maanantai 31. joulukuuta 2007

Opetus numero yksi


Opetus numero yksi: älä koskaan milloinkaan ikinä kuunapäivänä jätä esille mitään hiirille kelpaavaa ;)
Ostimme muutama kuukausi sitten aivan ihastuttavan talovanhuksen vapaa-ajanviettopaikaksi ja olemme pikkuhiljaa vieneet sinne taloa varten hankittuja tavaroita. Keväällä on pikkuremonttia tiedossa, mutta näen jo sieluni silmin kuinka ensi kesällä uitan varpaitani omalta laiturilta järvessä.....
No mutta siis tähän opetukseen: minulla oli tosi kiva muhkea meriheinäpohjainen kranssi, jossa oli kauniita kuivakukkia, siis paino sanalla OLI. Olin tietysti ajattelemattomasti jättänyt sen esille avonaisessa pahvilaatikossa lattialle ja kuinkas ollakkaan, joku oli löytänyt sen ääreltä herkkuaterian. Mutta todellinen herkkusuu oli käynyt aterioimassa, koska vain ja ainoastaan kuivakukat olivat kelvanneet, muuten pohja oli jätetty rauhaan. En siis näe tätä kranssia talovanhuksen ulko-ovessa ensi kesänä, kuten olin suunnitellut, pah :( Ja "lemmikkieläimet" tulivat näköjään yllätyksenä kaupanpäälle, niistä kun ei ollut mainintaa kauppakirjassa ;)
Vielä 2007 vuoden terveisin Merja Kasperiinasta

1 kommentti:

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Juu on maalla mukavaa!tämä on ajatukseni kun ostimme talomme vaikkei se nyt ihan maalla olekkaan mutta syksynä 2003tuli puu suulista 5hiirtä ja sitten lopetimme vällän laiton kun meinasimme homman turhaksi...:)no naapureilla on kissoja.kesä2006pihassa vilisti vesirotta kun olimme iltapäiväkahvilla ulkona ja meni parin metrin päästä.ja saimme seurailla sitä useamminkin ennen kuin kissa söi osan siitä!yöks!ja hiiriä niitä näkyy joka talvi.mutta en ole vieläkään tottunut ja haluaisin oikeastaan asua vielä metsemmässä!:)