tiistai 30. heinäkuuta 2013

Back to Business


Tänä kesänä minulla oli lyhyin kesäloma pitkään pitkään aikaan, mutta hyvin sain silti akut ladattua. Ehkäpä syy on siinä, että kun tekee kivaa työtä, ei oikein tunne edes tekevänsä työtä :) Eli silloin sitä ei kai kaipaa niin kovasti lomaakaan ;)

Aloimme tänään suunnitella Pian kanssa tulevia juttuja ja palaveerasimme
100 v. vanhalla juna-asemalla BY PIA'S Showroomilla Pian uudessa työhuoneessa. Kyllä kelpaa, ihana talowanhus hirsiseinineen, mikä tunnelma! Asiassa pysyminen on meillä toisinaan haasteellista, innostumme välillä vähän liikaa muista asioista, tällä kertaa kuvaamisesta. BY PIA'S syksy sekä joulu on jo kovasti mielessä ja haimme fiilistä kynttilänvalolla. Ulkona paahtava helle ei ehkä ole paras mahdollinen joulutunnelman nostattaja :)Ja tälläkään kertaa en päässyt lähtemään ilman ostoksia. BY PIA'S mallistoon on tullut ihana uusi pitkähihainen pellavapaita, I love it! Menee töissä sekä vapaalla, look muuttuu sen mukaan, mitä laittaa alaosaan tai minkälaisen huivin sitaisee kaulaansa. Tästä taisi tulla uusi lempivaatteeni.. 

Loppuun vielä tiedotus Espoon Wanhan Aseman pellavamarkkinoista, jotka järjestetään la-su 10.-11.8.2013. BY PIA'S järjestää mahtavat pellava-hurlumheit, lisätietoja löydät Pian blogista täältä. Tervetuloa, kannattaa tulla poikkeamaan :)

Terkuin Merja

11 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Työsi kuulostaa kyllä mahtavalta. Ihana on myös tuo uusi puserohankinta!

Elsa kirjoitti...

Sulla ei todellakaan ole pöllömpi työ eikä työpaikka...

Merja K kirjoitti...

Kiitos Anni & Elsa, minulla on tosiaankin hauska työpaikka, tykkään!

sirkkis kirjoitti...

Ihana palaveri huone ja tuo mustapaita on kiva.

Korukopan Eija kirjoitti...

Olet kyllä verraton malli näille ihanille pellava-asuille; vaalea, hoikka, kaunis. Näyttävät upeilta päälläsi!

Nuppu Home kirjoitti...

Siis niin ihana tuo aseman vanha tunnelma. Valkoisen ja sinisen yhdistelmä on aina kaunis päälläsi ja tuo ihana uusi kevyt tähtihuivi on niin niin sun juttu. Nähdään.

Merja K kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja kiva kun poikkeilette :)

Tiina kirjoitti...

Olipa kiva yllätys, kun viikko sitten tänne pitkästä aikaa piipahdin. Täällähän oli vaikka mitä mukavaan luettavaa : ) Minäkin tykkään mustasta paidast.

sallu kirjoitti...

Ihanan inspiroiva työ ja työhuone.

sallu kirjoitti...

Ihanan inspiroiva työ ja työhuone.

Tingeling-Maija kirjoitti...

Ai että nuo Piasin pellavat ovat tosiaan herkkuja <3