torstai 24. huhtikuuta 2008

Torstain turinat
Nonni, viikko huitelee jo torstaissa - mihin kummaan päivät katosivatkaan?

Tänään oli ihana aamu :) Vaikka herätyskello soikin jo viideltä (olen aamu-unisimmista aamu-unisin ihminen), niin alkuväsymyksen jälkeen päivä on sujunut oikein mainiosti. Olin jo seitsemältä Unelmassa kylpyhuonelaattojen kanssa. Ne oli pakko viedä Markulle, jotta hän pääsi heti aamusta hommiin. Ja parinkymmenen laattalaatikon kantaminen toiseen kerrokseen kävi oikein mainiosti aamujumpasta. Johan vetreytyi :)

Unelmassa en saanut hirveän paljon aikaiseksi, vaikka siellä kuusi tuntia vietinkin. Makuuhuoneen tapetti oli niin tiukassa, että liotuksesta huolimatta en saanut sitä kokonaan irti tuossa ajassa. Rapsutukset siis jatkuvat. Markku pääsi hyvään vauhtiin kylppärin kanssa ja yläkertaan saadaan suihku. Siellä oli ennen pieni wc ja nyt siihen tilaan on yhdistetty wc:n takana ollut komero. Seinä nurin, se kävi ammattimiehiltä sutjakkaasti. Ensimmäisessä kuvassa on ikuistettuna kylppärin tuleva seinä. Ihan peruslaatta kiiltävä valkoinen tiililadonnalla. Toisessa kuvassa on alakerran wc, johon tulee valkoiset paneelit seiniin ja harmaa laatta lattiaan. Näyttää kyllä tällä hetkellä aika rujolta tilalta. Jostain syystä edellisen omistajan valitsemat siniset tapetit seinissä ja tummansininen laatta lattiassa ei ollut omaan mieleen, joten uusiksi meni sekin.

Olin tänään aarrekartan toisessa tapaamisessa ja haaveet konkretisoituvat loistavasti. Oheisista lehtipinoista löysimme kivoja kuvia. Saan varmasti tehtyä hyvän kartan, leikkaa, liimaa, askartele -osio on vielä vaan kesken. Nyt kutsuu sauna ja sitten tutimaan, nukkumattia ei tarvinne tänään kauan odotella.

Voikaatten hyvin :)
Torstaiterveisin Merja

4 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa! Nyt toivottelen sinne aurinkoista ja (huom!!! :-) rentouttavaa viikonloppua!

Maissi kirjoitti...

Hyvältä ja selkeältä kuulostaa tuo sinun sisustussuunnitelmasi! Mukavaa viikonloppua.

Wanhatar kirjoitti...

Siis teillä on remontti jo tosi hyvällä mallilla:) Lisää kuvia odotellen ja mukavaa viikonloppua toivotellen,

Mari

Helmiliina kirjoitti...

Ihanaa, aurinkoista viikonvaihdetta sinulle! :) ..