perjantai 26. heinäkuuta 2013

Lazy hours
Miten täydellinen kesäpäivä! Aamupäivän viihdyin vielä auringossa, mutta iltapäivällä aurinko porotti niin lämpimästi, että päätin siirtyä varjoon.Meillä on Unelmassa pieni kuisti, johon tein itselleni mukavan varjoisan oleskelupaikan. Pino kirjoja & kasa lehtiä, niiden parissa kului sujuvasti iltapäivän tunti jos toinenkin.Mr Järki on hankkinut aikoinaan Agatha Christien romaaneja. Kirjat on nyt tuotu Unelmaan ja luen niitä usein täällä.  "Sininen juna" -kirjan kannesta löytyy vielä hauska 2 markan hintalappu :)
 Raaskin leikata hortensiasta pari oksaa maljakkoon ilahduttamaan, pensas kukkii juuri nyt niin kauniisti.


Helteellä on ihana pukeutua pellavaan ja viimeisin hankintani on By Pia's Vintage-mekko. Pitsit antavat mekolle kivan säväyksen.. Mekko on riittävän pitkä yksistään pidettäväksi, mutta hyvä myös mameluukien tai farkkujen kanssa. Väri on myös hyvä, se sopii hyvin sekä kesään että talveen ja sitä on helppo yhdistellä eri värien kanssa. By Pia's kauniisiin pellavavaatteisiin voit tutustua täältä.

Kesäkoru on omaa "käsialaa", tein itselleni kivan kesäkorun valkoisista & läpikuultavista lasihelmistä. Pujotin helmet niin pitkään koruvaijeriin, että sain kierrettyä korun kolmeen kertaan ranteeni ympärille. Simppeli, mutta kovasti mieleinen koru. Helppo & nopea tehdä.

Ihania hellepäiviä tiedossa, iloista viikonloppua!

Terkuin Merja

7 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Oletpas kaunis ja kesäinen ihanassa mekossasi! :)
ja kuistikin on aivan ihana!
mukavaa viikonloppua sinne!

sirkkis kirjoitti...

Sinun kesäasu on kaunis ja samoin koru. Aurinkoista viikonloppua sinulle.

Korukopan Eija kirjoitti...

Leppoisa tunnelma kuistillasi, ihania kesäpäiviä jatkossakin!

Nuppu Home kirjoitti...

Ihana naisellinen rannekoru. Tekisitkö niitä myös tilauksesta? Täällä olisi yksi valmis hyvin ympäripuhuttavissa oleva asiakas ;-) Kumma kun ei väsytä, ei sitten tippaakaan.

Merja K kirjoitti...

Kiitos Taina & Sirkkis, ihanaa viikonloppua teille kummallekin!

Eija, kiva kun poikkesit :)

Riitta, kyllä se onnistuu, jutellaan lisää kun nähdään!

AnniK kirjoitti...

Kiva varjoisa oleskelupaikka sinulla siellä Unelmassa. Uusi pellavamekkosi on tosi kaunis ja rannekorusi sopii hienosti kokonaisuuteen. Täytyykin tästä suunnata Espooseen shoppailemaan jonain päivänä :) Mukavaa hellepäivän jatkoa!

Susanne kirjoitti...

Kaunis asu ja koru!
Oleskelupaikkasi Unelmassa näyttää niin viihtyisältä ja huokuttelevalta.
Mukavaa viikonloppua!