maanantai 21. marraskuuta 2011

Teippi-intoa


Huh, selvisinpäs :) Siis hengissä viime viikosta, toista samanlaista en kuitenkaan ihan lähitulevaisuudessa haluaisi kokea. Onneksi tällä viikolla on normiviikko; Mr Järki on kotimaassa, lapsilla ei ole mitään ylimääräistä säätöä ja seuraavat joulumyyjäiset ovat vasta ensi lauantaina. Iloisin mielin siis uuteen viikkoon :)


Kävin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni Tampereen Kädentaitomessuilla. Ihana ystäväni lupautui kaveriksi ja lampsimme tuntitolkulla pitkin Pirkkahallia. Hienoja juttuja oli kahden ison hallin verran esillä ja tein muutamia kivoja hankintoja.

 

 

Kaikista eniten innostuin japanilaisista washi-teipeistä, olin aivan fiiliksissä näistä teippirullista. Teippejä oli myymässä Teippitarha ja tutustuinpa jo heidän webbikaupaankin. Teipit ovat niiiiin kivoja ja ystävääni nauratti teippi-intoni (halit! ) Ihmettelin kyllä itsekin ääneen, että miten pieni ihminen voikin innostua näin kovasti teippirullista :) Sormet syyhyävät ja mielessä on monta ideaa - odotan innolla, että pääsen näiden rullien "kimppuun"..

 

Englanninlakuavainnauhaa olen hypistellyt monta kertaa Tampereen Taitoshopissa, mutta aina se on jäänyt ostamatta. Nyt viimein hankin sellaisen itselleni, tämä on niin namu ja saa minut hyvälle tuulelle. Loistoidea tuotteen tekijöiltä.

 

Ostin myös oheisen birdin. Yrityksen nimi oli "ILOMIELI" ja heidän tuotteitaan katsellessa minulle tuli niin iloinen mieli, että lintu oli pakko ostaa. Ja mikä parasta yrityksen tuotteet ovat ekodesignia. Nyt lintu ilahduttaa päivääni takkini kauluksessa.

Uusi viikkoni alkaa iloisesti, sillä pystytän värkkäämöni tänään ystävän kodin pöydälle. Ystäväni jalka on murtunut ja menen piristämään hänen päiväänsä, värkkäämme samalla yhdessä mm. pahvitähtiä. Yhdessä värkkääminen on niin hauskaa, ihana päivä siis tiedossa :)

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin toivotan kaikille mukavaa alkavaa viikkoa! Jokohan saataisiin lunta :)

Terkuin Merja

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja löytöjä, etenkin nuo teipit ovat suloisia!

anne kirjoitti...

Nuo teipit on tosi kivoja, nillä voi värkätä kaikenlaista. Olen niitä tilannut Teippitarhan nettiputiikista. Ihana päivä sulla tiedossa, värkkäminen yhdessä ystävän kanssa ihan parasta!

Nonna kirjoitti...

Ihania juttuja. Nuo teipit ovat mullekin tämän syksyn uusi tuttavuus ja Teippitarha tuttu puoti. Mitähän sinä niistä keksit...

Ihanaa värkkäyspäivää. Täällä hengähdän hetken ja otan virkkuukoukun esille... ihan kohta taas!

Saga kirjoitti...

Teipithän ovat kuin hurmaavia nauhoa... Itse en ole tuollaista rullaa vielä edes käsissä hypistelmään päässyt. Voi, kun minua niin harmittaa, etten päässyt Tampereelle, viime vuonnakin jäi väliin. On vaan tyydyttävä ajatukseen, että ehkä sitten taas ensi vuonna.,..

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle hauskasta matka- ja messuseurasta! Vähän harmittaa, kun en itse ostanut yhtään teippirullaa...
-A-

Elsa kirjoitti...

Samoihin teippeihin olen minäkin vahvasti koukuttunut, koko ajan mietin mihin kaikkeen niitä voi käyttää. Aika moni idea on mielessäni, ja osan olen jo toteuttanutkin.

Lakuketju on kiva.

Riikka kirjoitti...

Ompas syötävän hyvännäköinen ketju :)
Kiitti paketisti, hienoja paketoinitavaraa, käytin niitä vähän muuhunkin kuin paketointiin :)

Minka kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt! Nuo teipit on kyllä mahtavia, aloin itsekin heti miettimään mihin kaikkeen niitä voisi käyttää :-)

Saila kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt! ois ollu kyllä ihana päästä itsekki sinne hypistelemään. Eikös se mun pipokin pitäny olla sielä kilpailussa esillä ;).

Inkivääri kirjoitti...

Onpas nättejä, nyt on ihan pakko mennä katselemaan sivustoa:]

Merja K kirjoitti...

Sara, teipit ovat minunkin suosikkejani

Anne, päivä oli ystävän kera mitä parhain :)

Nonna, toivottavasti sinullakin on ollut kiva värkkäyspäivä

Saga, onneksi messut ovat joka vuosi, mutta käymisen arvoiset ne tosiaankin ovat

Merja K kirjoitti...

Halit A!

Elsa, se toteuttasi moodboard oli tosi kiva, siinä taisitkin käyttää ko. teippejä

Riikka, kiva että palkinnolle löytyi heti käyttöä :)

Mimosa, en ole koskaan ennen tullut ajatelleeksi, että teipit voisivat olla näin kivoja. Mutta ne tosiaankin ovat!

Saila, pipoja en nähnyt, lapasia kylläkin. Nähtävää oli niin paljon, että osa taisi jäädä näkemättäkin

Inkivääri, toivottavasti teet hyviä löytöjä :)

Intianminttu kirjoitti...

Olen aiemmin tilaillut samaisia teippejä Singaporesta, nyt löytyy sitten vähän lähempääkin :) Kiva nähdä, mitä niistä keksit!

emmi kirjoitti...

Kuinka suloisia teippejä sekä ihana kaulakoru ja lintu! :)
Mukavaa alkuviikkoa sinulle!

Rilla kirjoitti...

No ON ihanat teipit!! Mulla taas into tehdä joulukortit tänä vuonna itse. Joka vuosi mulla on mukamas hyvät idea, sitten en ehdikään tekemään ja seuraavana vuonna en enää muista, mikä se oli :D

Merja K kirjoitti...

Intianminttu, nyt löytyy lähempääkin teippejä :) Tosin valikoima voi olla hieman laajempi Singaporessa

Emmi, mukavaa viikkoa sinullekin!

Rilla, omat joulukorttini ovat vielä suunnittelematta, ehdinköhän edes tänä vuonna tehdä niitä itse. Suutarinlapsen kengät jne. ;)