torstai 17. huhtikuuta 2008

Over the hill - soon


Minulla tulee 40 v. täyteen elokuussa ja suunnittelen synttäreitäni jo täyttä häkää. Rakastan leijonaluonteena juhlia ja mielestäni tätä virstanpylvästä on syytä juhlia kunnolla "over the hill" tyyliin.

Kun mieheni täytti kyseiset pyöreät vuodet muuta vuosi sitten, järjestin hänelle yllätysjuhlat meillä kotona. Vieraita oli 50 ja kukaan ei edes vahingossa paljastanut miehelleni juhla-aikeita, vaikka juhlia suunniteltiin useampi kuukausi. Kaikkien hankalinta oli juomien ja ruokien piilottaminen. Juomat piilotin pitkin vaatekaappeja ja osa oli kätketty niin hyvin, että en löytänyt niitä enää juhlapäivänä :) Välillä kyllä ihmettelin, miten ihmeessä mieheni ei epäillyt mitään.

Juhlapäivä meni niin, että soitin hänelle töihin ja kerroin, että menemme illalla kahdestaan kaupungille syömään ja että olen hankkinut lapsenvahdin. Ennen h-hetkeä soitin uudestaan ja sanoin, että mieheni ystävä tuleekin hakemaan hänet. Mieheni ei ihmetellyt yhtään, vaan suostui kiltisti Timon kyytiin. Timo ajelutti miestäni sinne ja tänne, eikä hän kertaakaan kysellyt, minne ollaan menossa. Vasta kotikulmilla hän havahtui ja ihmetteli, miten ihmeessä meidän pihatiellä on niin paljon autoja. Yllätys oli siis täydellinen ja juhlat olivat tosi hauskat!

Omat juhlani kyllä aion järjestää itse, en tosiaankaan luota, että minulle järjestettäisiin yllätysjuhlat ;) Todennäköisesti mieheni havahtuisi samana aamuna, että tänäänkös ne synttärit olivatkin. Ehei, en jätä mitään sattuman varaan ja entisenä tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisena tiedän tasan tarkkaan, miten haluan kekkereitäni vietettävän.

Kävin pari viikkoa sitten Riihimäellä kauppakierroksella ja sieltä sain hyviä vinkkejä pitopalvelun suhteen. Pito-Piiat ovat tuolla seudulla kuulemma ylitse muiden ja heidän kakkunsa ovat maankuulut. Tuo kakkukuva on heidän nettisivuiltaan (tosin kuvan laatu kärsi, kun suurensin sitä) ja vaikka se onkin lasten kakku, se sopisi horoskoopin puolesta juhliini kuin nenä päähän :) Juhlat pidetään tietenkin Unelmassa elokuussa. Magin korteista olen jo valinnut kutsukortit, Helmiliinan kanssa on puhuttu koruista ja pitopalvelukin on varattu. Jatkopaikka pitäisi vielä keksiä, sillä tanssimaan on ihan pakko päästä! Eli sellaisissa juhlatunnelmissa tällä kertaa :)

Jipii, olen illalla menossa aarrekarttakurssille eli postailen siitä lisää lähipäivinä. Magi taas heitti minulle hauskan haasteen, palaan myös siihen pikimmiten. Näihin kuviin ja tunnelmiin iloista torstaiehtoota!

Terkuin Merja

13 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Loistavat suunnitelmat, taatusti tulee ikimuistoiset kekkerit! Minä puolestani toivon, että joku joskus järjestäisi meikäläiselle yllätysjuhlat.. tai jonkin muun yllätyksen, vaikkapa romanttisen illallisen. Meidän isäntä vaan ilmaisee tunteitaan vähän toisella tavalla eli esim. nikkaroimalla jotakin toiveideni mukaan, niin insinööri kuin onkin.

Kerrohan sitten aarrekartoista; minäkin tahtoisin tehdä sellaisen mutta en pysty osallistumaan kursseille. Onko siinä jokin erityinen niksi?

Susanna kirjoitti...

