keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Hyvä päivä parempi mieli


Olin viime viikolla huolissani joulutunnelman puuttumisesta, mutta not to worry, tulihan se tunnelma viimein meillekin vieraisille :)

Kaivoin eilen punaiset Tilda-kankaasi esille ja ihastuin taas kerran. Noiden kankaiden värit ovat niin kauniita, näistä on ilo ommella. Luulin, että tilda-addiktioni on jo ohi, mutta näköjään se nostaa säännöllisin väliajoin päätään. Kankaita on onneksi varastossa useampikin laatikollinen odottamassa, joten ihan heti ne eivät lopu ;)


SisustajanTaivaan Pia tilasi puotiinsa näistä kankaista viirinauhoja. SisustajanTaivaassa on itsenäisyypäivänä 6.12.2011 joulumarkkinat klo 12-18 ja minua ilahduttaa kovasti, että Pia haluaa tuotteitani sinne myyntiin :) Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä

Teen myös muutaman punasävyisen viirinauhan Tilda-kankaista Kasperiinan puotiin eli jos olet kiinnostunut nauhasta, voit laittaa minulle jo ennakkovarauksen sähköpostilla merja@kasperiina.fi. Hinta sekä koko ovat samoja kuin aiemmin puodissani olleissa nauhoissa.

Ihanaa keskiviikkoa, tämä on kiva päivä!

Terkuin Merja

5 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Näistä tuleekin ihania viirinauhoja. Täytyisi varmaan mennä käymään tuolla Sisustajan Taivaassa, kun se on kuulemma tuossa suht lähellä.

Minä vähän jarruttelen joulun suhteen, että fiilistä riittää aaton tienoille asti. Tontut pysyvät vielä laatikossa!

Merja K kirjoitti...

Minulla on tontut puolimatkassa laatikosta esille :) Ne odottelevat inspiraatiota kaiteen päällä. Ei tämä sää kyllä oikein joululta tunnu!

Saga kirjoitti...

Kivoja kankaita ja punaisina sopii jouluun...
Meille tuli nyt lopulta oikeasti se joulufiilis, kun laitoin valoja ikkunaan

koivukujanriikka kirjoitti...

Niin se vaan täällä pohjoisessakin vettä sataa ja nurmikko vihertää. Missä talvi?
Miekin tänään kaivelin kangasvarastoja ja löysin vanhan Marimekon pöytäliinan, josta meinaan huomenna ommella tyynynpäälisiä. Saa hieman joulunpunaista olkkariin.
Kiva se paketointi setti, minkä voitin sun blogista, siitä käärästiin joulukalenteriin pikku paketteja :)

Teija kirjoitti...

Tosi kivoja värkkäyksiä ja muitakin juttuja! Tilda-kankaat viehättää muakin aina vaan :)