sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Juhlaa


Meillä vietettiin äskettäin esikoisen rippijuhlia ja puunattu koti innosti ottamaan muutaman kuvan juhlien järjestelyjen lomassa. Itse juhlasta ei "sisustuksellisia" kuvia ole, vaan keskityin nauttimaan täysillä itse päivästä :)Liinana meillä oli upea käsinpainettu pellavaliina. Kuosin on suunnitellut ja käsinpainanut Anna Rantakoski, joka luotsaa omaa Rantakoski Designs yritystään. Olen tutustunut Annaan yrittäjätutkintoni opiskelujen tiimoilta. Anna on lahjakas taiteilija ja Rantakoski Designs www-sivut löytyvät täältä. Meillä on samasta kuosista myös tyynyjä ja tarjottimia, kuvaan ne joskus toiste..Tämä hauska korkokenkä on esikoisemme käsialaa ja hän on tehnyt sen koulun kuvistunnilla - kengässä on kekseliäästi hyödynnetty käytettyjä pensseleitä. Yläasteen kuviskurssit ovat tosi mielenkiintoisia ja monipuolisia, kysyinkin kuvisopelta vanhempainillassa, josko pääsisin tunneille mukaan, niin kovasti alkoi sormia syyhyttää kurssikuvauksia lukiessani ;)


Vaaleanpunainen kun on lempivärini, kukat oli valittu sen mukaan.. Esikoisen rippileiri päättyi konfirmaatioon, joten hän ei ollut kotona ennen juhlia vaikuttamassa valintoihin. Ihan tyytyväiseltä hän kuitenkin vaikutti :)


Jalat olivat juhlapäivän jälkeen ihan puhki keekoiltuani koko päivän uusilla korkokengillä. Mutta joka askel oli sen arvoista - ihana juhlapäivä!

Terkuin Merja

7 kommenttia:

Villa Brickyard kirjoitti...

Kaunista ja ihana tuo korkokenkä, taitaa olla esikoinen perinyt äidiltään taiteellisuuden. Meillä oli talvella kuopuksen rippijuhlat ja kyllä ne juhlat ovat niin ihania.
Mukavaa sunnuntaita.

AnniK kirjoitti...

Kotia on mukava valmistaa juhlakuntoon. Kesäjuhlissa kukkaloistokin pääsee mukavasti oikeuksiinsa.
Mukavaa sunnuntain jatkoa!

sirkkis kirjoitti...

Hauskoja juhlia ja on ihana laittaa kaunista kotia.

Nuppu Home kirjoitti...

Upea sulkapainatus! Pitääpä tutustua taiteilijan kotisivuihin, kiitos Merja vinkistä. Onnittelut myös rippilapsen äidille. Kaunis koti teillä.

Merja K kirjoitti...

Kiva, kun piipahditte ja kiitos kivoista kommenteista :)

Iloista alkanutta viikkoa!

Kaisa kirjoitti...

Upea liina ja erittäin upea kenkä!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Kaisa, itsekin pidän kovasti pöytäliinasta :)Tosin silittäminen on aika urakka ;)