sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Haaveissa vainko oot mun?


Aivan ihana sunnuntaiaamu :) Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, makoisat yöunet takana ja remonttipäivä Unelmassa tiedossa. Eli elämä mallillaan....

Aarrekartasta lupailin kertoa lisää. Olen tehnyt elämäni aikana useamman aarrekartan, mutta myönnettäköön, että sen idea kokonaisuudessaan ei ole ihan hahmottunut minulle. Ystäväni Sirpa perusti alkuvuonna oman Olonilo yrityksen ja hän järjesti meille ystävävilleen oman aarrekarttakoulutuksen.

Koulutus on kaksiosainen, josta takana on vasta ensimmäinen ilta. Ensimmäisellä kerralla kävimme läpi aarrekartan tarkoituksen, keskustelimme haaveista, alitajunnan merkityksesstä, "salaisuudesta" ja eri karttatyypeistä. Jo pelkästään eri karttatyyppejä on useita, olin aina ajatellut, että kun lätkäisee kuvat pahville, se on siinä!

Olimme saaneet kotiläksyjä jo ennen ensimmäistä tapaamista ja olimme kaikki valmistaneet tunnelmakartan. Kävimme ne läpi yhdessä ja "mitä haluan/mitä tarvitsen" lomakkeen täyttämisen jälkeen, aloimme hahmottaa mitä aiheita ensi viikolla työstettävään aarrekarttaan tulisi. Olo oli uskomattoman energinen ja keveä illan jälkeen. Koulutukseen mennessäni minulla ei ollut hajuakaan, mistä kartan tekisin, mutta kotiin lähtiessäni minulla oli aivan selkeä kuva karttaan tulevista asioista. Ja saimme taas kotiläksyä - nyt on lupa haaveilla, vain taivas on rajana!

Uskon tosiaan, että tämä toimii. On se osittain toiminut aiemminkin, mutta nyt uskon, että asiantuntijan opastuksella saan kartasta 110 % hyödyn irti. Ja pakko mainostaa, koska Sirpa, meille kavereille Siiri, on aivan mahtava tyyppi, että hän järjestää ryhmä- ja yksilöohjausta aarrekartan tiimoilta. Hänellä on myös monenlaista muuta ohjausta, eli kannattaa kurkata hänen nettisivuilleen.

Ihanaista ja energistä sunnuntaita teille kaikille :)

Terkuin Merja

6 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Cool! Tämä olisi just mun juttu ja hirvittävän kipeästi tarvittu asia monen vaikean vuoden jälkeen. Vaan mistä pennoset kurssimaksuun :-/

No, ehkä vielä jonain päivänä.

Aurinkoista sunnuntaita, meitsi hiippailee kohta haravan varteen!

Helmiliina kirjoitti...

Hei.. ihanaa aurinkoista sunnuntaipäivää! :)

juku.. kuullostaa todella houkuttelevalta! :) Lisäenergia ja muutenkin omien ajatusten selkiyttäminen olisi varmasti paikallaan.. :)

magi kirjoitti...

Mielenkiintoista!

siirisofia kirjoitti...

Onpa mielenkiintoista! Tällaiseen pitäisi kyllä osallistua ja nyt olisi hyvin otollinen hetki :-)

jaana kirjoitti...

Minä olen tehnyt oman aarrekarttani kun olin kuntoutuksessa. Aiheena oli unelmat. Työstettiin myös sitä, voivatko nämä unelmani toteutua. Aika makee juttu!

Johanna kirjoitti...

Hei, mitä elämä olisikaan ilman haaveita ja unelmia.. toivottelen toteutuvia sellaisia sinulle!