torstai 17. marraskuuta 2011

Mainontaa ja markkinointia :)


Aah, rakastan työtäni! Aivan järjetön kiire, vuorokauden tunnit eivät riitä mihinkään, mutta nautin silti joka hetkestä. Ihana tunne!

Olen kerran viikossa päivän töissä Espoon Lahjatuvassa, jossa on myös minun tuotteitani myynnissä. Tällaiset työpäivät ovat tosi kivoja, koska silloin minun on pakko pysähtyä ja olla samassa paikassa kahdeksan tuntia :) Muina päivinä hoidan värkkäämisen lisäksi erinäisiä asioita ja laukkaan pää kolmentena jalkana paikasta toiseen ;)

Lahjatuvassa on myynnissä ihania tuotteita ja ilokseni olen huomannut, että Suomesta tosiaankin löytyy uskomattoman taitavia käsityöläisiä. Lahjatuvassa myydäänkin vain ja ainostaan suomalaista käsityötä ja mielestäni on kiva, että käsityöläisille on tarjolla tällaisia myyntipaikkoja. Puodin valikoimista yksi suosikkini on Peikkolapsen tuotteet. Tykkään väreistä ja näistä tuotteista niitä tosiaankin löytyy. Pelkästään Kaisan hyllyjä katselemalla saa mukavan pirityksen päivään :)


Myös Anna Ennen tuotteet ovat kauniita. Annan tuotteista olenkin jo miettinyt pukinkonttiin täytettä, sillä esikoinen tykkää roikkuvista korvakoruista ja Annan valikoimista löytyy juuri sopivia ehdokkaita. Eivätkä nuo olisi hassummat omissakaan korvissa :)

Ja tähän loppuun vielä tietoa askartelusta tykkääville: pidän Lahjatuvassa jouluaskartelua materiaalimaksulla lauantaina 3.12.2011 klo 10-14. Askarrellaan ja värkätään, vietetään iloinen päivä, tervetuloa!

Vähän on takki tyhjä tältä päivältä ja yötyöksi taas meni meikäläläisen värkkäykset, ehkäpä painun nyt pehkuihin. Mukavaa viikon jatkoa, kääk torstaissa jo mennään!

Terkuin Merja

9 kommenttia:

jade kirjoitti...

Hei,
Onko tuo ihana hevostaulu lahjatuvassa myynnissä?
Kenen maalaama se on?
Se on todella kaunis.

Merja K kirjoitti...

Hei Jade, taulu on Anna Ennen tuotteita ja on myynnissä Lahjatuvassa. En ole varma, millä tekniikalla se on tehty, mutta kaunis se on!

Liisa kirjoitti...

Intosi ja rakkautesi työtäsi ja käsitöitä..käsillä tekemistä kohtaan kyllä on aistittavissa jokaisesta sanastasi! Ihan mielettömän kivaa ja inspiroivaa!
Mukavaa torstaita sulle, Merja!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihanaa työtä, kun saa tehdä kaikkea erilaista! Ja täytyypä pistäytyä puodissa jouluostoksilla!

Saga kirjoitti...

Oi miten ihana lukea innostasi, sen ihan aistii. Muistan tunteen..Sellainen minullakin on joskus ollut. jospa sen joskus vielä saavuttaisi uudelleen.

Irmastiina kirjoitti...

Ihanaa, kun olet noin innossasi työstäsi...ja mikä olessa, kun päivän saa viettää noiden ihanuuksien keskellä...☺☺

Susanna kirjoitti...

Hei ihanaa! Koska olet seuraavan kerran siellä? Asun siinä ihan lähellä, pitää tulla moikkaamaan, olis kiva nähdä pitkästä aikaa!

Ansku kirjoitti...

Onpas kivaa tavaraa tarjolla, etenkin nuo Anna Ennen työt. Mukavia työpäiviä sinulle ja toivottavasti joulupajasi ehtii viikonloppuna myös lepotauolle.

Merja K kirjoitti...

Huh, mikä viikko takana, mutta hengissä taas selvittiin :) Ensi viikolla laittelen taas uutta juttua blogiin, tänään vielä huilailen..