tiistai 23. heinäkuuta 2013

Enjoy the food..
Kesään kuuluu ehdottomasti kokkailu yhdessä ystävien kanssa ja olimmekin kutsuneet "tiukan" Vierumäki -vkon päätteeksi ystäviä kylään. Kesällä ruoan pitää tietty olla grilliruokaa ja paikkana kaikista mieluiten Unelma. 


Urheilu on mukavaa, mutta kesäviikonloppu hyvässä seurassa maukkaan ruoan & juoman äärellä on kyllä vielä mukavampaa :) Liitutauluun kirjoitettu motto on kopioitu yhdestä servietistä ja se pitää kyllä niin hyvin paikkansa.Mr Järki toimii meillä grillimestarina, itse pysyn suosiolla kaukana grillistä. En ole kovin usein grillannut ja luulenpa, että se ei ole minun vahvin osaamisalueeni. Meillä on sellainen työnjako, että minä hoidan keittiöhommat sisällä ja Mr Järki ulkona ;) 

Lempparigrilliherkkuni on Halloumi-juusto, mutta kesäkurpitsa oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla maustettuna on myös todella maistuvaa..


Tuoreet yrtit ovat poikaa grilliruokien kera. Timjami on ehkä itselleni se mieluisin.. Foliossa kypsennetyt kasvisnyytit timjamin & hunajan kera ovat herkkua!Erilaiset ulkopelit kuuluvat kesäaktiviteetteihin ja tällä kertaa kisasimme petanquessa ja mölkyssä. Huomaa vauhdikas mölkkyheittoni, jonka mukana kuvaajakaan ei ole pysynyt ;) Illemmalla oli jo niin viileää, että tarvitsi kevyttoppiksen päälle, ilmassa on valitettavasti jo syksyn tuntua. Onneksi alkuillasta aurinko paistoi ja silloin pärjäsi vielä puuvillaneuleella.

"Puolilomailu" jatkuu vielä hetken, sopivasti sekaisin työtä ja vapaata, pehmeä lasku arkeen.. Ja hyvä uutinen on se, että muutaman sateisen ja kolean päivän jälkeen on taas luvassa hellettä, kuulostaapa hyvältä :)

Terkuin Merja

9 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Tuo Vierumäki-loma kuulosti jo tosi mukavalle ja vähän erilaiselle tavalle viettää aikaa yhdessä. Vaan on tää ystävienkin kanssa hengailu aika parasta :)

sirkkis kirjoitti...

Grillaaminen ja hyvää ruokaa ystävien seurassa on ihanaa. Minun lemppareihin kuuluu Haloumi ja Tofu , ihanien gillikasvirten kera namskis.

AnniK kirjoitti...

Urheilulomailun vastapainoksi on kiva viettää vähän rennompaa herkkuhetkeä, olet sen selvästi ansainnut. Me tehtiin tänään iso kattilallinen kasvissoekeittoa, on meinaan syöty grilliherkkuja sen verran paljon että nyt pitää jo välillä keventää!
Mukavaa viikonjatkoa!

Hanne kirjoitti...

Ystävien kanssa pn mukava viettää iltaa grillaillen ja mukavia pelejä pelaten.
Katselin tuota edellisessä postauksessa ollutta kenkää ja, jos kuvistunnilla nykyään tehdään jotain noin luovaa, niin haluaisin mäkin sinne:)

Nuppu Home kirjoitti...

Vaikuttaa todella rentouttavalta kuvista päätellen. Kyllä pellavacaprit vaan ovat poikaa mölkkyillessäkin. Kivaa, kun postaat näin useasti. Mulla vähän pitkä tauko edellisestä...

Merja K kirjoitti...

Peppi, Vierumäki oli tosiaan kiva ja mukava tapa viettää lomaa koko perheen kesken, suosittelen :)

Sirkkis, tofu voisikin olla hyvää, täytyykin kokeilla

AnniK, mukavaa viikon jatkoa sinullekin!

Hanne, yläasteen kuvistunnit ovat ihan huippukivoja, tahtoisi mukaan :)

Nuppu Home, pitkästä aikaa on kiva taas postaila. Nähdään pian!

Korukopan Eija kirjoitti...

Hurmaavia kuvia, teillä on ihana Unelma <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat grilliherkut ja vinkit!! Täytyy heti vkoloppuna mökillä kokeilla, kittos!
Huomenna töihin tällai pehmeällä laskulla :))

Perhe on paras - kursseille ollaan parikertaa osallistuttu, kun pojat oli pieniä. Nyt täytyy alkaa kerätä daameja yhteen ja kokeilla tuota vinkkaamaasi leidit kuntoilua, kiitos siitäkin vinkistä!!
Helle saapuu huomenna kaikille lomalaisille ja vähän meille työläisillekin, Arja-Leena

Merja K kirjoitti...

Kiitos Eija :)

Arja-Leena, työniloa, kiva kun piipahdit!