Ihanaa, kunnon synttärikemut! Leijonakkku kuulostaa loistavalta jutulta, eikä yhtään haittaa et on lasten kakku, aikuisten kerma-mansikkajelly-kakut on tylsiä!! Mun 30v kakku oli tällainen :D

Susanna kirjoitti...

okei, en kyllä käsitä miten tein linkin tähän blogiin enkä omaani :D täältä siis kissinen.blogspot.com/2008/01/synttrikakku.html

Merja K kirjoitti...

Marja Kristiina: minäkin odottelen niitä ylläreitä ja saanen varmaan odottaa seuraavat 30 vuotta ;) Minullakin insinöörimies ja nuo yllätykset ei taida olla ihan hänen vahvuutensa, vaikka kaikin puolin muuten ihana onkin.

Tulin juuri aarrekarttaillasta ja olen aivan täpinöissäni. Kirjoitan siitä vielä lähiaikoina lisää, se on siis aivan MAHTAVA juttu!!!

Merja K kirjoitti...

Susanna: olipa sinulla hieno kakku, kävin tietty heti kurkkaamassa :) Ja ihan itsetehty, minulta ei taitaisi moinen syntyä. Olen nimittäin kehnoimmista kehnoin leipuri. Synttärit on kyllä kiva juttu ja varsinkin kun seuraavat isot juhlat on 50- v.!! Hih, naurattaa jo pelkkä ajatuskin :)

Helmiliina kirjoitti...

Hei Merja!
miehelläsi oli siis todelliset yllätysjuhlat -- varmasti ikimuistoiset! :)
Merja - uskon, että teet omista juhlistasi ikimuistoiset ..
Luettuani kirjoituksesi - mieleeni tuli.. että sulla on "hyvä meininki"
:)
Ihanaa viikonvaihdetta sinulle ja mukavia remppahetkiä!

anu kirjoitti...

heipsan,minulla on sinulle haaste blogissani!

Sooloilija kirjoitti...

Minullakin on Leijonalapsi, joka jo nyt suunnittelee elokuun alun 9-vuotispäiviään. Leijonakakku (eri muodoissaan) on hyvä idea!

Sooloilija kirjoitti...

Lisäystä: Rimakauhua ja rakkautta-sarjassa vietettiin eilisessä 17.4. jaksossa Davidin 40-vuotispäiviä naamiaisten merkeissä kotioloissa. Kiva jakso ja hyvä idea myös juhliin, sekä naiselle että miehelle..
(Omiani juhlin mökkimaisemissa kahden lähimmän ystävättäreni kanssa sinä päivänä kun Lordi voitti Euroviisut, siitä tuli ikimuistoiset 40-vuotisjuhlat!).

Merja K kirjoitti...

Helmiliina: on omat vaaransa, kun niin tarkkaan suunnittelee kaiken. Mitäs jos kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan :( No turha tietty murehtia etukäteen. On kyllä kova draivi päällä näin keväällä synkän ja pimeän talven jälkeen. Iloa viikonloppuun!

Merja K kirjoitti...

Anu: kiitos hauskasta haasteesta :)

Sooloilija: leijonalapsen äitinä tiedät varmaankin luonteemme vahvuudet, mutta myös ne heikkoudet ;) Eilinen rimis oli aivan mahtava, David on minun ehdoton suosikki. Uusintoja jaksaa ihme kyllä katsoa samalla innolla kuin sarjan "ensi-iltaakin". Viikonloppua!

Elviira kirjoitti...

Leijona olen minäkin ja juuri eilen oli mieheni nelikymppiset. Yllärinä järjestin ne hänelle, sai tietää kyllä jo aamusella, että juhlat on tulossa. En olisi pystynyt loppuun asti salaamaan, sillä täällä kotona ne järjestin ja mieskin oli koko päivän kotona. Mutta hyvin onnstuin kaikki järjestelyt tekemään siihen asti salassa... Juhlia on aina hauska järjestää = )

Merja K kirjoitti...

Elviira: kiva kun piipahdit blogissani. Ja huippua, että sinunkin miehesi sai yllätyskekkerit. Me leijonat juhlitaan sitteen heinä-elokuussa :)