tiistai 1. huhtikuuta 2008

Plan B


Unelman remontti on alkanut. Keittiön seinien osalta tuli jobin postia - hirsiä ei voi jättää näkyviin. Ne ovat tosiaankin niin kaltoin kohdellut, että niistä ei saa enää tekemälläkään kaunista seinäpintaa. Harmi :( Täytyy siis ottaa käyttöön suunnitelma B ja seinät paneloidaan valkoisiksi.

Vietin tänään erinäisiä tunteja rauta- ja laattakaupoissa ja materiaalivalinnat alkaa olla valmiina. Olohuoneen tapetti ei vaan loksahda millään. Olin jo valitsemassa ko. tapettia, mutta joku tapetissa tökkii. Tuossa tapetissa on kullanväriset tähdet, jos ne olisivat beiget, valitsisin tapetin heti. Samassa sarjassa on tapetti valkoisilla tähdillä ja beigellä pohjalla, mutta sekään ei ole hyvä olohuoneeseen. Tuossa tapetissa beigetausta on liian tumma.

Laura Ashley:llä on kaunis beigepohjainen tapetti, mutta siinä minua taas arveluttaa pienet kuviot. Tapetissa on pieniä valkoisia tähden näköisiä kukkia ja niitä on paljon. Meillä ei ole koskaan ollut niin pienikuvioista tapettia ja mietityttääkin, miltä se näyttää suurena pintana. Muuten tapetissa on värit ihan nappiin. Auttakaa hyvät ihmiset :) Olen mieltynyt noihin tähtiin, mutta mistä löytää tapetti??

Oheisesssa kuvassa on Unelman olohuoneen kaaosta. Olen viimeisen kolmen vuoden tehnyt erilaisia sisustustavarahankintoja ullakollemme odottamaan, sillä oma paikka on ollut haaveissa jo pitkään. Mieheni on vuosien varrella ihmetellyt ostoksiani, mutta myönsi viimein, että fiksu tyttö olen ollut. Ja nyt kaikki ihanuudet on raahattu Unelmaan. Kuvassa on vain osa löydöistä, loput odottavat kaapeissa ja komeroissa. Mikä joulu koittaakaan, kun pääsen penkomaan ja asettelemaan tavaroita paikoilleen.
Nyt pitäisi kääriä hihat ja laittaa pensselli heilumaan, sillä minua odottaa Unelmassa tapettien poisto ja muutaman huoneen maalausurakka. Hiphei!
Tiistaiterveisin Merja

9 kommenttia:

Wanhatar kirjoitti...

Ihania tavaroita! Voisin ottaa kaikki itsekkin:) Voimia rankkaan urakkaan maalaustöiden parissa...

Mari

Maissi kirjoitti...

Kyllä on varmaan ihana päästä hommiin, niin kauan kun olet haaveillut asiasta. Sopivan mökin löytäminenkin oli ymmärtääkseni jo urakka kerrakseen.. Tapetti näytti ihanalta, mutta hieman minäkin ehkä itselleni tuota kullan sävyä vierastan. Se beigepohjainen kuulosti kivalta, jos laittaisi vaikka vaan yhdelle seinälle, vai hyppääkö tyylistä?.. Ja yleensä seinässä vaalenee, kun tulee kaikki valot. En tiedä, vaikea sanoa kun ei nää..

Mukavaa maalausurakkaa!

Lissu kirjoitti...

Houkutteleva läjä! Muistaakseni Boråstapetilla oli sarja seaside tai jotain sinnepäin ja siinä tähtitapettia.
Eikös Laura Ashleylläkin ole ihan tähtikuositapettikin beigellä pohjalla?

Merja K kirjoitti...

Mari moikka: kiitos tsempistä sitä tarvitaan

Terve Maissi: tuo kulta ei tosiaankaan oikein kolahda. Olen 95 % kallistumassa kuitenkin siihen Laura Ashley:n pienikuvioiseen tapettiin, kai, ehkä, mahdollisesti.... Tai ehkä sitten en, kun näin kovasti pohdituttaa?? Eikös yleensä kolahda heti, jos on oikea valinta. Empiminen on aina huono merkki....

Lissu heissan: kiitos vinkistä, Ashley:llä ei ollut valikoimissa enää kuin sitä pienikuvioista tähden kaltaista, mutta Borås on vielä tarkistamatta. Otankin heti huomenna selvää asiasta :)

maisuli kirjoitti...

Oijoi!

Ompas teillä tavaraa...

Minä varmaan valitseisin sen ashleyn tapetin...

Eikun työn iloa ja mukavaa loppuviikkoa!

Marja Kristiina kirjoitti...

Hei Merja! Lykkyä tapettihankintaan! Uskoisin, ettei kannata tyytyä toiseksi parhaaseen; kyllä sen sitten tietää kun Se Oikea saapuu näköetäisyydelle :-)

lämpimin terkkulein Marja

Helmiliina kirjoitti...

Onnea remppaan! .. voimia ja paljon hyviä ideoita! ..
aurinkoisin terveisin!

Merja K kirjoitti...

Maisuli: tavaraa on tosiaankin kertynyt, arvaa syyhyääkö sormet, että pääsisi jo sisustamaan

Marja Kristiina: totta puhut ja varsinkin kun on kyseessä olohuone. Täytynee jatkaa metsästystä

Helmiliina: kiitos kovasti, voimia tarvitaan. Välillä mietin, mihin olen itseni taas laittanut. Seitsemän vuoden takainen talon rakennusprojekti muistuu väkisin mieleen ;)

anu kirjoitti...

Voi mitä tavaroita!!!
Ja muuten minulla on sinulle yllätys blogissani!