keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Täällä taas

Ja niinhän siinä kävi, että kotona ollaan edelleenkin. Minun piti lähteä lasten kanssa tänään Unelmaan, mutta pikkuvahinko esti aikeet :(
Onnistuin nimittäin astumaan lasimunan sirpaleen päälle ja se tietty teki kunnon haavan jalkaani. Mieheni on tuonut lapsille Kiinasta käsinmaalattuja lasimunia ja kuopus rikkoi vahingossa sellaisen äskettäin. Olin jättänyt sirpaleet työpöydälle ja lähtiessäni pöydän äärestä vetäisin sirpaleen lattialle ja seuraavaksi se olikin jo jalkapohjassani. Verta tuli valtoimenaan ja haava näytti aika ikävältä.
Mieheni ystävä oli juuri tullut hakemaan miestäni poikien iltaan (tour de france vuoristo-osuus, virvokkeita ja terassikierros kaupungilla), kun meikäläinen onnistui telomaan itsensä. Mieheni teippasi jalkani urheiluteipillä ja vakuuttelin pärjääväni, reipas tyttö kun olen ;) Miehet siis häipyivät, minä jäin kotiin lastenvahdiksi teippeineni. Lupasin soitella, jos tarvetta tulee, mutta en hennonut sanoa mitään kotiinjäämisestä, tämä poikien ilta kun oli sovittu jo aikoja sitten.
Otin illansuussa pikku nokoset ja kun heräsin, jalka oli turvoksissa ja aikaste kipeä. Revin teipit pois ja haava näytti entistäkin ikävämmältä, pikkuisen alkoi jo pyörryttää tuossa vaiheessa. Niinpä tilasin taksin, lapset kyytiin ja matka Munkkivuoren Dextraan. Ensimmäinen kysymys oli lääkärille, että voihan tällä jalalla tanssia reilun viikon kuluttua (ne synttärit!!). Jep voi - lääkäri tuikkasi kolme tikkiä, jäykkäkouristusrokotuksen ja 170 euron lasku kouraan, oli siis tosi kallis lasinpala. Täytyy huomenna soittaa vakuutusyhtiöön, josko mikään vakuutuksemme korvaisi tätä vahinkoa. Tuolla summalla olisi nimittäin saanut yhtä jos toistakin sisustuskivaa Unelmaan :(
Valokuvassa on parin viikon takainen kuohuviinipullo, jonka ystäväni toi tullessaan visiitille Unelmaan, halit Ainikki!! Meillä ei vielä ole skumppalaseja Unelmassa, joten Ikean muovimukit saivat toimittaa kunniavirkaa. Tämä on nimittäin ensimmäinen kuohuva, joka on korkattu Unelman kunniaksi. Kuvassa näkyy myös uusi parketti, johon olen erittäin tyytyväinen.
Huomenna siis Unelmaan, tosin työleiri jää minulta tällä erää väliin. Pihassa odottaa kuutioittain kivituhkaa, kiviä Nyx:stä polkua varten ja mukulakiviä. Voin siis hyvällä omalla tunnolla toimia vaativana työnjohtajana, täytyy toivoa, että poikien terassi-ilta ei venähdä kovin pitkäksi ;)
Helleterveisin Merja

7 kommenttia:

Paulanen kirjoitti...

No voi nyt sentään! Nyt vaan sitten narskit lääkettä ettei jää tanhut välistä. Pistän Laipulle muistion aiheesta "Ota joskus yhteyttä vanhoihin ystäviisi" joten katsotaan josko päästäisiin kurkkimaan Unelmaa jopa tämän vuosikymmenen puolella ;D
Säröistä huolimatta rattoisaa ja kerrankin helteistä kesänjatkoa!

Marja Kristiina kirjoitti...

Pikaista, pikaista toipumista kesäkuntoon, ja lykkyä vakuutusyhtiön (:-/) kanssa!!! Vesi kielellä odottelen uusia Unelmakuvia!!!

jaana kirjoitti...

No voi jestas! Kaikkea sitä sattuukin :(
Pikaista paranemista!

Marjo kirjoitti...

Heipsan! Ja ihanaa aurinkoista heinäkuuta sinulle! Sinulle on jotakin pientä blogissani, mikäli ehdit kurkkaamaan :) Toivottavasti reikänen jalassasi on jo paranemaan päin! Terv. Ruusutarha

Anonyymi kirjoitti...

Oi vitsi! Ihana tyyliltään tuo nojatuoli<3

Mukavaa sunnuntaita Sinulle =)!

-Puutarhaunelmia

Hannis kirjoitti...

Voi ei hurjan kurja tuuri sulla ton jalkapohjan kanssa. Sinne tsemppiä paranteluun. Parketti näyttää upealta!!! Aurinkoisia lomalaisia täälläkin vielä ollaan, vaikka tuntuu että haluaisi tämän kotikaaoksen vähitellen kuntoon. Ehkä joskus :-)

Maissi kirjoitti...

Moi! Vai jouduit jäädä silloin vielä kotiin! No pitipä sattua. Niinhän se on, että tekevälle sattuu.. ja tapahtuu. Kallista tuo tikkaaminen noissa yksityisissä, mutta tärkeintä että jalan saa takaisin tanssikuntoon ja mielellään mahdollisimman pian :´). Hauskoja juhlia!