maanantai 14. marraskuuta 2011

Arvonta suoritettu


Arvonnassani oli huikea osanottajamäärä ja voittaja on nyt selvillä. Paketointisetti lähtee Koivukujanriikalle, onnea! Riikka, laittaisitko osoitetietosi minulle sähköpostitse osoitteeseen kaunisarkikkotiisi@gmail.com, niin pukkaan paketin Paten matkaan. Ja koska arvonta oli näin suosittu, arvon vielä jonkinlaisen toisen pakkaussetin ennen joulua :)

Kasperiinan puodissa olevat loput setit laitoin alennukseen eli jos olet kiinnostunut kivoista paketointitarvikkeista, klikkaa tästä


Kirpeä maanantaiaamu, sataisipa pian lunta.. Iloista alkavaa viikkoa!


Maanantaiterveisin Merja

9 kommenttia:

koivukujanriikka kirjoitti...

OI! kun kivaa !!! :) mie en ookaan ikinä voittanu mitään, paitsi lapsena 24 pyykkipoikaa markkinoilta ;) Tulipa kiva maanantai päivän aloitus !

Irmastiina kirjoitti...

Onnea voittajalle!

Lovviisa kirjoitti...

Ilosta viikon alotusta kammarista ! Mitenkäs en ole ennen tänne löytänyt. Heti pittää alakaa lukijaksi että ei jää mistään mukavasta paitsi. Pitkään täällä postauksiasi luin ja piti vähän viimme jouluakin käyvä kurkkimassa ...Parhain terveisin kammarin Lovviisa :)

ansa kirjoitti...

Onnea Riikka! Mukavia paketointeja :)

Eeva kirjoitti...

Onnea voittajalla! :) Tosi ihana oli tuo palkinto kyllä!

emmi kirjoitti...

Paljon onnea Riikalle! :)

Susanne kirjoitti...

Onnea voittajalle!

Mukavaa viikon jatkoa!

koivukujanriikka kirjoitti...

Kiitoksia vaan onnitteluista! Jännityksellä odotan pakettia, saapas nähdä mitä saan aikaiseksi! Laittelen kuvia jos on esittelemisen arvoisia ;)
Mukavaa marraskuuta :)

Liisa kirjoitti...

Onnea voittajalle!