maanantai 8. marraskuuta 2010

Pikavisiitti Unelmassa


Käväisimme eilen päiväseltään Unelmassa. Mr Järki haki ystäviltämme pakastimen Unelmaan (kiitos A & H!!) ja samalla merkkasimme tänä talvena kaadettavia puita. Pakastimen hakureissu kesti useamman tunnin ja sillä välin sytytin Unelmassa kymmeniä kynttilöitä ja nautiskelin.


Kaivelin joutessani Unelman kaappeja ja komeroita ja löysinkin olohuoneeseen vähän "punaisempia" tyynyjä esille. Suurin osa tyynyistä on GG:n mallistoa, punainen on viime vuoden Pentikin joulualeostos.


Aurinko paistoi kauniisti ja harmittelinkin, että visiittimme jäi niin lyhyeksi. Täysin vapaat viikonloput ovat tiukassa tällä hetkelläkoska minulla on usein lauantaisin koulua sekä esikoisella treenejä ja pelejä. Siksi Unelma-reissut ovat olleet aika harvinaisia viime aikoina ja talowanhus hytisee yksikseen.


Nyt yritän keskittyä harjoitustyöhöni, jonka aiheena on asumisen esteettömyys. Paljon on tullut esille uusia asioita, joita ei tule ajatelleeksi, kun on vielä nuori ja terve. Esim. oma kotimme ei ole kovinkaan esteetön ja sellainen asia ei ole koskaan tullut mieleenikään..

Iloista alkavaa viikkoa! Ihanaa, että aurinko paistaa taas!

Maanantaiterkuin Merja

21 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

hyvää maanantaita sulle myös. Niin kauniita kuvia..

Merja K kirjoitti...

Mukavaa maanantaina vilkutusten kera :)

Lissu kirjoitti...

Tuo Unelma on sitten niin...UNELMA!
Mullekin on tullut hyvin selväksi viime päivinä esteettömyysasiat, kun pyörätuolilla joutuu liikkumaan. Kynnykset pitää loiventaa extralistoilla, ovia pitää nostaa pois, jotta pyörätuolilla pääsee, kaikki huonekalut siirretään huoneen sivustoille, ihanat pörrömatot ja muut matot pois,tartuntakahvat vessaan.Lisäksi rampit portaisiin, että pääsee pari askelmaa alas pesutiloihin ja ylipäänsä talosta ulos...Kaappeihin ei enää yletä ja hampaissa joutuu kuskaamaan asioita, listaa voisi jatkaa vielä vaikka kuinka paljon :(

Johanna kirjoitti...

Unelmassa näyttää ihanalta. Niin lämpöisen ja kutsuvan näköisiä kuvia. <3

Krisse kirjoitti...

Kyllä Villa Unelmassa on kaunista...

Esmeralda kirjoitti...

Kauniita aurinkoisia tunnelmakuvia! Näyttää niin viihtyisälle... Tuonne sohvalle olisi ihana käpertyä hyvän kirjan kanssa. :)

Iloa alkaneeseen viikkoon!

Sanna-Mari kirjoitti...

Niimpä, noi esteettömyysasiat ei kyllä kauheesti mielessä käy, ennen kun on ajankohtasta itelle tai läheiselle. Tai sitten tosiaan jos tulee opiskelu/työjuttujen kautta esille.

Merja K kirjoitti...

Lissu, tuo on tosiaankin todellisuutta, jos yht´äkkiä tapahtuu jotakin ja joutuukin esim. pyörätuoliin. Ei noita asioita tule ajatelleeksi. Pikaista paranemista, toivottavasti jalkasi toipuu pian!

Johanna, kiva kun poikkesit

Kiitos Krisse :)

Merja K kirjoitti...

Esmeralda, olisin kyllä viihtynyt pidempääkin. Toivottavasti pian pääsee taas

Sanna-Mari, näin on, nuo asiat ei ole ihan päällimmäisenä mielessä. Esim. Lissulla oli hyvä repliikki kohdatuista ongelmista. Sama meininki kuin Lissulla olisi meillä myös kotona :(

Taikku kirjoitti...

Oispa tuollainen Unelma :)

Ihana ois viettää välillä viikonloppuja tuollaisessa paikassa, vaikka muuten olen kyllä niin juurtunut kaupunkiin. En tiedä osaisinko asua pysyvästi kaupungin ulkopuolella..

Kivaa viikkoa opiskelujen parissa!

Rilla kirjoitti...

Kauniit kuvat! Mielenkiintoisia harkkatöitä! Itse jotenkin on niiiin mukamas kaukana tuosta, ettei tarvitse ajatellakaan. Mistäs sitä ikinä tietää...

Tsemppiä opiskeluihin!

päivi kirjoitti...

Unelma on oikea unelma:)
suloisen näköistä vaikka se siellä kylmissään ja yksin odottaa kesää...

mutta pian se taas tulee!
lämmöllä päivi

Merja K kirjoitti...

Taikku, itsekin leikittelen välillä ajatuksella, että muuttaisi kokonaan Unelmaan, mutta kyllä minäkin taidan olla kaupunkiasuja

Rilla, kiitos tsempistä!

Päivi, näin on, kevät on taas ennemmin kuin huomaakaan. Ihan kuin vuoden olisivat lyhentyneet ;)

Teija kirjoitti...

Unelma on kyllä ihan unelma. Kaunis valoisa ja romanttinen tunnelma!

Tykkäsin myös keittiöuudistuksesta + siitä Taiga-tytön essusta!

Titti kirjoitti...

Voi miten kaunista onkaan aina Unelmassanne!♥
Mukavaa viikkoa!

Merja K kirjoitti...

Heissan Teija, Unelman olohuone on tosiaankin valoisa, koko pitkä seinä on täynnä ikkunoita. Niitä pestessä se vaan ei ole hyvä juttu ;)

Titti, mukavaa viikkoa myös sinulle!

Wilhelmiina kirjoitti...

Kauniita kuvia ja jouluisia tunnelmia :)

Merja K kirjoitti...

Wilhelmiina, kiva kun poikkesit ja jätit kommentin :)

MissV kirjoitti...

Ihana tuo teidän unelma! pitänee lukea blogia pidemmälle jotta näkee sieltä enemmän kuvia. :)

Sellaista kysyisin että mitä opiskelet ja missä opinahjossa? Itseäkin kiinnostaisi sisustusalan opinnot, mutta päivätyöstä en uskalla luopua. Ilmeisesti teet kuitenkin etä-/verkko-/viikonloppuopintoina? :)

Merja K kirjoitti...

Heissan, opiskelen tamk:n täydennyskoulutusohjelmassa. Opiskelu on ilta- ja viikonloppuopiskelua ja paikkakuntavaihtoehtoina ovat Tre tai Helsinki.

Sisustusassarin kurssi on 23 op ja siitä voi jatkaa sisustussuunnittelijakoulutukseen, joka on 60 op. Lisätietoja näet tamk.fi ja sieltä täydennyskoulutus

MissV kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Paikkakunnat minulle hiukan haasteelliset, mutta kiitos kuitenkin tiedoista.
Onnea ja paljon tsemppiä opiskeluihin! :)