perjantai 7. toukokuuta 2010

Perjantaisia aatoksia

Kuva Woodstock Decor

Työviikko vierähti joutuisasti ja taas on edessä viikonloppu. Iltaisin olen nujertanut kotipihalla kukkapenkkeihin leviävää nurmikkoa ja aidan takaa puskevaa rikkaruohoa . En edes tiedä ärsytyksen nimeä, mutta se on kyllä vihon viimeinen ilmestys. - kasvin nujertaminen vaikuttaa olevan "mission impossible".

Saimme ensimmäiset kotimme kalustesuunnitelmat ja hyvältä näyttää. Sisustusarkkitehti Katja oli tehnyt olohuoneeseen tosi kivan ehdotuksen. Tällä hetkellä meillä on kaksi erillistä istuinryhmää, ehdotuksessa sohvat ja nojatuolit on koottu yhdeksi isoksi ryhmäksi. Tykkäsin kovasti :) Ehdoton suosikkini on tuo ylhäällä näkyvä penkki, sitä Katja ehdotti olkkariimme ikkunoiden eteen. Penkki myydään Woodstock Decor liikkeessä, täytyy lähiaikoina käydä katsomassa sitä. Myös lastenhuoneisiin oli hyviä ehdotuksia, joten projekti näyttää varsin lupaavalta.

Ja sitten kuvakavalkadi Unelmasta.


Työhuone sai taulut seinälle. Löysin nuo kuvat kotoa, olemme joitakin vuosia sitten ostaneet ne viettävästä pikkukylästä Etelä- Ranskassa. Paikan nimi on Saint Paul de Vence ja pääset ihailemaan paikkaa täällä. Taulut ovat vanhoja sanomalehden kuvia ja kivat kehykset paspalla löytyivät edukkaasti Ikeasta.

 

Unelman vanhan puolen pikkueteisessä on Metsänkylän Navetasta löytynyt lääkekaappi ja pikkutuoli, jonka alkuperää en enää muista. Tuo lääkekaappi on muuten lukossa, eikä siihen ole avainta. Kaapin sisällä on tavaraa, pitäisikin joku päivä sahata lukko auki. Kiinnostaisi kurkata, mitä mahdollisia aarteita kaapista löytyy :) Sateenvarjoteline on Riitan Wanilla Rosesta ja puutarhakäsineet odottaa lämpimiä kevätpäiviä, jotta pääsen puutarhan "kimppuun".


Yllä pari kuvaa keittiöstä ja alla Ja muutamat kuvat wc:stä.


Tänään kannustin kurkkuni käheäksi esikoisen korismatsissa ja huomenna pääsemme ihastelemaan lasten esityksiä koululle. Luvassa on ainakin viulunsoittoa ja tanssia, joten mukana lauantai tiedossa. Ja eiköhän kiva lauantai jatku vähintäänkin yhtä kivana äidin sunnuntaina :)

Viikonlopputerveisin Merja

12 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Merja älä sahaa lukkoa auki vaan ota Boksi kainaloon ja vanhaintavarankauppaan marsmars missä on vanhoja avaimia ja sieltä saat siihen aika varmasti sopivan...meilläpäin on ainakin sellainen kauppa..

Merja K kirjoitti...

Moikka Nina, jep hyvä vinkki. Navetta olivat tosin jo kokeilleet avainta jos toistakin, mutta sopivaa ei ollut löytynyt. Sääli kylläkin rikkoa lukkoa

sanna kirjoitti...

Nuo hyllyt ovat aivan mahtavia. Niin kauniita pieniä sisustus ykstyinkohtia muitakin :)

Rilla kirjoitti...

Ihanat kuvat taas kerran. Tykkään kovasti. Hyvältä kuulostaa myös sisustusprojektinne! Tahtoisi myös...
Mukavaa äitienpäivää :)

Merja K kirjoitti...

Moikka Sanna ja Rilla, mukavaa viikonloppua ja tietty äitienpäivää :)

Nina kirjoitti...

Remonttisuunnitelmat ovat edenneet teillä jo hyvälle mallille! Kiva!
Unelmassa on ihania tavaroita ja tuo värillisten kippojen ja kuppien hylly on herkullinen!
Onpa jännää aprikoida, mitä lääkekaappi pitää sisällään.

Oikein mukavaa äitienpäivää!:)

Vekarus kirjoitti...

Olitpas löytänyt kivat kehykset Ikeasta! Ihana kaappi, joku juuri kertoi, että hänen kaappinsa oli lukkoseppä tiirikoinut auki, joten toivottavasti sinäkin saat lukon säästettyä.

Ihanaa äitienpäivää!

SeriL kirjoitti...

Olen iloinen puolestasi, kun remppasuunnitelmat edistyvät :D Unelman kuvia katsellessani alan yhä enemmän ikävöidä omalle kesänviettopaikalleni...

Mukavaa äitienpäiväiltaa!

Merja K kirjoitti...

Heipsan kaikille! Ohjelman täyteinen viikonloppu takana. Ehdittiin myös koulupäivän ja koristurnauksen lisäksi piipahtaa Tampereella, joten hoppua on pitänyt :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Satu kirjoitti...

Ihana blogi ja Unelma sinulla! Kirjauduin mukaan lukijaksi :)

Merja K kirjoitti...

Hei Satu, tervetuloa lukijaksi :)

Teija kirjoitti...

Onpa ihanat kuvat taaas Unelmasta! Lääkekaappi ja jakkara ovat kumpikin symmppiksiä.

Tykkään myös ekakuvan penkistä, vois sopi meille kotiinkin.

Iloista viikkoa!