torstai 25. heinäkuuta 2013

Messuvisiitti

Saimme tänään Mr Järjen kanssa "lapsivapaan" päivän lasten suunnatessa serkkujensa kanssa Särkänniemeen ja niinpä me Mr Järjen kanssa lähdimme Asuntomessuille. Rakentaminen tai remontoiminen ei ole ollut viime aikoina ajankohtaista, joten messuilla ei ole tullut käytyä moneen vuoteen, mutta ajattelin että olisi kiva nähdä pitkästä aikaa uusia ideoita. 

Asuntomessut on varmaankin jo koluttu monessa blogissa, mutta laitanpa minäkin muutaman räpsyn. Tosin kovin montaa wau-elämystä en messuilla saanut ja siksi kuviakaan ei ihan kamalasti tullut otettua.
Tämä talo (Talvipalatsi) oli suosikkini ja sisustus kaikista paras. Myös keittiö oli minun makuuni. TineK:n päiväpeitto löytyi makuuhuoneesta ja se on omalla "to shop" -listalla.
Muutama lastenhuoneidea; kiva ja värikäs talotapetti, tätä voisin ajatella kuopuksen huoneeseen. Toisen kuvan huoneessa on kauniisti käytetty värejä ja kaapisto on hauska. Kolmas on selkeä teinin huone, simppeli ja style, tykkään.


Lammi-Kivitalo Maja oli aika veikeä, en oikein osannut päättää tykkäsinkö vai enkö. Puuvuokrauksesta tulee upea vuosien saatossa, kun se harmaantuu. Talossa oli kauniita lattiaan saakka ulottuvia ikkunoita ja tämä oleskelutila näytti kutsuvalta..Jos vielä joskus ryhtyisin omakotitalon rakennusprojektiin, haluaisin ehdottomasti makkarin yhteyteen vaatehuoneen/pukeutumistilan ja kylppärin. Dreaming, dreaming..Kätevä ompelutila talon yläkerran aulan sopessa, tällaiselle olisi itsellä käyttöä..


Valkoista lattiasta kattoon..Monessa talossa oli yllättävän pieni ruokailutila, tässä talossa oli yksi suurimmista..Hieno näkymä yläkerrasta alakertaan.. 


Hauska yhdistelmä. Ei tulisi itselle mieleen yhdistää näin, mutta ei hassumpi..


Kuoseja..

Messuista jäi hieman hämmentynyt olo, enkä oikein tiedä mitä mieltä niistä olin. Talojen pihoihin oli kovasti panostettu ja terassit olivat isoja, myös itse asuntomessualue näytti kivalta ja valmiilta. Mutta itse talot ja sisustukset jättivät minut aika kylmäksi, enkä osaa edes oikein sanoa, mitä odotin?? Jotain uutta, erilaista?? Te muut, jotka olette messuilla käyneet, kertokaa oma mielipiteenne, olisi kiva kuulla :)Paluumatkalla pysähdyimme Hyvinkään keskustaan syömään. Löysimme kivannäköisen ravintolan nimeltään Hiillos ja söin siellä elämäni parhaan club-sandwichin, nam!Kävimme myös Wanilla Rose -sisustusliikkeessä. Riitta on muuttanut puotinsa Hyvinkäälle ja hyvältä näyttää. Tein pari löytöä, niistä lisää myöhemmin.


Mukavaa ja aurinkoista viikonlopun odotusta, se on jo melkein perjantai!

Terkuin Merja

5 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Merja, oliko siellä Hyvinkään puodissa tuossa viimeisessä kuvassa nojallaan oleva tumma puinen lokerikko? Tarttisin semmotteen, mutta en löytänyt ko verkkokaupasta. Täällä ollaan vähän yökyöpeleitä, vaikka ei kyllä pitäisi....

AnniK kirjoitti...

Messuilla piti lomalla käydä, mutta taitaa jäädä käymättä. Onneksi monessa blogissa on ollut kauniita kuvia messuilta, joten tuntuu kuin olisin ollut itsekin paikalla.
Mukava helteistä perjantaita ja viikonlopunalkua!

Merja K kirjoitti...

Oli lokerikko siellä. Soita Riitalle Wanilla Roseen :)

AnniK, iloista viikonloppua sinullekin!

Mari - Somasti kirjoitti...

Hei, meillä on sama suosikki talo! :) Ja kiitti tosta puotivinkistä, poikkeen siellä ehdottomasti joku kerta työmatkalla! Niin ja oli kiva törmätä! Olet jotenkin niin super energinen, että sun näkemisestä tulee hyvälle tuulelle!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Mari, olipa kivasti sanottu :) Oli kiva taas nähdä, milläköhän messuilla törmätään seuraavaksi ;)

Iloista viikonloppua!