tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kotipihalta..


Auringon viimeisten säteiden paistaessa pihaamme ja illan viileyden jo hiipiessä paljaisiin varpaisiini, en malttanut mennä sisälle vaan halusin vielä napata pari kuvaa pihastamme. Huomaa, että ilma on viilentynyt, toivottavasti lämmin kesäsää palaa pian :)Maanpeiteruusut kukkivat joka vuosi yhtä antaumuksella ja myös kuunliljat näyttävät viihtyvän penkissään.


Tämän ruusun nimestä tai lajikkeesta ei ole aavistustakaan, kukan väri on kuitenkin kaunis. Kyseinen ruusu on ensimmäisiä kasveja, jonka ostin pihallemme yli kymmenen vuotta sitten talomme valmistuessa ja sillä on ollut pihassamme monta paikkaa. Nyt kuitenkin lopullinen paikka on löytynyt, eikä ruusurukan tarvitse enää vaeltaa..


Hmm, kuvia katsellessani huomaan olevani jokseenkin tylsä, niin vaaleanpunavoittoista kukkakavalkadimme on. Täytyykin muistaa tämä puutarhakaupassa ensi keväänä ja valita vaihteeksi jotakin muuta väriä.. Tosin minkä sitä ihminen luonnolleen (tai lempivärilleen) mahtaa ;)

Terkuin Merja


12 kommenttia:

Susanne Lekkerimäki kirjoitti...

Ihania kukkia sulla ja niin kauniin värisiä, kyllä se vaaleanpunainen on vaan niin kaunis väri, kesäväri :)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Susanne! Vaaleanpunainen on minustakin upea kesäväri, mutta tarkemmin mietittyäni löytyy meidän pihasta onneksi muitakin värejä ;)

Tuire kirjoitti...

Oi kuinka kauniisti hoidettu piha! Vaaleanpunainen on tosi hyvä väri. :)

Nuppu Home kirjoitti...

Ompa teillä kaunis piha myös kotona, Unelman ihanan pihan lisäksi. Intouduin ottamaan kuvia meidän pihasta, piipahdimme nimittäin mökiltä tullessa tänään kotosalla ja huomenna jatketaan lomaa matkaamalla vanhempieni luokse Poriin nauttimaan jazzin ihanasta leppoisasta swingistä. Ompa ollut kiva, kun välillä postailetkin - kiitti. Nähdään.

sirkkis kirjoitti...

Kaunis on pihasi ja minusta tuo rosa on kaunista.

Vekarus kirjoitti...

Ihana tuo aaltoileva kiveys!

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Pitkästä aikaa täällä :/
Aivan ihana tuo maanpeiteruusu!! Leviääkö se kuinka?
Me revittiin vaan melkein 50 villiintynyttä ruusupuskaa tästä pihasta pois, ja en halausi uutta leviävää tilalle.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat keskukat sinulla kotipihallakin!!!
Rakastan ruusuja ja sen tuoksua!! Haaveeni oli että aina olisi makuupöydällä omalta pihalta ruusu ja sen tuoksu. Pari vuotta se toimikin, mutta sitten iski aina kirvat :(( joka kerta kun lomalta palasimme oli kirvat vallannet ruusuni. Myrkytellä olisi pitänyt hurjasti, enkä siihen halunut lähteä.
Eikö sulla ole niiden kanssa ollut ongelmia?
Kyllä se kesä ja lämmin vielä palaa :)
Arja-Leena

Merja K kirjoitti...

Kiitos Tuire, kiva kun poikkesit!

Riitta, mukavaa jazz- reissua, nauttikaa :)

Kiitos Sirkkis ja Vekarus!

Mia, ruusu on pysynyt hyvin aloillaan, mutta en yhtään muista mikä sen nimi on. Olisin halunnut samaa Unelmaan, mutta en onnistunut löytämään sitä

Arja-Leena, ihana ajatus sinulla ollut :) Meilläkin on kirvoja, mutta etsin leppiksiä niitä popsimaan. tosin viime aikoina leppäkerttuja on löytynyt vähemmän ja olenkin ihmetellyt, miksi..

Tingeling-Maija kirjoitti...

Ihania ruusuja <3 Ja hei, eikös ne juuri siksi sovikkin sinne teidän pihaan niin hyvin kun ovat vaaleanpunaisia ;)

Kaisa kirjoitti...

Todella kaunis piha! Oikein silmä lepää kun katselee kuvia

Heli kirjoitti...

Kaunis, huoliteltu piha teillä! Vaaleanpunaiset kukat on myös minun makuuni :)