keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Tip-tap nro yksi vietettyEnsimmäiset pikkujoulut takana ja kylläpäs piristi mukavasti. Sunnuntai tosin meni sohvalla torkkuessa :) Kello taisi olla aamuneljä, kun painoin pääni tyynyyn ja se vähän verotti sunnuntaipäivää.Ystäväni tulivat jo lauantaina iltapäivällä kahden aikaan meille, mutta silti päivä/ilta meni taas liian nopeasti. Kävimme happihyppelyllä, saunoimme, kokkailimme yhdessä, nautiskelimme hyvästä ruoasta ja ennenkaikkea loistavasta seurasta. Iltaa vietettiin kaupungilla, tanssimaan oli ihan pakko päästä.


Oli mukava järjestellä juhlia, kun järjestelyihin oli kunnolla aikaa. Olenkin nauttinut suunnattomasti lisääntyneestä vapaa-ajastani Kasperiinan sulkeuduttua ja värkännyt yhtä sekä toista sydämeni kyllyydestä. Tosin välillä huomaan, että minulla on liikaa aikaa miettiä, ja mm. uuden talon rakentaminen on taas alkanut pyöriä päässäni - ei hyvä! Onneksi täällä meilläpäin tulee tosi harvoin tontteja myyntiin, joten asia kaatunee viimeistään tontin puutteeseen, jos en sitä ennen tule järkiini ;)

Leppoisaa loppuviikkoa!

Terkuin Merja

Ps. SeriL kyseli siitä glögistä, josta viimeksi kirjoitin. Glögi oli tosi hyvää, voin suositella sitä lämpimästi. Ainoastaan manteleita kannattaa laittaa vähemmän kuin ohjeessa mainittiin

2 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kyllä välillä tekee hyvää vähän nollata ja viettää aikaa ystävien kesken... Väsymys on sitten ohimenevää ja hyvä mieli ja muistot pysyvämpiä!
Mukavaa loppuviikkoa!

SeriL kirjoitti...

Ihanaa... Menu-kortit ja kaikki. Tosi upean näköistä ja kuuloista. Välillä on hyvä käydä tuulettumassa :D Itselläni pikkujoulut tiedossa huomenna. Ja kiitos vastauksesta, täytyy kokeilla glögiä :) Mukavaa viikonloppua!