perjantai 5. kesäkuuta 2009

Lauantain löpinät


Liikunta on kyllä lääke moneen asiaan. Tämä viikko on ollut kovin alavireinen, mutta eilinen salitreeni piristi mukavasti. Olin salilla peräti 2½ tuntia, siinä ajassa ehdin kuntopyöräillä, tehdä hyvän lihastreenin ja lopuksi juosta 40 min juoksumatolla. En ole ennen juossut matolla, koska olen pelännyt sotkeutuvani jalkoihini, mutta juoksu sujuikin hyvin ja se tuntui tosi nautinnolliselta. Jäin koukkuun ja aion jatkossa juosta enemmänkin matolla :)

Meidän piti lähteä eilen Unelmaan, mutta viileä sää latisti lähtötunnelmat. Päätimme siis hoitaa asioita kotosalla ja ajoimmekin tänään Karjaalla hakemassa tilaamani räsymatot Mattobaakarista. Matot ovat aivan ihania, laitan niistä kuvaa, kun saan ne Unelmassa lattioille.

Koska Mattobaakari sijaitsee Fiskarsin lähistöllä, päätimme ajaa samalla reissulla sinne. Söimme lounasta "Värssyssä", jossa palvelu oli erinomaista ja ruoka loistavaa. Valitsin päivän kalan, joka oli nieriää, enkä muista koska viimeksi olisin syönyt yhtä hyvää ruokaa. Jälkkäriä nautimme Petris Chokolatier kahvilassa. Kakkuvalikoima oli laaja ja meillä olikin vaikeuksia valita mieleinen jälkkäri - olisin voinut maistaa jokaista kakkupalaa ;) Päädyimme lopulta valkosuklaa-vadelmakakkuun ja suklaa-banaanikakkuun ja kumpikin niistä vei kielen mennessään. Terveisiä Ninalle, oli kiva nähdä pitkästä aikaa!


Ohessa vielä parit kuvat Unelmasta. White on White:sta äskettäin ostamani tabletit sopivat loistavasti keittiön pöydälle ja myös lamppu oli hyvä hankinta työpöydälle. Huomenna ajamme Unelmaan hyväksymään talon maalausurakan, väri on tosi hyvä. Olen iloinen, ettemme vaihtaneet väriä siniharmaaksi vaan pitäydyimme vihreässä. Huomenna näen viimein valmiin lopputuloksen :)

Mukavaa lauantai-iltaa!

Terkuin Merja

4 kommenttia:

kati kirjoitti...

Voi miten jännittävää nähdä Unelma uudessa maalissa! Ja tuo lamppuhankinta on täys kymppi.

heini kirjoitti...

Tosi kauniita nuo tabletit, sopivat niin hyvin Unelmaan! Kelpaisivat kyllä mullekkin. ;)

-Heini-

Sarppa kirjoitti...

Kauniita hankintoja sinulla ja olet ollut oikein reippaanakin ja syönytkin hyvin =D elämän mukavia iloja

Vekarus kirjoitti...

Ihana ruokapöytä ja tabletit kuin tehty Unelmaan! Nyt alkaa jo jännittämään, että miltä Unelma näyttää uudessa asussaan!