perjantai 13. maaliskuuta 2009

Askartelua ja Unelmaa


Tällä viikolla olen pitkästä aikaa innostunut askartelemaan. Olin maanantai-iltana pitämässä Tilda-iltaa Inari Shopissa ja illan energinen tunnelma sai minutkin ryhtymään taas askartelupuuhiin. Tilda-illan aikana teimme mm. muistitauluja, nimikylttejä ja Tilda-papereilla päällystettyjä laatikoita. Aikaansaannokset olivat tosi hienoja, harmi että kamera unohtui kotiin.

Kuluneella viikolla olen pääsiäismunien lisäksi askarrellut kuvissa näkyvät Tilda-papereilla päällystetyt pahvilaatikot ja Tilda-henkisen muistitaulun. Nämä kaikki matkaavat huomenna Villa Unelmaan. Paljon on vielä askartelulistalla, mutta edistän niitä pikkuhiljaa ajan antaessa myöden.


Tänään töistä kotiin ajaessani ja auringon paistaessa koin suuren ahaaelämyksen ja keksin lempivuodenaikani. Tämä meneillään oleva kausi on ehdottomasti lempparini. Näin maaliskuussa ei säältä odota juurikaan mitään. Ja kun yllättäen on kaunis ilma ja aurinko paistaa, niinkuin tänään, saa se mielen erityisen iloiseksi. Myöskin pidentyneet aamut ja illat hämmästyttävät, ihanaa kun valo lisääntyy. Kesällä aina toivoo ja odottaa, että aurinko paistaisi ja sitten kun se ei paistakaan, harmittaa niin vietävästi. Sama talvella - sitä odottaa ja odottaa lumisadetta ja kun lumisadetta ei kuulu, mieliala ei ole kovinkaan positiivinen. Eli juuri nyt on ihana vuodenaika - jokainen aurinkoinen päivä on pelkkää plussaa.

Vihdoinkin koittaa Villa Unelma viikonloppu. Lähdemme huomenna aamutuimaan Unelmaan ja odotan ko. reissua kovasti. Viime visiitistä onkin aikaa, olimme viimeksi Unelmassa marraskuun alussa. Otan kameran matkaan ja yritän muistaa valokuvata ahkerasti. Ja viikonlopun agendalla ei onneksi ole muuta kuin leppoisaa yhdessäoloa perheen kesken, yes! Unelman ja 100 000 kävijän arvonnan tunnelmiin palaan siis ensiviikolla :)

Luistavaa viikonloppua!

Terkuin Merja :)

10 kommenttia:

-A- kirjoitti...

Ihana muistitaulu! Minäkin tykkään askarrella, nyt on vaam menossa enemmän ompelukausi!

Kevät on ehdottomasti minunkin lempparivuodenaika. Silloin on kesä vielä edessä ja jotenkin ihanaa, kun lumet sulaa pois ja tulee valoisaa! Mahtava fiilis!

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa viikonloppua teille sinne VILLA UNELMAAN!!!

t.maisuli

Tarja kirjoitti...

Minäkin odottelen, että koskakohan taas askartelukärpänen puraisisi. Viimeaikoina on syntynyt enemmän noita ompeluksia :o)
Mutta eiköhän se kärpänen tännekin jonakin päivänä pörrää...
Ihanaa viikonloppua sinulle!

Ai niin, meinasi ihan unohtua; semmoista poikkesin kysymään, että saanko liittää blogisi suosikkilistaani?

Mari kirjoitti...

Ihanat askartelut taas kerran:) TOivottavasti teillä oli mukava unelma-viikonloppu!

Anonyymi kirjoitti...

Tilda-jutut näyttävät suorastaan syötävän ihanilta :-D

emilia kirjoitti...

Todella ihastuttavia laatikoita! Kauniita papereita olet käyttänyt, onko kaikki Tildaa? Olen itse hurahtanut samaan puuhaan eikä loppua näy päällystys innostukselle. Se on jotenkin terapeuttista!
Odottelen innolla Villa Unelman kuulumisia! Blogiasi on muutenkin kiva lueskella.

Lennu kirjoitti...

Huomenta!
Kauniita askarruksia olet tehnyt. Minulla on meneillään uusioaskareita tuikkujen kanssa.

Sinisessä Enkelissä on sinulle merkki, jos tahdot ottaa sen vastaan.

Terkuin Lennu

Sanna kirjoitti...

Heipsan Merja!

Miten meni Unelmassa käynti..?

Mulla on muuten jotain sulle blogissani... =D

maatuska kirjoitti...

ihania laatikoita,tuollasten tekemisistä itekki haaveillu.jospa joskus sais aikaseksi.

minä itse kirjoitti...

Hei!
Aioinkin ehdottaa sinulle vihreää sävyä Unelmataloon, kompromissi väri siis =)
Minäkin tykkäisin savunsinisestä väristä, jos väriä muuttaisimme.
Nyt meillä on murrettu vihreä, väri kääntyy harmaaseen ja pidän siitä väristä kovasti. Väri on alkuperäinen, sillä talo on vasta 9 vuotta vanha.
Silti sitä haluaisi jotain uutta, oman näköistä.