of the rooms belong to your house and they are lovely! And I love the lights around the picture frame, so happy and festive!

Have a great week, Merja!

Kifus

http://inspiracionline.blogspot.com/

Sanna-Mari kirjoitti...

Asetelmakuvia odotellessa :)

kati kirjoitti...

Voi munkin tarttis lähteä lenkille, on ollut ihan liian pitkä tauko.
Muistatko muuten mistä sä oot hommannu tuo kolmijalkalampun? Me like.

Merja K kirjoitti...

Hi Kifus, I am glad you visited in my blog. I try to also write in English in the future. Your blog is beautiful!

Sanna-Mari, samaa odotellaan täälläkin ;) Katsotaan, koska pääsen kukkakauppaan, en viitsi lähteä autolla tuohon lumimyräkkään. Surffailen siis blogeissa :)

Kati, lamppu on Nurmijärven White on Whitesta. Me like too :)